Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ya arkadaşlar ben bugün bu kuru mayalı sütü içmeye başladım.
ama tadı çok kötüü ya acaba başka bi şekide içine şeker koyarak içsem olurmu
.
ben KURU PAKMAYADAN ALDIM BUNUN TADIMI BÖLE YOKSA BAŞKA MARKA DENESEMMİ NE ÖNERİRSİNİZ
benim içtiğim hiç kokmutor yuv:içelim:a maya olabilir belki çok rahat şeker koyabilirsin ben öle içiyorum
AYY BENDE YARIN ÖLE DENEYEYİM YA ŞEKERLİ BİDE YUVA MAYA ALAYIM .
BU PAKMAYA TADI ÖĞĞĞĞsempatiksalakcinni
bi onu dene bakalım canım
Yaklaşık 4-5 gündür içiyorum.
Ben genelde duşta bakarım saçlarıma uzamışmı uzamamış mı diye saçlarımı dinlendirdiğim için düzleştirmedim henüz.
Duşta bugun bir baktım afedersiniz göğsümün üstünde olan saçım ister inanmayın ister inanmayın daha 1 hafta olmadan göğsümün altına inmiş durumda görünce gözlerime inanamadım:1shok:
asahcakir09 Allah senden Razı olsun opuyorumnanaktan
saol arkadaşım peki bu tarif içinde maya oldugundan dolayı kılo aldırmazmı ya saç uzatırken şişman olursak:uhm:
Yaklaşık 4-5 gündür içiyorum.
Ben genelde duşta bakarım saçlarıma uzamışmı uzamamış mı diye saçlarımı dinlendirdiğim için düzleştirmedim henüz.
Duşta bugun bir baktım afedersiniz göğsümün üstünde olan saçım ister inanmayın ister inanmayın daha 1 hafta olmadan göğsümün altına inmiş durumda görünce gözlerime inanamadım:1shok:
asahcakir09 Allah senden Razı olsun opuyorumnanaktan
saol arkadaşım peki bu tarif içinde maya oldugundan dolayı kılo aldırmazmı ya saç uzatırken şişman olursak:uhm:
Evet kilo aldırmıyor tam aksi bağırsak sistemini düzenliyor daha rahat ettiriyoropuyorumnanaktan