selam kızlar,, bu akşam bende saçlarımı kızıla boyadım.. sositososito gerçi boyamayı düşünüyodum ama bugun saçımı mahfettiğim için erkene aldım .. şarap kızılına boyadım ama daha çok patlıcan moru gibi oldu altında röfle vardı ondan mı acaba ,, daha kızıl tonlar için hangi renkleri önerirsiniz hihoyyyta.s.
daqkum bişi merak ettim arap sabunu sacı sertleştirmiyomu we sadece arap sabunuylamı yıkıyosun yani krem felan kullanıyomusun canım
Dagkum,, teşekür ederim canım zaten kendinden akar diyolar ama direk üstüne kırmızı kızıl tonları tutmaz mı diyosun ?? ozaman boyayı akıtmaya çalışıcam ayy çok kötü olcak ozaman rengi([/QUOTE
Bence akıt yoksa tutmaz boşuna saçını boyayla yıpratmış olursun.Evet kendinden akar ama sen arap sabunu /beyaz sabunla akmasını çabuklaştırıp daha da akmasına yardımcı olursun (sıcak suyla yıkamayı unutma )kolay gelsin
tmamadır o zaman şimdiden tesekkürler. ya kutuyla sacta aynı durmuyo.. ekleynce bakarız ozamn
Saçı boyatırken tene değmemesi için neler yapılabilir acaba, fikri olan var mı?
selective markanın erik kızılı sarısını aldım boyayan var mı
selektive çok çok berbat bır boya. saçın naylon gıbı olacak. bence sakın kullanma. ıstedıgın rengi başka markalarda araştır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?