slm canim!niyekine saydiklarin urunlerin hepsi saca iyi gelen seyler tabiki ama hangisinin senin sacina iyi geldigini kendin kesvetceksin onu haftada bikere uygulayacaksin ilac yapmana gerek yokki,seyrekligi icin icten kullanman gereken vitaminler var onlari kullanmalisina.s.gülcay merhaba.....ben sacım için ilac yapmak istiyorum.saclarımda dökülme sorunu yok fakat cok seyrek.elimdeki malzemeler:
bepanthene krem
bepantene ampul
evigen (e vitamini)ampul
tatlı badem yagı
sarımsak yagı
hint yagı
zeytin yagı
yılan yagı
evet ben bunlarla ilac yapmak istiyorum.gerekirse sıgır iligi de bulabilirim.lütfen bana yardımcı ol......
merhaba kusura bakmayiniz uzun zamandir siteye ugrayamiyorum isim cok yogun oldugundan dolayi. evet tiroid hormonlarindan erkek tipi olup olmadigi belli oluyor kan orneginden yapilan testlerde cikiyor hormonlarin ne durumda oldugu iyi bir doktorunuz varsa size yardimci olur sanirim bu durumda,doktorunuzun size vericegi hormonlarinizi dengeleyecek bir ilac, her gun almaniz gerekicek doktorunuz size suresini belirlicektir ve iki ay sonunda tekrar bir kan testi yapilarak hormonlarinizin durumunu ogrenebilirsiniz suan size sadece bukadar yardimci olabilirim eger irsi bir durumunuz yokise . saglikli ve huzurlu kalin gorusmek uzere!gülcaycım erkek tipi saç dökülmesi hakkında bi bilgin varmı.benim 4 aydır saçım dökülüo önleri hafif seyreldi şakaklarımda hafif açılmalar var ama doktora gittim hormonların normal dedi tiroid hormonuna bakılarak erkek tipi olup olmadığı belli olurmu dökülmenin.biraz bilgi verirsen eğer sevinirim.
merhaba selamlar kusura bakmayin lutfen isim cok yogun oldugundan pek siteye ugrayamiyorum ozur tekrardan ! eger sizin icin 4 cok koyu ise 5 kullana bilirsiniz .gorusmek uzere bye !Saçlarim Turunculu Grili Oldu .kapatmak Istiyorum.ne Renk Kullansam ?5.1 Iimi
Slm. Röfle Taban Boyasi Ne Olmali
cevaplarınızı hala bekliyorum...
selam canim ! kusura bakma ltfen uzun zamandir ugrayamadim sitaye cok yogunum ! evet saci yipratiyor sonucta ilac kulaniliyor ayni permadaki gibi yanliz bu kivircigin tam tersi oluyor duzlestiriyor ama sonucta bir islem ve ilaclan yapiliyor ve surekli yapildiginda saci yipratiyor kurutuyor kiriyor . saglikli kal ,gorusmek uzere!selam benimde bir sorum olacak cevaplarsan çok sevinirim canım saçlarım kıvırcık.hep dümdüz saçlarımın olmasını ister imrenirim hep fönletiyorum ama tabi yıkayınca tekrar kıvırcık oluyor ben tamam kıvırcıkta güzel ama ben hep düz istiyorum araştırdım biraz defrize diye bişey varmış 6-7 ay kadar saçlar düz kalıyormuş yapmamı tavsiye edermisin bazı kuaförler yapmıyor sağlıklı değilmiş anlamadım neyi sağlıklı değil anlatmıyorlar bazı arkadaşlarında saçları yakıyor diyor canım sen ne diyorsun ne yapayım zararı varmı varsa ne şimdiden saol canım...
selam ! kusura akmayin sitaye uzun suredir ugrayamadim ozur ! saci uc gunde bir yikamak en uygunudur ne sac derisini yipratir nede saci kurutur ! sacinizi yikarken lutfen az sampuan kulaniniz fazlasi sacinizi ve kafaderisini tarik edebilir kurutur ve daha sonrasi yaglandirip kepeklendirir ! sacinizi nemlendirici urunlerlen yikayiniz ve ilik suylan durulayiniz sicak olmasin sacin parlakligini alir yoksa !saglikla kalin gorusmek uzere bye !Bİ SORUM OLACAKTI..
zinco şampuan kullanıyorum..zincoya başlamadan önce saçımı çok yıpratmıştım.zincoyu 3 günde 1 kullanıyorum 2 yıkama yaparak.Zarar görmüş saç derilerini sıık yıkamak ve şampuanı fazla kullanmak daha çok yıpratıyormuş.saç derisi hasarlı olduğu için daha hassas oluyormuş.sizce bu doğrumu?
Saçımı 2 günde 1 yıkadığımda veya şampuanı biraz fazla kullandığımda saçlarım yıpranıyor.3-4 günde 1 az şampuan kuıllanarak yıkadığımda saçlarım daha dolgun hafif ve canlı oluyor..
Kullanıma nasıl devam etmeliyim.zinco şampuan saç derimin cinsine uygun bi şampuanmı?
selam ! kusura akmayin sitaye uzun suredir ugrayamadim ozur ! saci uc gunde bir yikamak en uygunudur ne sac derisini yipratir nede saci kurutur ! sacinizi yikarken lutfen az sampuan kulaniniz fazlasi sacinizi ve kafaderisini tarik edebilir kurutur ve daha sonrasi yaglandirip kepeklendirir ! sacinizi nemlendirici urunlerlen yikayiniz ve ilik suylan durulayiniz sicak olmasin sacin parlakligini alir yoksa !saglikla kalin gorusmek uzere bye !
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?