bu arada forumu uzun zamandir takip ediyorum ama yeni üye oldum. 5 günde bu kadar uzatti diyince duramadim üye oldum :)
bu arada kendimde 3 aydir mayali süt iciyorum, hic aksatmadan hergün ictim. bugün tam 3 ay oldu.
baslarken saclarimi byatmistim ve 3 ayda 3 cm uzamis, yani normal hizinda uzamis ekstradan bir uzama yok. ve ben 1 tatli kasigida degil, 1 corba kasigi maya kullaniyorum. buna ragmen 3 ayda bile bende bu kadar uzama olmadi 5 günde nasil oluyormus hayret gercekten :) sac dökülme biraz azaldi, cildime biraz etkisi oldu. uzama yok ama!
sonucta maya bu ya maya, dogal birsey. ilac degilki basladigin gün etkisini göstersin.
agiz yolula alinan (B-vitamini) sac vitamin haplarinin bile 8 hafta süresi var ya, etkisini göstermeye baslamasi icin. önce vücut depolar ve eksigini tamalayinca etkisini göstermeye baslar. mayada ayni sekilde, b vitamini icerdigi icin hap olarak degilde kendimiz evde dogal yollardan karsilamis oluyoruz B-vitamin ihtiyacimizi.
Beni sakin yanlis anlamayin asla saclarinizi uzatmaz demiyorum, ama 5 günde bu kadar uzatti diye abartirsak yeni baslayan yada baslayacak olan arkadaslarimizda 5 günde "benimde bu kadar uzar" hayallerine kapilip gerceklesmeyincede hayal kirigina ugratmayalim lütfen!
sonucta bende kisa bir sac resmi koyup yanina da 3 ay sonra kalcaya inmis sac resimleri koyabilirdim ama buna gerek yok. :)