• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Sacini siyaha boyayanlarin- boyayacaklarin Paylaşım Alanı .

tatlim bende senin gibi cok siyah istiyordum hani bole guneste siyah siyah parlasin arada kahverengicikler gozukmesin istiyordum guneste ozleikle.Palattenin bi rengini dendim gecenlerde incisiyahi-gece mavisi...ALLAHim bole kuzguni bir siyah olamaz guneste gece mavisine calan.tam istedigin renk.Anladim ben senin ne istedigini.Dene tatlim bence

çok teşekkür ederim canım deneyeceğim mutlakakaydirigubbakcemile5

valla biraz dinlensin öyle ypcam şimdi bakım yapıyorum sürekli.evet sarı ve siyah çok yıpraıyormuş koyu khve siyah kadar yıpratmıyormuş.çok pişmanım zaten perma yaptırdığıma, alışamadım=(

kızlar siyah saçta neden yıpratma oluyor anlamadım şimdi.onda açma işlemi olmadığı halde neden yıpratıyor..

siyah harika asil duran bir renk canlı sağlıklı ve parlak göstermeside saçı artısı. ben aklınıza gelen her renge bürünüp dayanamayıp tekrar ona dönüyordum açıcılarla mahvediyordum saçımı artık dur dedim kendime çünkü vazgeçemiyorum ve bu renkte kaldım çok memnunum bazen aklıma sarı geliyor ama gene vazgeçiyorum siyah benim rengim

Ben yıllardır saçımı siyah boyuyorum.Kullandığım boya L'oreal majirel(son zamanda kalitesi bozulmuş ama-bıraktım kullanmayı),L'oreal recital "neapoli", Wella koleston 2-0,Schwarzkopf Igora.Geçen pazar Schwarzkopf' palette deluxe"siyah inci" kullandım-mükemmel bir şey.Saç rengim çok güzel oldu,saçım de yumuşacık.Gerçeği şampuan ve bakım kremini ben L'oreal profesionel serisinden kullanıyorum.

Ben yıllardır saçımı siyah boyuyorum.Kullandığım boya L'oreal majirel(son zamanda kalitesi bozulmuş ama-bıraktım kullanmayı),L'oreal recital "neapoli", Wella koleston 2-0,Schwarzkopf Igora.Geçen pazar Schwarzkopf' palette deluxe"siyah inci" kullandım-mükemmel bir şey.Saç rengim çok güzel oldu,saçım de yumuşacık.Gerçeği şampuan ve bakım kremini ben L'oreal profesionel serisinden kullanıyorum.

mrb igorada siyah kaç numara acaba öğrenebilir miyim??bayanssulusmile ve renk olarak koleston 2.0 gbi koyu oluyor mu??

Son düzenleme:
ben kendimi bildim bileli siyah saçlıyım hele bebekken bayağa saçlı doğmuşum kömür gibiymiş bide..hiç boyamadım yakışıyor şükür

Mrb Ecem009,Igora Royal 1-1 numarasını kullandım.Onu kuaförden almıştım-kırmızı ambalaj.En son kullandığım boya Schwarzkopf'un Palette Deluxe-marketlerde satılıyor.Onun numarası da 1-1 Siyah Inci.Igora royaldan çok daha uygun fiyat ama doğrusu söylemek gerekirse kalitesi beni şaşırttı-gerçekten çok güzel bir boya(kutudaki eldiven ve saç kremin ambalajı biraz adi ama boya iyi olduktan sonra bu detaylar o kadar önemli değil:).Rengi da koyu-koleston 2-0 gibi.Bana sorarsan Schwarzkopf Igora royal mi Schwarzkopf palette deluxe mu-palette deluxe derim.Şöyle 2 hafta daha bekleyim eğer palette deluxe çabuk akmazsa-tamamen bu boyaya geçeceğim.

Mrb Ecem009,Igora Royal 1-1 numarasını kullandım.Onu kuaförden almıştım-kırmızı ambalaj.En son kullandığım boya Schwarzkopf'un Palette Deluxe-marketlerde satılıyor.Onun numarası da 1-1 Siyah Inci.Igora royaldan çok daha uygun fiyat ama doğrusu söylemek gerekirse kalitesi beni şaşırttı-gerçekten çok güzel bir boya(kutudaki eldiven ve saç kremin ambalajı biraz adi ama boya iyi olduktan sonra bu detaylar o kadar önemli değil:).Rengi da koyu-koleston 2-0 gibi.Bana sorarsan Schwarzkopf Igora royal mi Schwarzkopf palette deluxe mu-palette deluxe derim.Şöyle 2 hafta daha bekleyim eğer palette deluxe çabuk akmazsa-tamamen bu boyaya geçeceğim.

igora çok ii onu kullan demişti kuaför bana bende genelde koleston 2.0 kullanırım o zaman ben de palette yi bi deniyim çok teşekkür ederim yardımınız için:1hug:

ben kendimi bildim bileli siyah saçlıyım hele bebekken bayağa saçlı doğmuşum kömür gibiymiş bide..hiç boyamadım yakışıyor şükür

Doğal siyah saçın genelde bir dezavantajı oluyor çabuk beyazlamaya başlıyor hele saç telli kalınsa:çok üzgünüm:...ben avrupalı olduğum için tenim açık,gözlerim yeşil-mavi ve saçımın doğal rengi koyu ama kömür gibi değil tabi.Ülkemde kimsede böyle siyah saç olmuyor zaten onun için boyuyoruz:1rolleyes:Küçüklüğümden beri bayılıyorum siyah saç renginebayanssulusmile

igora çok ii onu kullan demişti kuaför bana bende genelde koleston 2.0 kullanırım o zaman ben de palette yi bi deniyim çok teşekkür ederim yardımınız için:1hug:

Rıca ederim ne demek:1hug: Renk tonu olarak benim favorim de koleston 2-0 idi her zaman.Palette deluxe markette gördüğümden beri hep denemek istedim merak ettim sonunda da yaptımsüprizzzzzbence dene oğrenmiş olursun ve zarar vereceğini zannetmiyorum.palette den sonra kolestona göre saç daha yumuşak oldu bende.şampuan olarak ben L'oreal,sebamed ve L'occitan tercih ediyorum,saç spreyi ve köpüğü kesinlikle Wella,boyam da galiba artık Schwarzkopf olacakfisfisfis

Ben de saçımı 1 yılı aşkın bir süredir siyaha boyuyorum. önceden sarıydı. ilk başlarda siyaha pek alışamamıştım, sarı saçlarımı çok arıyordum ama artık siyahtan vazgeçemiyorummm :lepi:

kızlar uzun düşünmeler sonucu siyah renge karar verdim, mavi siyah iyiymiş diyolar en kalıcı boya hangisi?

kızlar uzun düşünmeler sonucu siyah renge karar verdim, mavi siyah iyiymiş diyolar en kalıcı boya hangisi?

Bir siyah saç hastası olarak tebrik ediyorum çok iy bir karar vermişsina.s.Mavi siyah normal siyahtan daha parlak duruyor.Yalnız umarım çok genç değilsin çünkü BOYALI SIYAH saç gencecik kızlara ve yaşlı bayanlara genellikle yakışmıyor nedense:dilcikar:
Koleston gerçekten L'oreal'den daha kalıcı.Palette deluxe hakkında şu an çok net bir şey söyleyemem-bir hafta önce boyadım paletteyle.Şu an her açıdan çok memnunum.Bakalım 2 hafta sonra sonuç nasıl olacak çünkü saç diplerimi 3 hafta'da 1 boyuyorum:1rolleyes:

kolestonun mavi siyahı yok ki

hadi yaa, nese bi bakıcam zaten, kalıcı olsun istiyorum ama zaten size soruyorum ne alim diye:)
Bir siyah saç hastası olarak tebrik ediyorum çok iy bir karar vermişsina.s.Mavi siyah normal siyahtan daha parlak duruyor.Yalnız umarım çok genç değilsin çünkü BOYALI SIYAH saç gencecik kızlara ve yaşlı bayanlara genellikle yakışmıyor nedense:dilcikar:
Koleston gerçekten L'oreal'den daha kalıcı.Palette deluxe hakkında şu an çok net bir şey söyleyemem-bir hafta önce boyadım paletteyle.Şu an her açıdan çok memnunum.Bakalım 2 hafta sonra sonuç nasıl olacak çünkü saç diplerimi 3 hafta'da 1 boyuyorum:1rolleyes:

19 yaşındayım ama çok çocuksu görünmüyorum:) siyahın asil bi duruşu var, kızıl mı siyah mı diye ikilemde kalmıştım bide röfle de olabilir diyodum, yaa bişeyler yapmak istiyorum da ne olması konusunda kararsızdım, en sonunda siyah boyaya karar verdim, kızıl siyah da olabilir aslında, dediğim gibi araştırıyorum, kalıcı olsun istiyorum, 15 günde akacaksa boşuna uraşmiyim yani:)

Back