- 19 Mart 2010
- 51
- 1
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydın kızlar,,,, pazartesi sabah 10 da duruşmam var, çok gerginim...............................
asahcakircim sacin ne renk simdi
Sağolun arkadaşlar.... dualarınıza ihtiyacım var...
canım saçım baya açık renk turunculuğu gitti sarıya yakın bi renk oldu ama eşim hiç beyenmedi seni solgun gösredi diyo beyaz tenli olduğun için diyo ama vekliyeceğim hemen boyamıcam o kadar besleyip büyüttüğüm saçlarımdan olmak istemiyorum benim saçlarımın lastik gibi uzaması şu anda kötünün iyisi çünkü daha önve juaför yakmıştı saçlarımı ve saçlrım taranmıyordu resmen hamur gibiydi ama şu anda öle bi durum yok allaha şükr belki düzeltebilirim diye düşünüyorum.esmacım ayrıca şu birayla saç yıkama özellikle yabancı ülkelerde çok kullnılırmış çok ünlü biyıldız saçlarını hep birayla yıkarmış saçlarını gürleştirip uzatmış bira denesemmi acaab diyorum havasını alıpta saçları bira suyuyla yıkayıp bir saay bekletip yıkıyormuşşunCADIARZU
evet canım kesinlikle boyama saçlarını.. biraz daha sabret şuan hassas saçların kaldıramaz boyadaki oksidasyonu. sen şu tavsiyemi birdaha düşün toprak testi olayını yani yerimseniben[/QUOnursallcım toprak testi neydi ben kaçıtdımmı canımcım
Sağolun arkadaşlar.... dualarınıza ihtiyacım var...
bütün dualarımız seninle canım canını sıkma herşey yoluna girer
Allah razı olsun cnm. Teşekkür ederim.
canım bak şimdi hani toprak testiler olur ya en kısa zamanda ondan al ve farkı gör. eskiden bende su içemezdim ayrıca bi zahmet gibi gelirdi ama yıllar önce toprak testiden su içmenin keyfine vardım ve şimdi hiç doyamıyorum o toprak kokusunu aldıkça inan su çok sevimli geliyor. benim yanımdan testim ve testi bardağım hiççç ayrılmaz. ve bu sayede 5-6 yıldır günlük ihtiyacımız olan en az 1,5 litre suyu zevk alarak içiyorum bi düşün derim yerimseniben