yardımm!! saclarımın dipleri acık kızıl , uclar ise koyu kızl napsamda bal köpügü yada karamel gibi bi renk cıkarsam
aynı dert bende de var..ne yaptıysam olmadı..
aynı sorunu bende yaşıyorum:çok üzgünüm: şaçım hep koyu kırmızı tonlarda oluyor en sonda tarçın bakırla, bakır alevini karıştırdım turuncumsu bir renk oluştu kızılın açığı gibi onunla boyadım yine koyu kırmızı oldum:sm_confused: sanırım tek yolu açtırtmak bide benim kızıl akmıyor herkez diyor turuncu olurmuş akınca anlamıyorum:uhm:Her zaman palette'nin sonbahar kızılına boyardım. geçen hafta yine boyadım. ama ilk banyoda saçımın rengi koyulaştı. evet yanlış duymadınız ilk yıkamada saçımın rengi koyulaştı...
Bu nasıl iştir anlamadım. senelerdir bu rengi kullanırım ilk defa başıma böyle birşey geliyor. şimdi çok koyu bir kızıl oldum. halbuki ben daha bile açtırmayı düşünüyordum saç rengimi. önerisi olan var mı? nasıl açıcam saç rengimi????
benim saçım açık renge dönmüyor siyahtı açtırdım kızıl oldu boyamadan... ve en açık hali yine koyu kızıl oluyor tekrar açtırmakta istemiyorum çok yıprandığı için epica'nın 'solitary ground' videosundaki gibi olsun istiyorum
vereliniortak teşekkür ederim önerin için umarım istediğim gibi olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?