Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım sana ne kadar teşekkür etsek azdır bizi maya ile tanıştırdığın için, hoş ben önceden bir kere denemiştim içmeyi ama sen tavsiye edince daha bir ciddiye aldım, düzenli içmeye gayret ediyorum. Benim saçlarımda bayağı fark var eskisine nazaran çok çok sağlıklı duruyor boshayallersmilekızlar nasıl gidiyo maya saçlar nasıl herkes yazsın buraya
canım sana ne kadar teşekkür etsek azdır bizi maya ile tanıştırdığın için, hoş ben önceden bir kere denemiştim içmeyi ama sen tavsiye edince daha bir ciddiye aldım, düzenli içmeye gayret ediyorum. Benim saçlarımda bayağı fark var eskisine nazaran çok çok sağlıklı duruyor boshayallersmile
asahcakir09 arkadaşım ne güzel bir paylaşım bu böyle çokta içtenlikle yazmışsın.. Allah razı olsun senden. bende en yakın zamanda alıp kullanmaya başlayacağım inş.. yaza düğünüm var ve saçlarım omuzlarımdamafoldumben çok üzülüyorum uzamıyorlar birtürlü.. inş bunun faydasını görürüm. yalnız bu kuru maya dediğin toz tanecikleri gibi hatta aynı haşhaş gibi olan şey değilmi arkadaşım? yanlış birşey almayımda
canım bu maya siyah noktalarımada iyi geldi, bayağı küçüldüler. ama yanaklarım biraz kurudu sanki. sende böyle bir etki oldu mu? :hulya:kızlar saçlarınız ve cildiniz için olan sorularınızı burdan bana sorabilirsiniz şu ana kadar denemediğim yöntem kalmayıp en çok işe yarayanları gene burda size ısrar ederek:)paylaşmaya devam edicem ben yeni bi topik açmayı bilmiyorum ama arkadaşlar saç cilt ne olursa bana sorun bildiğim kadarıyla soeunlarınızı paylaşalım tanımıyorum ama sizleri seviyorum kızlar!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1