demişsin bnde ankarada yaşıyorum memnunsan nereye gdiosun diye sorcaktımcanım
benim saçlarım koyu kestaneydi fakat siyaha boyamıştım birkaç ay önce,henüz akmamıştı siyahı yani.kuaförüm bu saçları açmamız lazım,yoksa kızıl tutmaz dedi ve bitkisel açıcı ile açtı saçlarımı. benim de saçlarım ince telli ve az.açıkcası zarar görür diye korkmadım değil. neyse,btkisel açıcı ile saçlarımı bir güzel açtı,benim o siyah saçlar oldu mu koyu sarı bir renk.tabi o haliyle iğrenç bir renk oluyor ama üzerine kızıl rengi boyayınca tam istediğim gibi bir renk ortaya çıktı. kuaförüm bu konuda profesyonel,ben tam tarif edememiştim istediğim rengi ama sonunda tam istediğim gibi bir renk oldu. bunun için 5 tane rengi karıştırdığını söyledi. sonuç mükemmel oldu. bak, şu anki saç rengim fotoğraftaki gibi.sana tavsiyem kuaförün eğer saçını açacaksa bitkisel açıcı kullanmasını iste.
Hallettim. Kısacık kestirip bir kızıl boya attım oldu.Merhaba herkese,
Yeni konu açmıştım ama kimse okumuyor galiba belki kızıl kızıl olmak isteyenin halinden anlar:) diyerek aynı mesajımı buraya yazıyorum
Benim saçlarım siyah boyalıydı. Yaklaşık 1,5-2 aydır boyamamıştım, diplerden uzadı. Kızıla çevirmek istiyordum bayağı bir zamandır cesaret edemiyordum. Bu forumlarda hair plus marka açıcıyı öğrenince aldım, bugün kullandım. Hiç yıpranmadan açık kahve bal rengi gibi oldu, sadece uzamış dipler sarıya döndü. Evde bir kutu bordo boyam vardı onu kullandım. Haliyle dipler kızıl, altları pek değişmeden daha çok karamele benzer bir renk oldu. Acaba o karamelleri nasıl kızıl yapabilirim? Fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim.
İstediğim renk şöyle:
Teşekkürler.
Hallettim. Kısacık kestirip bir kızıl boya attım oldu.
arkadaslar koyu kizil patlican moru istiyorum siddtle.kendi sacim kahve.ama yesil kina yakmistim. 6ay gecti. Simdi kizili koyu istedigim icin belki kinanin ustune de tutar diyorum. Ne dersiniz?o hair plus ın üzerine pek boya tutmuyo arkadaşlar.3 arkadaşa denedim bakır gibi açıldı üzerine hangi renkboyadıysak tutmadı açıldığı renkle kaldı.sadece bir kişini kahve olan saçlarını açtım üzerine fındık kabuğu boyadım birtek onda tam renk tuttu.birde farkında deilsiniz ama o açıcı saçları kopartıyo eğer saçlarınız ince telliyse.banyodan çıktığınızda saçlarınızı kuruturken önce diplerini kurutun bi o zaman tüleren kısa kopmuş saçlarınızı göreceksiniz.özellik ince telli zayıf saçlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?