- 1 Ağustos 2009
- 7.068
- 1.034
- 198
- 35
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızılımsı parlayan bir siyah çıkabilir sanırım , denemek lazım kaydirigubbakcemile3 bende merak ettim şimdi xD civciv mi çıkaar kuş muya acaba siyahla kızıl karıştırsam nasıl bir renk çıkar?
Siyahla kızılı karıştırmanıza gerek yok,çünkü zaten karıştırılmış halde satılıyor.Loreal'ın Kızıl Siyah boyası var.Bende kullanıyorum ve çok beğeniyorum ayrıca çok beğeniliyorda.Güneşte kızıl kızıl parlayınca çok hoş gözüküyor..Bende 1 senedir saçlarımı siyah boyuyorum,bu benim rengim dediğim bi renk başka renklerin bukadar çok yakışıcağını düşünmüyorum :) İlerde foto ekleyebilirim yerimsenibenya acaba siyahla kızıl karıştırsam nasıl bir renk çıkar?
siyah her markada bulunuyoda mavi siyah bulmak çok zor aslında siyahla kızılı karıştırsak patlıcan moru çıkma ihtimalide var :S off şu yaprak dökümünde ferhundenin son saç rengi süpermiş
Siyahla kızılı karıştırmanıza gerek yok,çünkü zaten karıştırılmış halde satılıyor.Loreal'ın Kızıl Siyah boyası var.Bende kullanıyorum ve çok beğeniyorum ayrıca çok beğeniliyorda.Güneşte kızıl kızıl parlayınca çok hoş gözüküyor..Bende 1 senedir saçlarımı siyah boyuyorum,bu benim rengim dediğim bi renk başka renklerin bukadar çok yakışıcağını düşünmüyorum :) İlerde foto ekleyebilirim yerimseniben
Voila ve loreal dayanıklı diye biliyorum :) . Ben nevacolor ile yapmıştım 1 ayda baya akmıştı . sonra kendi rengine dönüş yaptı iyiden iyiyeCanım siyah her markada bulunuyorda daha parlak canlı gösteren ve mümkünse çabuk akmayan bir boya arıyorum.
Voila ve loreal dayanıklı diye biliyorum :) . Ben nevacolor ile yapmıştım 1 ayda baya akmıştı . sonra kendi rengine dönüş yaptı iyiden iyiye
Kızıl siyah mı denesem çok dikkatimi çekti şimdi xD
aynen bende palette mavi siyah boyadım 1 haftada kestane rengime geri döndüm şaka gibi :bbo:
Saç tipiyle de alakalıdır heralde ya . . Boya temiz saça mı daha iyi tutar hafif yağlıya mı xD
Kızıl siyah çok canım çekmeye başladı xD aaah bu dayanıksız saçlarım aaah. ..
Kızıl siyah buğday tenli veya beyaz tenli herkese gider bence .
Çok aşırı beyaz değilsen olur bence , hatta çok da hoş olur . Benim saçların doğalı kızılımsı koyu kahve gibi bişey ışıkta kızıl parlar hep xD Ama siyahı çok seviyorum ya :S Uyuz saçım çok çok hassas ..hiç bişey yapamıyorum canımın istediği gibi :çok üzgünüm:Canım kuaförüm kirli saça daha iyi girdiğini söyler boyanınbilmiyorumkismile
Beyaz tenliyim mavi gözlüyüm ama kaşlarım siyah olur mu ki acaba boshayallersmile
kesin yakışır bende beyaz tenliyim siyah kaşlıyım gözlerim kahve ama olsun
Çok aşırı beyaz değilsen olur bence , hatta çok da hoş olur . Benim saçların doğalı kızılımsı koyu kahve gibi bişey ışıkta kızıl parlar hep xD Ama siyahı çok seviyorum ya :S Uyuz saçım çok çok hassas ..hiç bişey yapamıyorum canımın istediği gibi :çok üzgünüm:
ben de koleston siyah kullandım..çabuk akmıyo fakat çok boyamaktan da olmuş olabilir mat duruyo biraz saçlarım öyle pek de parlak değil