aynen canim haklisin..
4 ay önce dogum yaptigim icin cok saclarim dökülüyor, kan tahlilleri yaptirdim hic bi eksiklik cikmadi.. doktor dogumdan baska nedeni olamaz 6 ay icinde toparlar saclarin kendini dedi.. belkide cok dökülüyor diye pek uzatmadi.. dün burda mayanin saca sürüldügünü okudum, yani baska bi topikde.. hemen sürdüm 1 saat bekledim.. aman allahim saclarim ne kadar canli duruyor piril piril parliyor, normalde kalin ve sert telli saclarim vardi sekil almazdi ama simdi o kadar güzel oldu kii. ve daga ilk kullanmamda dökülme sorunum bile cok azaldi..
kimisi saca sürmeyin sertlestiriyor demisti cesaret edememistim, hicte sertlestirmiyor saclari! yumusacik piril piril bebek saci gibi oldu ya sacim, 7 yasindaki oglum bile diyo anne saclarin cok güzel parliyor yumusacik diye :)
keske bu cesareti daha önce toplayipta saclarima mayayi daha önce sürseymisim..
artik mayayi hem iciyorum hemde saclarima sürüyorum.. belkide bende saclarima sürerek daha hizli uzama gerceklesir..
uzatmasa bile saclarima sürmeye devam edecegim kesinlikle cok güzel bakim yapiyor..
netten arastirdim Suna Dumankaya'nin tarifiymis saclara maya sürmek..
boyali, yipranmis, kurumus, kirik saclara ve dökülen saclara maya maskesini öneriyor Suna Dumankaya..