• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Sacini siyaha boyayanlarin- boyayacaklarin Paylaşım Alanı .

Siyaha boyayacağım saçlarımı boyayacağımda annem tarafından baltalanıyorum .
Yeeepyenni boyamı atmış .. Delirtiyor beni :47::57:
Beyazımsı yani Nicole'ün saçı gibi isteyenlere Voila nın 10 dı galiba, normal siyahını öneririm. Ben kullandım Voila şahsi tecrübe :D
Bu arada Nicole ü hiç sevmem ha :D

$Görüntü3416.jpg

SYOSS mavi siyah arkadaşlar 1 saat önce boyadım:)))

siyah saçtan sıkldm başka renkler yapıym dedm... mahfettm saçlaırmı.. ve siyaha alışmışm en güzl siyah renk hele beyaz tenliyseniz.. yine döndm siyaha.. hevesimi aldm ama lastik gibi saçlarmla kalakaldm.:D siyah saç forever!

Aranizda sac boyama sampuani kullanan varmi bilemiyorum. yeni cikmis sacinizi sampuanliyorsunuz ve durluyorsunuz, sacinizin rengi ne olursa olsun fark etmiyor durulamadan sonra saclar siyah oluyor ve ykamaklada gecmiyor yani kalici markasi Shilibao kullanan olursa yorumlarini biraksinlar paylasalim.

Çok yakışmış arkadaşımm
Güle güle kullann bu syossdan çoğu kişi memnun..
senin yorumların nasıl ?

Çok teşekkür ederim cnm :) Watsons da indirim vardı syoss mavi siyah boyasını, renk koruyucu şampuanını ve renk koruyucu kremini aldım şimdilik hepsinden memnunum arkadaşlar maskesini de almayı düşünüyorum :)
$prod_color_ae_en_26.gif $pr_01_1756_max.jpg

Saçımı 2009'da Palette Radiance Kışkırtıcı Viyole 6-99 saç boyasıyla boyadım.
Boyamadan önce saçımın doğal rengiydi ilk kez boyamıştım saçımı ve ondan beri de hiç boyamadım.
Beyaz tenliyim ve siyah saça bayılıyorum.
Normalde saçımı boyamam o yüzden geri dönüş problem değil benim için.
Mavi siyah renge de bayılıyorum ama karar veremiyorum bi türlü. :44:

Akmayan ve parlak duran bi marka biliyo musunuz? Ne önerirsiniz?

Son düzenleme:
Mavi siyaaahh:12: Kesinlikle vazgeçemediğim bir renk. Çok saç rengi değiştim ama mavi siyaha herzaman geri dönmüşümdür. Yaşımı biraz büyük gösteriyor o yüzden ara ara farklı renkler yapıyorum.Avantajları olduğu kadar dezavantajlarıda var tabiki

1 kere mavi siyah çok aıyor en uyuz olduğum noktası 2 hafta içinde o güzel simsiyahlığı parlaklığı gidiyor bakımı çok zor.havlular daima lacivert ve saçlara hareketli fon çektirmek bgu renge hiç yakışmıyor düğüne giden kokoş tipe bürünüyor insan maşa ve hareketli fönde.Saç rengi değişmek neredeyse imkansz saç çok ypranıyor.Makyajsız surat çok boş duruyor.Bunlar dez avantajları.Avantajlarından en önemlisi ise çok asil bir havanız oluyor ten bembeyaz duruyor:16:

Of yine nasıl heves ettim mavi siyaha ama boyamayı artık bıraktığım için hevesimi kursağımda bırakmam lazım:31:

Mavi siyaaahh:12: Kesinlikle vazgeçemediğim bir renk. Çok saç rengi değiştim ama mavi siyaha herzaman geri dönmüşümdür. Yaşımı biraz büyük gösteriyor o yüzden ara ara farklı renkler yapıyorum.Avantajları olduğu kadar dezavantajlarıda var tabiki

1 kere mavi siyah çok aıyor en uyuz olduğum noktası 2 hafta içinde o güzel simsiyahlığı parlaklığı gidiyor bakımı çok zor.havlular daima lacivert ve saçlara hareketli fon çektirmek bgu renge hiç yakışmıyor düğüne giden kokoş tipe bürünüyor insan maşa ve hareketli fönde.Saç rengi değişmek neredeyse imkansz saç çok ypranıyor.Makyajsız surat çok boş duruyor.Bunlar dez avantajları.Avantajlarından en önemlisi ise çok asil bir havanız oluyor ten bembeyaz duruyor:16:

Of yine nasıl heves ettim mavi siyaha ama boyamayı artık bıraktığım için hevesimi kursağımda bırakmam lazım:31:

akmaması mümkün değil yani :50: vazgeçicem galiba mecburen :14:

sen hangi marka kullanmıştın bi de onu öğrenebilir miyim?

benimde saçlarım şuanda akmış kızıl bakır karışımı birşey...beyaz tenli siyah kaşlı ve ela gözlü olduğum için+ kızıldan çok sıkıldığım için bugün Syoss Siyah1.1 aldım..akşama boyayacağım..sonuçtan haberdar ederim sizleriii...
Birde siyah saça makyaj önerileriniz neler???

eğer ki beyaz tenliyseniz ve saçınızda 1 tel bile beyaz yoksa % 100 tavsiye ederim.3 yıl siyaha boyadım saçlarımı .fakat beyazlarım artınca platin sarısı çook zıt bir renk yapma kararı aldm beyazlarmla örtüşsün diye. :) siyaha boyadğım zmn 2 hafta snra dipten beyazlar gözüküodu sinirlerm bozuluodu şimdi saçlarım koyu sarı avonla boyadım küllü platine fakat cok açık olmadıyine de beyazlarımı göremiyorum bile dip geldiği zaman :) .kuaförde açtırdım turuncu saçma sapan bi renkle dolaştım 3 kez açtırdım belimdeki saçlarım yandı omuzlarımda kestirdim :( 10 ay oluyor hala platin sarısına kavuşamadım. bazen siyah saclarımı özlüyorum ama artık mümkün değil

birşey sormak istiyorum...
siyaha bıyadığımızda saç zamanla akıyor ya hani. yıkandıkça siyahın rengi açılıyor mu?? yani mesela koyu kestane vs boyatıyoruz yıkadıkça kızılımsı bi renge dönüyo.siyahta da aynı şey oluyor mu.

Back