- 10 Mayıs 2010
- 930
- 5
daha içmediiimmm cnmm birazdan içerimm...sen içtinmiii:)))
ben de icmedim canim. bugun gec kaldim, normalde yatmadna 1 saat önce iciyordum. simdi hazirlayip afiyetle indiricem.. :içelim:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
daha içmediiimmm cnmm birazdan içerimm...sen içtinmiii:)))
Sİzde ne alemde saÇlar kızlar???
2-3 ay daha var benİm yaaa
aaaaa nazzz aliye bugün az kaynatmışsınız amaa ohaoldumsmile hergün sabah burayı sizin muhabbetleri okuyordum ne güzellll zevkle sositososito
kızlar mayalı sütü nasıl içiyorsunuz
ben kakaoda koydum
nesguikte koydum icemedim ya.başka fikri olan varmı?
aaaaa nazzz aliye bugün az kaynatmışsınız amaa ohaoldumsmile hergün sabah burayı sizin muhabbetleri okuyordum ne güzellll zevkle sositososito
Sİzde ne alemde saÇlar kızlar???
2-3 ay daha var benİm yaaa
ne sen sorr ne ben söyleyim cnm valla mayalı sütte şu sinamekii kürü de hiç bi etki etmedi benim saçlarımaa..:gitme: eskii hızında uzuyoo. ama ben mayalı süte yine de devam ediyorumm..
peki nazz aliye ikinizede soruyorum canlarım cildinizde değişme olmadımı. en azından bu oldu diyin yaaa pürüssüz oldumu. zaten sivilcenin bi numaralı düşmanı bu maya
oyy canim benimm, tek degilsin ben de seninle ayni durumdmayim :teselli:
mayali süt saclairmizi hic uzatmasa bile yinede icelim, sonucta tüm B vitaminlerini iceriyor ve enerji vermesinden tut bir cok seye faydali.. yani uzatmakta etkisi olmasa bile eminim ki B vitamini verdigi icin saclarimiz daha saglikli olacka ve daha az kirik aldirmaya gerek duycaz..
bende de pek uzama yok bildigin gibi canim, ama ben birakmiycam mayali sütü herhalde ömrümün kalan kisminda hep devam edicem.. nasil olsa günlük süt tüketmemiz gerekiyor bunada maya ilave edicem hep.. dedigim gibi uzatmasada daha saglikli yapar, daha güclü olur saclarimiz ve daha az kurur, yipranir ve kirilir.. onun icin uzatmasa bile pes etme yokkk :içelim: sac icin gerekli olan herseyi maya tek basina iceriyor.. yerimseniben
peki nazz aliye ikinizede soruyorum canlarım cildinizde değişme olmadımı. en azından bu oldu diyin yaaa pürüssüz oldumu. zaten sivilcenin bi numaralı düşmanı bu maya
peki saclarinda uzama hizlandimi ?? ya da cildinde bi deisiklik..??
yarım santim uzamış gibi geldi ama emin değilim canımfisfisfis
cildimde bir değişiklik yok pek sivilcem yoktur genelde 1-2 tane olur ama onlar da geçmedi:1no2: