• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Sacini siyaha boyayanlarin- boyayacaklarin Paylaşım Alanı .

hadi yaa, nese bi bakıcam zaten, kalıcı olsun istiyorum ama zaten size soruyorum ne alim diye:)

19 yaşındayım ama çok çocuksu görünmüyorum:) siyahın asil bi duruşu var, kızıl mı siyah mı diye ikilemde kalmıştım bide röfle de olabilir diyodum, yaa bişeyler yapmak istiyorum da ne olması konusunda kararsızdım, en sonunda siyah boyaya karar verdim, kızıl siyah da olabilir aslında, dediğim gibi araştırıyorum, kalıcı olsun istiyorum, 15 günde akacaksa boşuna uraşmiyim yani:)[/QUO

Şaç boyası inşaat boyasına benzemez canım akar tabiia.15 günde kaybolmaz da ilk günkü gibi da durmaz.Röfle yapma bence doğal sarışın değilsen eğer çünkü çok demode görünüyor.Her neyse karar senin canım boyatıktan sonra haber ver bizeyerimseniben

hadi yaa, nese bi bakıcam zaten, kalıcı olsun istiyorum ama zaten size soruyorum ne alim diye:)

19 yaşındayım ama çok çocuksu görünmüyorum:) siyahın asil bi duruşu var, kızıl mı siyah mı diye ikilemde kalmıştım bide röfle de olabilir diyodum, yaa bişeyler yapmak istiyorum da ne olması konusunda kararsızdım, en sonunda siyah boyaya karar verdim, kızıl siyah da olabilir aslında, dediğim gibi araştırıyorum, kalıcı olsun istiyorum, 15 günde akacaksa boşuna uraşmiyim yani:)[/QUO

Şaç boyası inşaat boyasına benzemez canım akar tabiia.15 günde kaybolmaz da ilk günkü gibi da durmaz.Röfle yapma bence doğal sarışın değilsen eğer çünkü çok demode görünüyor.Her neyse karar senin canım boyatıktan sonra haber ver bizeyerimseniben
bu haftasonu boyayıp resim koyucam buraya tabi bi terslik olmazsa:)

kızlar siyaha cesaret edemeyip koyu kahve aldım hoşuma giderse bi dahakine siyah yapıcam, gerçi saçlarım da çok açık renkli sayılmaz ama gözlerim bi alışsın önce diye koyu kahveye kanaat getirdim...

Hayal kırıklığına uğrattın bizi Karisx:smiley-cool:şaka şaka tabiki.Aslında mantıklı yapıyorsun.Ya siyah rengi hoşuna gitmezse kahve renginden siyaha göre dönüşü daha kolay.Ben de haftaya saç diplerimi boyayacağım*-tabiki siyaha ve Palette de luxe ile.Dört gözle bekliyorum:1rolleyes:

Hayal kırıklığına uğrattın bizi Karisx:smiley-cool:şaka şaka tabiki.Aslında mantıklı yapıyorsun.Ya siyah rengi hoşuna gitmezse kahve renginden siyaha göre dönüşü daha kolay.Ben de haftaya saç diplerimi boyayacağım*-tabiki siyaha ve Palette de luxe ile.Dört gözle bekliyorum:1rolleyes:
ayy ne bilim herkes gözümü korkuttu hatta son dakka bile ben siyah diye gittim kadın bana siyah alma kahve al dedi, ee dedim bari koyu kahve olsun filan:)) yarın sabah boyicam bakalım:D umarım siyah gibi olur ya:)

ayy ne bilim herkes gözümü korkuttu hatta son dakka bile ben siyah diye gittim kadın bana siyah alma kahve al dedi, ee dedim bari koyu kahve olsun filan:)) yarın sabah boyicam bakalım:D umarım siyah gibi olur ya:)

sırnaşık şey son cümlen güldürdü vallahi Dert etme iyi yapmışsın koyu saç rengini beğenirsen -siyaha boyamak çooook basit,beğenmezsen-koyu kahveden geri dönmek azcık daha kolay:teselli:

ve boyadım nihayet:)) 10 dakkam kaldı, 10 dakka sonra yıkicam bakalım nası olcak, şu an baya siyah gibi duruyo ama tabi yıkayınca nası olur görücez:))

kutunun üstündeki rengin aynısı oldu yani koyu kahve:)) nese bi dahakine siyah alıcam:)

sırnaşık şey son cümlen güldürdü vallahi Dert etme iyi yapmışsın koyu saç rengini beğenirsen -siyaha boyamak çooook basit,beğenmezsen-koyu kahveden geri dönmek azcık daha kolay:teselli:

palette delux de siyah inci ve gece mavisi arasında kaldım hangisi daha ii cnm sence neyi öneririsinbilmiyorumkismile

palette delux de siyah inci ve gece mavisi arasında kaldım hangisi daha ii cnm sence neyi öneririsinbilmiyorumkismile

Onlar aynı boya değilmi canımCADIARZU Evde 2 kutu var baktım şimdi kutunun sol tarafında Siyah inci yazılıyor sağda 1-1 gece mavisi.Sanırım sen normal siyah ve mavi siyah arasında kalmışsın.Çünkü benim bildiğim kadarıyla deluxe'un bu iki siyah renk var-normal ve mavi.Ben mavi siyahla boyadım,diğerini denemedim.Genellikle ama mavi siyah daha parlak duruyor normal siyah ise-daha doğal fisfisfis

normal siyah yok ki bu seride.siyah incide mavi siyah olan gece mavisi var.kızılımsı bi siyahı var bir de buğulu gece diye bi rengi var.buğulu gece de 4.36 yani kahve gibi bi renk olmalı.normal siyah göremedim ben.hatta buğulu gece yi aldım boyıcam bakalım.inşallah simsiyah çıkmaz ben numarasına bakıp herhalde açık kahvenin bi koyusu olur diye aldım.

[
arkadaşlar karıştırmışım ben ayrı sanıyordum siyah inci ve gece mavisini işte benim istediğim renk bu kendi sitesinden aldım resmi ama kodu farklı türkiye de 1-1 sanırım gece mavisibayanssulusmile[/QUOTE]

Evet aynı boya bu.Bir de normal siyaha benzeyen bir siyah var kod numarasını hatırlayamıyorum yarın özellikle gidip bakacağım.
Şimdi de schwarzkopfpalette nin sitesine baktım-orada 900 deep black ve 909 blue black var.Kutudaki resimler ama aynı kafamçokkarıştı
Internetten şunu buldum:"Siyah inci serisinde sunulan Siyah gece,Kızıl gece ve Gece mavisi
renkleri ile zengin koyu renklerin farklı tonlarının gizemli etkisini saçlarınızda hissedebilirsiniz."
Anladığım kadarıyla Türkiye'de normal siyah,kızıl siyah ve mavi siyah tonları satılıyor....

işte normal siyahı satılmıyor.
mavi siyah
kızıl siyah
küllü kahve
bunlardan oluşuyor seri.ben boyadım küllü kahve gibi olanını bu akşam.yeni boyanmasına rağmen siyah olmadığını söyleyebilirim.

işte normal siyahı satılmıyor.
mavi siyah
kızıl siyah
küllü kahve
bunlardan oluşuyor seri.ben boyadım küllü kahve gibi olanını bu akşam.yeni boyanmasına rağmen siyah olmadığını söyleyebilirim.

Gittim bugün markete bakmayakaydirigubbakcemile4 deluxe Siyah no.1-0 var ama siyah inci serisinden değilmiş.Yalnız küllü kahveyi de bulamadımCADIARZU Siyah inci serisinden baktığım markette olanlar no.3-68 kızıl gece,no.4-36 buğulu gece,1-1 gece mavisi. Bu arada boyadan memnunmusunuz?

Gittim bugün markete bakmayakaydirigubbakcemile4 deluxe Siyah no.1-0 var ama siyah inci serisinden değilmiş.Yalnız küllü kahveyi de bulamadımCADIARZU Siyah inci serisinden baktığım markette olanlar no.3-68 kızıl gece,no.4-36 buğulu gece,1-1 gece mavisi. Bu arada boyadan memnunmusunuz?

cnm senin iki hafta oldu mu nasıl akma var mı bende gece mavisi boyayacağım da haberlerini bekliyorumbayanssulusmile

işte küllü kahve gibi olanı buğulu gece.içlerinden en açığı buydu zaten.memnunum ben.bi öncekinde de 5.0 açık kahve boyamıştım palette deluxe serisinden.o da güzeldi.

Back