- 3 Ocak 2007
- 292
- 5
- 48
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Stresten olabilir esma64, benim lisedeyken başladı ben de strese bağlıyorum. Bir ara çok sorun yapıyordum ama artık boyamıyorum bile:umursamaz:kizlar sacimda beyazlar var yeni cikiyo bir ay önce bir tel vardi simdi 3 tel var ayni bölgede 23 yasindayim daha ben ailedede yok stresten olabilirmi
Stresten olabilir esma64, benim lisedeyken başladı ben de strese bağlıyorum. Bir ara çok sorun yapıyordum ama artık boyamıyorum bile:umursamaz:
Stresten olabilir esma64, benim lisedeyken başladı ben de strese bağlıyorum. Bir ara çok sorun yapıyordum ama artık boyamıyorum bile:umursamaz:
Benim şu an baya var canım, ama bu senin de öyle olacak anlamına gelmez insallah senin devam etmez. Saçımın bazı yerleri siyah, bazı yerleri de meçli gibi oldu ama boyamak da canım istemiyor artık. Boyalarda bir sürü kimyasal var, ailemde ve çevremde de çok kişiyi kanserden kaybettim, istemiyorum artık kimyasal şeyler
Bu arada yaşamdaki zorlukları tatlı şeyler olarak düşünmeye bak canım, ben öyle yapmaya çalışıyorum. Yoksa bu hayat çekilmezyerimseniben Sırf saçı beyazlatsa iyi sağlığa da zarar veriyor stres, zor ama rahat ol boşver