şuan saçım mavi siyah çok seviyorum bu rengi bayanssulusmile
mavi siyah hangi boya markasında oluyodu. bende çok seviyorum o rengi ve esmere yakışan en güzel renklerden biri olduğunu düşünüyorum ama markanın ismi gelmiyo aklıma
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
şuan saçım mavi siyah çok seviyorum bu rengi bayanssulusmile
Her saç boyası markasının vardır .mavi siyah hangi boya markasında oluyodu. bende çok seviyorum o rengi ve esmere yakışan en güzel renklerden biri olduğunu düşünüyorum ama markanın ismi gelmiyo aklıma
benim saçlarımda beyaz çok olduğundan birkaç ay önce loreal'in kestane rengine boyamıştım.
ama kutudaki renkten daha koyu çıktı ve saçlarım simsiyah oldu. siyah saçın kadınları (yakışanı tabii) daha dişi gösterdiğini düşünüyorum şahsen :)
ama boyadığım loreal kestane akmaya başlayınca hiç güzel olmadı çamur gibi ne bileyim tuhaf birşey oldu.
başka bir markanın kestanesini veya siyahını kullanmak istiyorum önerebilecekleriniz varsa sevinirim arkadaşlar
Her saç boyası markasının vardır .
ben sadece bir tane cosmetige girdim ordada bulamadım
siyah saç çok uzun zaman kullandım seviyordum da ta ki mavi siyah olana kadar hangi marka oldugunu su an hatrlamıom ama bi marka siyah boya mavi siyah yaptı işte...koleston koyu kahve sacı simsyah yapıo kıslar bu arada.hep buna boyardım bi gün bulamadım baska marka aldım mavi siyah olmustu.bazıları sver tabi ama ben mavi syahı hiç sevmedim.sonra sacımı actrdım çikolata kahveye boyuyordum gecenlerde cikolata kahveye kömür kızılını karıstrdım benm hosuma gitti acıkcası.
siyah cok bakımlı duran bi renk ama kızıl gibi nankör bir renk ikiside aktımı cok matlasıolar.
bu marka boyayı ilk kez duyuyorum saçım sarı istedigim renk koyu kahve çünkü kendi saçımda öle tam simsiyah deil.boyacagım renkdede kesinlikle kızıllık olsun istemiyorum doal dursun istiyorum aslında kuaförler igora kullanıo olmadı bulabilirsem igora alcam sizlerin başka tavsie edebilecei varmıen akos marka saç boyasıyla boyuyordum hep. parlak ve çok zor akıyordu...
mavi siyah hangi boya markasında oluyodu. bende çok seviyorum o rengi ve esmere yakışan en güzel renklerden biri olduğunu düşünüyorum ama markanın ismi gelmiyo aklıma
Aaaaaaaaaa bu topiği yeni farkettim :lepi:
Koyu kahve ,kastane tonları siyaha çok benziyor ama siyah bambaşka bir renk:asigim: .Bazı zaman forumda rastlıyorum koyu kahverengiye siyah diyenleri akannehir o yüzden düşüncelerimi yazayım dedim =)
arkadaşlar ben de 3-4 yıldır saçımı hep siyaha boyuyorum en son böğürtlen siyahına boyadım ama sanki bana çok siyahmış gbi gelmiyo belki de gözüm alıştığı içindir:bbo:ben çok ama çok koyu olsun istiyorum siyahın en koyusu nasıl elde edilir?? bidahakine koleston 2.0 siyah alıcam en çok ondan memnunum hiç akma problemi olmuyo 2 tüp boya alıcam çünkü saçım uzun sizce 2 tüp boyaya 1 şişe oksidasyon suyu koysam daha koyu olur mu ?? yardım edin en koyu siyahı nasıl elde ederim siyahta son nokta nedir?:jeyyar: