- 8 Aralık 2007
- 8.110
- 2.248
- 698
bi de BABY_DİLAY beyaz ten mavi göz siyah saç bence en süper üçlüüü:lepi:
Ayy canım sırf bu yüzden platin olan saçlarımı bir anda siyaha boyadımboshayallersmile
Pişmanda olmadım :kedi:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bi de BABY_DİLAY beyaz ten mavi göz siyah saç bence en süper üçlüüü:lepi:
http://img809.imageshack.us/img809/1738/07225ea60175498294f7c35.jpg
bende yeni boyadım sacımı siyaha kahve tonları kullanıyordum ..ama siyah sac bende sanki peruk gibi duruyor acayımmı die düşünüyorum sac rengimi sizce nasıl arkadaslar?
http://img809.imageshack.us/img809/1738/07225ea60175498294f7c35.jpg
bende yeni boyadım sacımı siyaha kahve tonları kullanıyordum ..ama siyah sac bende sanki peruk gibi duruyor acayımmı die düşünüyorum sac rengimi sizce nasıl arkadaslar?
Çok yakışmış diyebilirim :) tenine gitmiş.. Hiç elleşmee :teytey:
Benim saçlarımda bu sefer pek parlak değil mat gibi.NAsıl slarızki parlak durmasını fikri olan?
Canım bence hoş durmuş.Teninde beyaz.Akana kadar kullan.SAçını açtırırsan yanma ihtimali yüksek yazık olur saçlarına kıyma sakınyerimseniben
kullandıgım boya zaten fazla kalite degildi..bende mahsus aksın cabuk die o boya ile boyadım her yıkayısda akıyor acılmaya basladı bile ...bu ilk boyadıgım sırada cektiim resima.s.
O zaman akana kadar kullan eğer içine sinmediyse ama bence siyah yakışmış
Benimde uçlarda çook az siyah kaldı belli bile etmiyor kendini ama var yani . Boyayıda zor tutarsa kabak gibi belli edebilir kendini kaydirigubbakcemileKızlar foto yüklerim ama fotoda kızıl parlaması belli olmaz öyle sanıyorum.Akması konusunda okadar çok akmıyor hatta koleston'un siyahı gibi akmıyor.Ben geçen hafta boyamıştım ilk durulamada çok iyi duruladım sonrasında pek akmadı,suyun rengi ara ara hafif kiremit rengi gibi oluyor okadar :) Bu arada önemli bi noktaya değineyim ben saf saf dikkat etmeden ettim siz etmeyin diye :sinifsinif: Nisan ayına kadar saçlarım hep normal siyahla boyalıydı,diplerim gelmişler 3 parmak kadar.Kızıl siyahı çok denemek istedim ve önceden diplerimi siyaha boyamadan kızıl siyaha boyadım.Saçlarımın dipleri hariç heryeri kızıl siyah diğer tarafları koyu kızıl oldu.Çünkü normal saç rengim kahverengi,diplerim daha açık oldu yani.Çingene gibi deyip dalga geçtiler :mymeka: Yani saçlarınız kahverengiyse yada başka bir renk önce tamamen siyaha,daha sonra kızıl siyaha boyayınız..
Uzatmışım biraz bilmiyorumkismile Sonuç olarak kızıl siyah çok GÜZELDİR :)
saçları daha önce sarı boyalı olup koyu renge dönenler foto ekliyebilrimi fikir almak istiorum ben koyu kahve istiorm tam olarak siyah deilde kırık renkler
Foto çekilcem ama normal siyah gibi çıkıcak kızılları belli olmıycak,tam güneş ışığını arkama alıp kızıllığı gösterebilirim umarım.
Canım benim saçlarım sarıydı siyaha döndüm ve çok pişmanım:sinifsinif: Foto eklemeye çalıştım ama olmadı