Allah bağışlasın ne güzel umarım Allah bana da nasip eder canım yaaaaaaaaa kızlar arada sözleşip buda sohbet edelim barialkisalkisalkis
amin canim hepimizinkini olur canim denkgeldigimiz zaman yazisalimsüprizzzzz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah bağışlasın ne güzel umarım Allah bana da nasip eder canım yaaaaaaaaa kızlar arada sözleşip buda sohbet edelim barialkisalkisalkis
ALLAH bağışlasın canım ablamında iki oğluşu var biri 9 biri 8 yaşında ama ablam 30 u geçkin sen erkencisin maşş.. erken evlenmiş çoluk çocuğa karışmışsın :ecrin_bebek: ALLAH mutlu etsin
amin canim hepimizinkini ben dedigim gibi 23 yasindayim lise ikide evlendim ve hemen hamioe kalmisim burdaki avusturyalilar kardesim saniyo ogluslarimi saol canim Allah seninde istedigini versin:teytey:
Allah bağışlasın canım
sağol canım benim ya çok sağolasın inan öyle hora geçtiki çünkü çok istiyoruz canım ya hamile kalırsam ilk haberi burda paylaşıcam sağolasın canım
amin canim hepimizinkini ben dedigim gibi 23 yasindayim lise ikide evlendim ve hemen hamioe kalmisim burdaki avusturyalilar kardesim saniyo ogluslarimi saol canim Allah seninde istedigini versin:teytey:
çok sevindim senin adına bu arada hemşeriymişiz
saol canım benim cok ho0ra geçti bana mayalı süt aydın söke ben canım
inş canım hayırlı haberlerini bekliyoruz
asahcakir hayirli haberlerini bekliyoruz canim
nursallcim cok sevindim insallah hersey gönlünce olur canim
canim site süpermis saol ama ben kendi resmimi nasil yüklüycem programi indirmem yada üye olmam gerekiyomu[/QUcanım üye olman gerekiyor orada dign up galiba köşede vat oradan üye oluyorsun sonra bilgisayarından foto yükleyip işe koyuluyorsun:lepi:indirmen gerekmiyor ama fotoların oradaki mankenler gibi yani sadece kafa olacak canım yoksa normal fotoda bişey yapmıyo gene bilemediğin olursa söle canım