Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Siyaha yakin en güzel renklerden biride gece mavisi tonu bu renk cok süper,benim düsüncem siyah ve siyaha yakin renk tonlari gercekten daha baska duruyor insanda..sizce?
kesinliklee siyah bambaşka hem daha sexy gösteriyoraklinialirimsmile
ben denemedim hic ecem fakat sadece bilgi olarak 1 tüp sac boyasi icin 50 ml-1 sise oksidasyon-tüm sac icin diye biliyorum ama sen 2 tüp yapmak istiyosun iste o zaman acaba oksidasyon azmi gelir yada yeterlimi olur bilemiyorum,ama bencede kuafüre danisman daha iyi olur canimDaha önce sordum ama cvp alamadım kimseden ben saçımın çok daha koyu bir siyah olmasını istiyorum şuan böğürtlen siyahı ama pek tatmin edici deil acaba 2 tüp boyaya bir tane oksidasyon suyu kullansam daha koyu bi sonuç elde eder miyim aslında kuaföre sorsam daha ii olur ama sizin fikirleriniz nedir arkadaşlar?? daha önce böyle yapan oldu mu??
ben denemedim hic ecem fakat sadece bilgi olarak 1 tüp sac boyasi icin 50 ml-1 sise oksidasyon-tüm sac icin diye biliyorum ama sen 2 tüp yapmak istiyosun iste o zaman acaba oksidasyon azmi gelir yada yeterlimi olur bilemiyorum,ama bencede kuafüre danisman daha iyi olur canim
tamam cnm teşekkür ederim şuan saç uzatma bakımı uyguluyorum 7 hafta var daha bitmesine saçtaki boyayı açıyor oyüzden kür bitsin kuaföre danışıp öyle boyayacağım inşallah çok koyu bi siyah elde ederim haber veririm siyah tutkunlarına:asigim:
şuan saçım mavi siyah çok seviyorum bu rengi bayanssulusmile
Daha önce sordum ama cvp alamadım kimseden ben saçımın çok daha koyu bir siyah olmasını istiyorum şuan böğürtlen siyahı ama pek tatmin edici deil acaba 2 tüp boyaya bir tane oksidasyon suyu kullansam daha koyu bi sonuç elde eder miyim aslında kuaföre sorsam daha ii olur ama sizin fikirleriniz nedir arkadaşlar?? daha önce böyle yapan oldu mu??
cnm bir tüpe bir şişe oksidan kullanılır ama koyuluk açıklık açm özelliği falan oksidanın yüzde kaçlık olduğuna göre değişir.kumral sarı boyarken ben ona göre boyuyordum ama saçım iki senedir koyu kestan bende şimdi mavi siyah yapcam kaçlık oksidan gerek onu araştırıyorum öğreirsem söylerim
simsiyah olmasını istiosanız mavi siyah boyayın ve boyayı 50 dk fln saçınızda bekletin oksidanı az koymaya qerek yok %6lık kullanmak lazm 2 tüpe 2 oksidan![]()
çok teşekkür ederim cnm.set boya almak isteemdim kuaför boyasıyla boyamak istedm loreal majirel çok parlak.saçlarım permalı olduğu için elli dakika bekeyemem ama umarım tutar güzel bir renk teşekkür ederim=)
saçnda perma warsa dikkat et cnm siyah we sarı saçı en çok yıpratan renkler umarm qüzel olur boyadtan sonra nasl olduğunu yaz olrmu![]()
valla biraz dinlensin öyle ypcam şimdi bakım yapıyorum sürekli.evet sarı ve siyah çok yıpraıyormuş koyu khve siyah kadar yıpratmıyormuş.çok pişmanım zaten perma yaptırdığıma, alışamadım=(
bende perma yaptırmıştım ama sonra resmen lanet ettim saçım süpürgeden beter oldu sonunda bi karış ketirmiştim.. koyu kahve ilk boyandığında bildiğin simsiyah oluyo ama sonra bikaç kere yıkanınca rengi soluyo we bence hoş olmuyo mat we soğuk bi renk oluo o yüzden tawsiye etmem (kendim denedim cnm)
Daha önce sordum ama cvp alamadım kimseden ben saçımın çok daha koyu bir siyah olmasını istiyorum şuan böğürtlen siyahı ama pek tatmin edici deil acaba 2 tüp boyaya bir tane oksidasyon suyu kullansam daha koyu bi sonuç elde eder miyim aslında kuaföre sorsam daha ii olur ama sizin fikirleriniz nedir arkadaşlar?? daha önce böyle yapan oldu mu??
tatlim bende senin gibi cok siyah istiyordum hani bole guneste siyah siyah parlasin arada kahverengicikler gozukmesin istiyordum guneste ozleikle.Palattenin bi rengini dendim gecenlerde incisiyahi-gece mavisi...ALLAHim bole kuzguni bir siyah olamaz guneste gece mavisine calan.tam istedigin renk.Anladim ben senin ne istedigini.Dene tatlim bence
tatlim bende senin gibi cok siyah istiyordum hani bole guneste siyah siyah parlasin arada kahverengicikler gozukmesin istiyordum guneste ozleikle.Palattenin bi rengini dendim gecenlerde incisiyahi-gece mavisi...ALLAHim bole kuzguni bir siyah olamaz guneste gece mavisine calan.tam istedigin renk.Anladim ben senin ne istedigini.Dene tatlim bence