- 18 Ocak 2010
- 24
- 2
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar saçlarım canlı bir kızıldı bir aydır akıttım şimdi bakır kızıl bir renk oldu.üstüne lorealin exelence serisinden akaju kahve kullansam tutar mı fikirlerinizi bekliyorum.
selam en azından 12 yıldır kızıl boya kullanıyorum hemen her markanın her tonunu denedim kızıl boya alırken mutlaka olmasını istediğin tonun koyusunu al çünkü çok akan bir renk ama ben loreal casting kullanıyorum amonyaksız akmıyor ve harika parlaklık veriyor ben kızıl siyah kullanıyorum
soruna gelince kızıl öyle bir renkki üzerine başka renkte boyasan alttan kusar kendini ve yine kızıl yansımalar olur
bir de kolestonun kızıl büyüsünü soruyum sana. benim saçımın üstüne bunu da düşündüm her ay yine boyamam gerekicek mi peki bu rengi de denesem siyaha yakın bir kızıl çıkıyor diyor kızlar !
kizil sac uzmani arkadaslarim ;sacimda akmis kizil ar 4 aydir boyamiyorum bunun ustune acik karamel yada findik kabugu boyasam ne olur ?yardiminizi bekliyorum
canım tesekkür ederim ılgine ama ben 8 ay oncede hınt kınası yakmıstım kırmızı, o yüzden olsa gerek sacım hala kızıl (en yiyisi kendi saç rengime yakın bi kahve boyayayım kızılsız bu saçlar gidene kadar bekleyeyım aysun kayacıyı dun ızledim tv de kahvesı cok guzel yaa ama nasıl yakalanırkı o ton ??4 aydır boyamıyorsan muhtemelen çok fazla akmıştır saçın ve kızıl namına pek bir şey kalmamıştır. bence boyasan güzel durur ve kızıllar alttan hafif (belki) ışıltı şeklinde çıkar ama 4 ay dediğim gibi uzun bi süre. güzel durur. çok renk farklılığı oluşmaz saçında.
canım tesekkür ederim ılgine ama ben 8 ay oncede hınt kınası yakmıstım kırmızı, o yüzden olsa gerek sacım hala kızıl (en yiyisi kendi saç rengime yakın bi kahve boyayayım kızılsız bu saçlar gidene kadar bekleyeyım aysun kayacıyı dun ızledim tv de kahvesı cok guzel yaa ama nasıl yakalanırkı o ton ??
Benimde daha önce kızıldı saçlarım.Sana tavsiyem küllü renkleri kullan.Ben kolestonun küllü kumralını 2 kere kullandım,kızıllar gitti.