Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
inş.ilk burda haberi canım zaten sende evleniyormuşssun hep mutlu olman dileğiyle canım Allah hep yüzünü güldürsün
saol canım benim cok ho0ra geçti bana mayalı süt aydın söke ben canım
canım 4 aya yakın zamandır düzenli içiyorum mayalı sütü çooookkk faydası oldu gerçekten bir karışa yakın uzama oldu kullanmadan önce saçlarımı yeni boyamıştım farkedilir derecede hızlı uzadı..:)))bu arada bende aydın atçalıyım canm hehe:))zemuszemus[/QUOTya çok sevindim canım ya biz bi ara toplanıp görüşelim bari hele seninle daha yakınız canım
asahcakir canim nasil aticam bilgisayardan fotomu benim telefonumda var yüzümün resmi onu bilgisayarda belgelerime atip mi basliycam sen nasil yaptin
o mavi noktalari nasil dizcez ben yaptim ama sac dudak degisik oldu acaba biyerdemi yanlislik yaptim
cok saol canim ben yaptim süper bi site tekrardan tessekkürler canim
bana her renk gitti kararsiz kaldim sari istiyorum ama kizil bile gittti
evet bende sarı istiyorum ama saçı yakmayalım diye korkuyorum o kadar besledik besledik:)
ayrica yazdigin siteyi kardesimede söyledim ama üyeligi yapamadi bebisi tazede fazla kalamadi bilgisayar basinda tesekkürler kardesimde resimlerimi cok begendi oda en kisa zamanda deniycek
aaaaaaaaaaa bu arada sen esma64müşsün canım ya fisfisfis bende kullanıcı adımı değiştirmek istiyorum nasıl yapacağım canım ya
eewt canm ya çok yakınız keşke görüşme fırsatımz olsa ama eskişehirdeyim ben geldiğimde atçaya kesnlkle bişiler ayarlaylım..zemuszemus
ya evet tanışmış oluruz çok iyi olur canım ya foto çkeilip buraya koyarızolumunekankayizsmile