Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
teşşkür ederim cevabın için vahş kızıl açık gibi görünüyo ama tutmuyomuş demek
benim saçlarım yıllardır kızıldı bende 3 ay önce saçımı kahveye boyadım ama alttan kızıllar gitmedi bir boyamada zaten tekrar kızıla döneceğim için bende 3 ay saçımı kahveli kızıllı kullandım.3 ay sonra saçım uzadı bende tekrar kızıl bir boya aldım palette nin radians boyasını aldım ama saç diplerim açık kızıl oldu uçlarım koyu çok fark ediliyor bu durumu nasıl düzeltebilirim daha koyu bi kızılla düzelirmi saçlarım yoksa yine 2 renk mi olur.yardım edin lütfen kullandığım boyada kendi içinde açıcısı varmış sanırım o yüzden saç diplerimde boya olmadığı için daha açık renk oldu
hepinize merhabalar : ))
siteye henüz üye oldum fakat daha önceden de yazılanları girip okuyordum fikir alabilmek adına : ))
benim saçlarım yaklaşık 5 aydır kızıl ve palette ile evde boyuyorum.ama akmasından ve her ay boyamaktan çok fazla sıkıldım ve değiştirmek istiyorum ( palette'nin koyu kahvelerini veya siyah tonlarını öneriyor musunuz ? yardım edin nolur
ben palette siyah ve koyu kahveyi kullandım cok memnun kaldım.. sarı sacı ilk boyamada kapattım sonra birazcık aktı yer yer 2. boyamada tamamen kapandı sacım. koyu kahvede tam neler yasadım pek hatırlamıyorum ama oda cok iyiydi...
ceaser kendi fikrimce kızıldan siyaha dönme derim ben. Şahsen ne zaman o hatayı yapsam pişman olmuşumdur ve dönüşüde çok zor. Kızılın hangi tonunu kullanıyorsun, ton farklılığıyla kızıla devam et derim ben.