bende kızılım hoşuma da gidio ama herkesin başka renge dönemezsin demesinden doğan bi gerginlikle belki de sarışın olmak istiorum,ileriye dönük bi plan gerçi ama fikrinizi almak istedim hem ben sitenizde yeniyim bi el atın yardımcı olun hanımlar=) düşüncem şu doğrultuda:2 aydır kızılım şöle bi 7 ay sonra civciv gibi sarı olmak istiorum,o güne kadar hiç boyamasam ve uzun bi süre şu beyaz sabun die tabir edilen sabunla yıksam sizce hayat bulur mu benim civcivlik hayali.
İgora yı öneririm canım. süper bir boya.zaten market boyalarında "yoğun bakır" tonu yok gibi. kızıl bakır var. ama canlı turuncu istiyorsan kızıl olmamalı içinde.
igora royal sarı yoğun altın 9-55 ile açık kumral yoğun bakır 8-77 yi karıştır.
aslında direkt bakır altın rengi de varmış ama iki rengin karışımı daha canlı olur.bana kuaför tavsiye etmişti bunu..
diğer markalara bakıcam dersen; altın sarısı 9.3, yoğun bakır 7.44 şeklinde oluyor genelde. numara ve küsüratlara dikkat et önemli bu.
neva color da var mesela bu tonlar.
koyu kestane boyanın üzerine kızıl tutmaz artık canım.
,Canım ben yıllar önce saçımı koyu kestane yapmıştım ama sonra çok pişman oldum üzerine kızıl yaptım kesinlikle tutmadı bide saçlarımın dipleri farklı kalan kısımları farklı oldu,kuaför saçlarımı mahvetti sonundada kestirmek zorunda kaldım sonradan bi düzene oturdu ama uzun zaman o koyuluğu atamamıştım kafamdan,inşallah sen saçlarına zarar vermeden halledersin ben çok çabuk sıkılırım rengimden ama insan koyu renge boyamadan önce iki kere düşünmeli ben artık çok koyu yapmıyoruma.s.
kızlar benim saçım kendi doğal saçım
profilimden görebilirsiniz sizce kızıl yapsam bana gidermi?
renkte beğendim
loreal in yoğun kızılı yani 6,66
sizce nasıl olur?
yaa kızlar bu sac rengi neee
bende bundan istiyorum banane banane
su an saclarım kızıl ama turuncu gbi ben daha kırmızı ve koyu olsun istiyorumm :S
napmam lasımmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?