- 5 Aralık 2009
- 791
- 4
- 37
nursallcim asahcakircim ikinizinde msjlarini okudum cok saolun kizlar insallah bende giderim hayirlisiyla burdan
inşallah canım herşey gönlünce olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
nursallcim asahcakircim ikinizinde msjlarini okudum cok saolun kizlar insallah bende giderim hayirlisiyla burdan
evet canım herkes öyle söylüyor. inş heyecan yapmadan sindire simdire yaşayacam herşeyi. zaten uzun sürecek canım, salonda 18:00-20:00 arası yemek, 20:00-23:30 arası düğün organizasyonu olacak. inş herşey güzel olacak olumunekankayizsmile
eminim herşey çok güzel olack canım bizede düğün fotonu görmek kalacak
ben burdayımmmm hihoyyyt
Selam kızlar :) bu mayalı sütü içiyorum epeydir.Saçlar ok fakat cildimde hiç degişiklik olmadi !!!bilmiyorumkismile
ok cancan:teytey:
bende burdayim ama gecikmeli temizlik basliyo yardima gelin izin öncesi ama agzimda var elimde yok cocuklar temiz evi hemen batirdiig icin son haftalara kadar direniyorum
alindacim selam nbr
ben pakmaya iciyorum sanki o daha fazla etki etmisti dr oetkeri biraktim hem cok pahaliya geliyo 3 tane minik minik posetlerde bitiveriyo pakmaya baya bi dayaniyo