- 9 Mart 2008
- 15
- 0
ha mayayı da bi tatlı kaşığı koy sütün içine canım
kuru maya derken hani dr oetker in insant kuru mayası var omu? yoksa normal eski zamakların pakmaya denilen kuru mayasımı yada ikiside olabilirmi :Saruboceq:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ha mayayı da bi tatlı kaşığı koy sütün içine canım
kuru maya derken hani dr oetker in insant kuru mayası var omu? yoksa normal eski zamakların pakmaya denilen kuru mayasımı yada ikiside olabilirmi :Saruboceq:
canım bu maya siyah noktalarımada iyi geldi, bayağı küçüldüler. ama yanaklarım biraz kurudu sanki. sende böyle bir etki oldu mu? :hulya:
Mrb canım. Yeni topik açmak için cevap yaz butonundan girip yeni başlık yazabiliyorsun. Bu arada erken beyazlayan saçlar için önerebileceğin birşey var mı tatlım? Ben maske falan kafamda bekletebilen bir insan değilim, belki tıpkı bu maya gibi pratik formüllerin vardıryerimsenibenkızlar saçlarınız ve cildiniz için olan sorularınızı burdan bana sorabilirsiniz şu ana kadar denemediğim yöntem kalmayıp en çok işe yarayanları gene burda size ısrar ederek:)paylaşmaya devam edicem ben yeni bi topik açmayı bilmiyorum ama arkadaşlar saç cilt ne olursa bana sorun bildiğim kadarıyla soeunlarınızı paylaşalım tanımıyorum ama sizleri seviyorum kızlar!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
Mrb canım. Yeni topik açmak için cevap yaz butonundan girip yeni başlık yazabiliyorsun. Bu arada erken beyazlayan saçlar için önerebileceğin birşey var mı tatlım? Ben maske falan kafamda bekletebilen bir insan değilim, belki tıpkı bu maya gibi pratik formüllerin vardıryerimseniben
sağol canım çok tşk ederim öğrettinğin için acemiyimde canım sarımsakbiliyormusun bilmiyorum ama saç beyazlamasını geçiktirir ve beyazları dökerek koyu çıkmasını sağlar.ama hiç saçınıa zeytinyağı ve sarımsak falan sürmekle uğraşma diğer topikte bi arkadaşımız vermiş şampuan iine sarımsak rendeledim diye sende bunu yap ve ayrıca yaparsanız bunu turpta rendeleyin arkadaşlar turpun saç uzatma ve saç bakımındaki faydalarını hepimiz biliyoruz az çok ve turp sarımsağın kokusunu çok önemli ölçüde azaltıyor canım
Çok teşekkürler canım. Bunu çok az bir şampuanın içine bir ara yapmıştım ama düzenli kullanmadım. tekrar deneyeyim saolasın