• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Sacini siyaha boyayanlarin- boyayacaklarin Paylaşım Alanı .

Benim saçlarımda bu sefer pek parlak değil mat gibi.NAsıl slarızki parlak durmasını fikri olan?[/QUOTE]

Sirke , zeytinyağı , bademyağı .
Bu üçü süper parlatır .Ben saçlarım güçlensin diye kullanırken gözle görülür dolgunluk ve parlaklık vermişlerdi.

Benim saçlarımda bu sefer pek parlak değil mat gibi.NAsıl slarızki parlak durmasını fikri olan?

Sirke , zeytinyağı , bademyağı .
Bu üçü süper parlatır .Ben saçlarım güçlensin diye kullanırken gözle görülür dolgunluk ve parlaklık vermişlerdi.[/QUOTE]

Sirkeyi birkaç kez denedim.
Zeytinyağınıda denemeye korkuyorum durulanması çok güç oluyo diye duydum:sinifsinif:

Canım bence hoş durmuş.Teninde beyaz.Akana kadar kullan.SAçını açtırırsan yanma ihtimali yüksek yazık olur saçlarına kıyma sakınyerimseniben

kullandıgım boya zaten fazla kalite degildi..bende mahsus aksın cabuk die o boya ile boyadım her yıkayısda akıyor acılmaya basladı bile ...bu ilk boyadıgım sırada cektiim resima.s.

kullandıgım boya zaten fazla kalite degildi..bende mahsus aksın cabuk die o boya ile boyadım her yıkayısda akıyor acılmaya basladı bile ...bu ilk boyadıgım sırada cektiim resima.s.

O zaman akana kadar kullan eğer içine sinmediyse ama bence siyah yakışmış

O zaman akana kadar kullan eğer içine sinmediyse ama bence siyah yakışmış

ilk zamanlar alısamamıstım ama artık alıstım sanırım a.s sarıda kullandım kızılda ama ilk defa siyahı denedim ee tabi biraz iddalı bir renk bence sarıdan daha asil ve iddalıaklinialirimsmile

Valla bence siyah sarıdan vs kat kat güzel bir renk , bu sarı renk hastalığı nedir hiiiç aklım ermiyor benim . Herkesde bi sarı sevdası . oldum olası sevmem ben xD .

Siyah kızım deneyeceğim sanırım..

Kızlar foto yüklerim ama fotoda kızıl parlaması belli olmaz öyle sanıyorum.Akması konusunda okadar çok akmıyor hatta koleston'un siyahı gibi akmıyor.Ben geçen hafta boyamıştım ilk durulamada çok iyi duruladım sonrasında pek akmadı,suyun rengi ara ara hafif kiremit rengi gibi oluyor okadar :) Bu arada önemli bi noktaya değineyim ben saf saf dikkat etmeden ettim siz etmeyin diye :sinifsinif: Nisan ayına kadar saçlarım hep normal siyahla boyalıydı,diplerim gelmişler 3 parmak kadar.Kızıl siyahı çok denemek istedim ve önceden diplerimi siyaha boyamadan kızıl siyaha boyadım.Saçlarımın dipleri hariç heryeri kızıl siyah diğer tarafları koyu kızıl oldu.Çünkü normal saç rengim kahverengi,diplerim daha açık oldu yani.Çingene gibi deyip dalga geçtiler :mymeka: Yani saçlarınız kahverengiyse yada başka bir renk önce tamamen siyaha,daha sonra kızıl siyaha boyayınız..
Uzatmışım biraz bilmiyorumkismile Sonuç olarak kızıl siyah çok GÜZELDİR :)

Kızlar foto yüklerim ama fotoda kızıl parlaması belli olmaz öyle sanıyorum.Akması konusunda okadar çok akmıyor hatta koleston'un siyahı gibi akmıyor.Ben geçen hafta boyamıştım ilk durulamada çok iyi duruladım sonrasında pek akmadı,suyun rengi ara ara hafif kiremit rengi gibi oluyor okadar :) Bu arada önemli bi noktaya değineyim ben saf saf dikkat etmeden ettim siz etmeyin diye :sinifsinif: Nisan ayına kadar saçlarım hep normal siyahla boyalıydı,diplerim gelmişler 3 parmak kadar.Kızıl siyahı çok denemek istedim ve önceden diplerimi siyaha boyamadan kızıl siyaha boyadım.Saçlarımın dipleri hariç heryeri kızıl siyah diğer tarafları koyu kızıl oldu.Çünkü normal saç rengim kahverengi,diplerim daha açık oldu yani.Çingene gibi deyip dalga geçtiler :mymeka: Yani saçlarınız kahverengiyse yada başka bir renk önce tamamen siyaha,daha sonra kızıl siyaha boyayınız..
Uzatmışım biraz bilmiyorumkismile Sonuç olarak kızıl siyah çok GÜZELDİR :)
Benimde uçlarda çook az siyah kaldı belli bile etmiyor kendini ama var yani . Boyayıda zor tutarsa kabak gibi belli edebilir kendini kaydirigubbakcemile
Boyasammı boyamasammı hala tereddütteyim . Sen resim ekleyebilirsen çok sevinirim canım. zemuszemus

saçları daha önce sarı boyalı olup koyu renge dönenler foto ekliyebilrimi fikir almak istiorum ben koyu kahve istiorm tam olarak siyah deilde kırık renkler

Foto çekilcem ama normal siyah gibi çıkıcak kızılları belli olmıycak,tam güneş ışığını arkama alıp kızıllığı gösterebilirim umarım.

saçları daha önce sarı boyalı olup koyu renge dönenler foto ekliyebilrimi fikir almak istiorum ben koyu kahve istiorm tam olarak siyah deilde kırık renkler

Canım benim saçlarım sarıydı siyaha döndüm ve çok pişmanım:sinifsinif: Foto eklemeye çalıştım ama olmadı

Foto çekilcem ama normal siyah gibi çıkıcak kızılları belli olmıycak,tam güneş ışığını arkama alıp kızıllığı gösterebilirim umarım.

Peki canım çok sağol, fotoğrafını bekliyorumm kaydirigubbakcemile4

Canım benim saçlarım sarıydı siyaha döndüm ve çok pişmanım:sinifsinif: Foto eklemeye çalıştım ama olmadı

Neden pişmansın ki ? Siyah saçları sarı gibi mat göstermez ışıl ışıl parlar , tabi saçına çok fazla uygulama yapmıyorsan yada saçların benimkiler gibi aşırı dayanıksız değilse . Siyah daha genç ve daha hoş gösteriyor bence , sarı merakını ciddi anlamda çözemiyorum ben . Annemdede var ..

Ayrıca canım foruma foto ekleyebilmen için mesaj sayın en az 100 olmalı, o yüzden ekleyemezsin .

benim saçlarımda beyaz çok olduğundan birkaç ay önce loreal'in kestane rengine boyamıştım.

ama kutudaki renkten daha koyu çıktı ve saçlarım simsiyah oldu. siyah saçın kadınları (yakışanı tabii) daha dişi gösterdiğini düşünüyorum şahsen :)

ama boyadığım loreal kestane akmaya başlayınca hiç güzel olmadı çamur gibi ne bileyim tuhaf birşey oldu.

başka bir markanın kestanesini veya siyahını kullanmak istiyorum önerebilecekleriniz varsa sevinirim arkadaşlar

Son düzenleme:
en akos marka saç boyasıyla boyuyordum hep. parlak ve çok zor akıyordu...

Back