Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım. doğumdan sonra aldığım kiloları hakkıyla yeni verebildim ve kendimde ufak tefek değişiklikler yapmak istiyorum. saçlarımı yeni kestirdim küte yakın bi model.. rengini de kızıla dönük bişeyler yapmak istiyorum ama tam karar veremedim. ten rengim bugdaya yakın bi beyaz. bana önerebileceginiz bi kızıl tonu var mı?
ayy canım güle güle büyüt bebeğini maaşallah kilolarını verebilmişsin tebrikler şakkıdı önerebileceğim renk var da markasını hatırlayamadım kızıl büyü diye bir renk var ona boya bence, tenine de gider
kızıl saçı küllü kumral kapatır arkadaşlar.Koyu kahve ve siyah bile kapatmıyor asla.
Benimde saçım iddialı bir kızıldı.
Palettenin radyans serisi varya ondan kullanmıştım.Sonra palettenin küllü kumral7/1 e boyadım ve sacımdaki kızıllıklar kahve tonlarına döndü.Ama bir tek boyada hemen dönemiyorsunuz.2 ay üst üste küllü kumral boyayın sonra da bana dua edin...Tek seferde bile cok güzel oluyor...
Kızıldan kurtulun berbat bir renkmiş...
Bende bu siteden ögrendim kızıldan kurtulmak için sacını yıkarken beyaz sabunla yıka.Sac boyasını epeyce akıtıyor.Ben öyle yapıyorum hala.Ama yıkadıktan sonra mutlaka yumuşatıcı sür sacı sertleştiriyor bilgilerinize...
arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım. doğumdan sonra aldığım kiloları hakkıyla yeni verebildim ve kendimde ufak tefek değişiklikler yapmak istiyorum. saçlarımı yeni kestirdim küte yakın bi model.. rengini de kızıla dönük bişeyler yapmak istiyorum ama tam karar veremedim. ten rengim bugdaya yakın bi beyaz. bana önerebileceginiz bi kızıl tonu var mı?
arkadaşlar saçlarım aşk alevi ben açık kızıl istiyorum acaba vahşi kızıl tutarmı bilen varmı