Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
teşekkür ederim canım
ılık süte mi eklicez peki
cnm etraf kötü niyetli dolu. :s
normal bi kızım işte :)
haklısın canım. mütevazilik böyle bişey işte, başka topiklerdede ben mükemmelim diye bağıran tipler var... anladın sen onuu... yerimseniben
bende keşke 5 kilo alabilsemmmm.. boyum 1,68 kilom 50 :umursamaz: belki maya ile alırım demiştim ama olmadı boshayallersmile
asahcakir canim yesil cay ve mekik cekmek en iyi yöntremlerden biri bence
nursall ne güzel sen dediğin gibi bi beş kilo olsan canımcım fıstık gibi olursun nursallcım bak ne yap biliyonmu gece yatmadan önce mutlaka bir dilim ekmek ye içine bişeyelr sür olmazsa ama bak nasıl kilo alacaskın canım venim
canım kesinlikle mekik cek...cok faydasını görürsün bennde bu ara cok kg aldım düzenli spor yapıyorum..yerimseniben
o da seni silmeden tamamen kaldıramazsın. Ama aynı zamanda engellediğinden de emin ol çünkü sadece silersen o seni görür sen onu göremezsin. Bu şekilde engelli listende hep kalacak bu kişi ama önemli değil sana hiçbişey yazamayacak sonuçta.
ayyy mnyk merak etme canım yalnız değilsin bende sendenimmm boshayallersmile
saol canim ilgilendigin icin listede görünmüyo ama gelen emailler falan giriliyoya orda falan ayyy tam anlatamadim canim ya iste bütün adresler listelendigi zaman cikiyo adresi ve benim onayim olmadan msjlar geliyo anlamadim vallaa