Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
geyik yapın demedm ben de zaten, son zamanlarda faydasıyla ilgili bişey yazan olmadı bundan bahsediyorum, size faydası olmadı falan demedim ben, ben de sizin gibi uzatmaya çalışıyorum içmeye çalışıyorum mayalı sütü yapamadım bir türlü, o üzden burayı takip ediyorum genelde, yanlış anlamayınız.
neyse ben de deneyeceğim başlıcam bugn muhtemelen.
ya ama ben yaş mayayı buzluğa koymuştum, haliyle donmuş hafif, üzerinde dondurmayınız falan yazıyo, bozdummu mayayıeyvahedigeldismile
canim mayayi dondurmayin diye hem kuru hem yas mayanin üzerinde yaziyor aynen seninde dedigin gibi. maya donduruldugunda bozulup etkisini kaybediyormus.. sen onu en iyisi at yenisini al kendine
burdayiz canim kimsenin gittigi yok :)
1 kisiyle ayakta durmaz topik, hepimiz lazimiz
tabiki canım benim hepinizi hiç görmedim ama ayrr ayrı çok sevdim insanın içi ısınıyor gerçekten srnin saçların durumu nsaıl aliye dökülmen faln durdumu
$öyle diyim.. her sampuanlama sonunda durularken avuclarim doluyordu saclarla, simdi ilk sampuanlamada dökülüyor digerlerinde 3-4 tel.. yani ilk seferde sonuc süperdi :lepi:
çok sevindim aliyecim senin adına bende iki gündür saçlarımı sabunla yani önce sabun sonra şampuanla yıkıyorum boya aksın diye yanlışmı yapıyorum bilmiyorum sabun ne kadar doğru ama saçlarım daha bi gür durduCADIARZUsende çıkmışsın aliye inşallah yarın görüşrüz
aliyecim yaş maya bana çok dokundu belki midemde reflü olduğu için ama inan 2 gün içtim beni mahfetti o yzüden gene kuru maya aldırdım eşime ben yaşmayayı asla içemiycem yani seninde mayayı saçında kullanman iyi olmuş bu şekildede fayda alan çok inan var ama ben genede mayalı sütü bırakma derim nedenine gelince normalda hergün 1 bardak süt içmemiz gerekli kemik erimesi için yani düşün saçına fayda etmese bile mutlaka ileriye hazırlık olacak sütlü mayamız
bu arada bi arkadasimla konustum. o da 5 ay önce dogum yapmisti.. onunda dogumdan sonra cok dökülmus.
balik yagi kapsülleri kullan diyor.. deneyen yada bu konuda bilgisi olan var mi ?? balik yagi sac dökülmesine iyi geliyor mu ?? acil bilgisi olan varsa yardimci olsun lütfen ?????
cünki faydaliysa hemen gidip alcam, ama faydaliysa tabi.. cünki cok sey denedim hep paralarim bosa gitti hic biride kesmedi sac dökülmemi
bide o sacimi boyadim iyi geldi sac dökülmem baya azaldi diyor.. sac boyasi sac dökülmesine karsi iyi mi kizlar fisfisfis
Doğum sonrası saç dökülmesi kalıcı bir saç dökülmesi değildir. Doğum sonrası saç dökülmesi için herhangi bir tedavi uygulanması gerekmez. Bu, hamilelik sırasında hormonal değişiklikler nedeniyle saçın yaşam
döngüsünde oluşan geçici bir durumdur. Saçları aşırı fırçalama, kolaylıkla dökülmesini sağlayacak ve normalde iki ya da üç ay sürebilen dökülme sürecini hızlandıracaktır. Bu durum saçlara hiç bir şekilde zarar vermez. Vitamin almanın ya da baş derisini özel ilaçlarla ovmanın hiç bir yararı olmayacaktır. Bazı kadınlarda her hamileliğin ardından saç dökülmesi görülür.