cnm keşke saçını açmalarına izin vermeseydin. orial kullanmışlar saç rengini açmak için ve bu da saçlarına zarar vermiş. istersen bakım maskeleriyle az da olsa toparlayabilirsin.. bu arada kızıl ilk başlarda çok akar bu çok normal. ama 2. ve 3. boyamada renk tamamen oturduğu için akma olmicaktır. benim saçlarım da 4-5 aydır kızıl ve renk oturduğu için hiç akma olmuyor aynı rengini muhafaza ediyor en az 2 ay..Kızlar bayramdan 1 hafta önce saçlarımı kuaförde kızıla boyattırdım... Önce açtılar rengini, koyu kestaneydi saçlarım, sapsarı yaptılar açıcıylasenağlama... Sonra boyadılar tutmadı rengi istediğim gibi olmadı, tekrar boyadılar... Tabi epey aktı, her banyoda kızıl kızıl sular akıyor, sizce normalmi? ilk defa boyattığım için saçlarımı bilgim yok... Bide ya saçlarımı yıkarken banyoda keçe gibi oluyor, yumuşaklığı gitti çok sert berbat bir dokusu var... Banyoda kremliyorum, çıkınca sonra gliss sıkıyorum ama yinede sert eskisi gibi ipeksi değil... Bu normalmi sizlerdede oluyormu bu şekilde... Lütfen tecrübelerinizi paylaşın çok canım sıkıldı bu durumasenağlamasenağlama
cnm keşke saçını açmalarına izin vermeseydin. orial kullanmışlar saç rengini açmak için ve bu da saçlarına zarar vermiş. istersen bakım maskeleriyle az da olsa toparlayabilirsin.. bu arada kızıl ilk başlarda çok akar bu çok normal. ama 2. ve 3. boyamada renk tamamen oturduğu için akma olmicaktır. benim saçlarım da 4-5 aydır kızıl ve renk oturduğu için hiç akma olmuyor aynı rengini muhafaza ediyor en az 2 ay..
üzülme canım benim bişey olmaz zamanla ve güzel bir bakımla toparlanır saçların :1hug:Canım ilk kez boyattım, dolayısıyle hiçbir bilgim yoktu... Annemde keşke açtırmasaydın dedi... Napalım ilk toyluğum bidahaki sefere daha bilinçli olurum... Olan oldu bikeresenağlama
üzülme canım benim bişey olmaz zamanla ve güzel bir bakımla toparlanır saçların :1hug:
bak ne güzel kızıla boyatmışsın kızıl çok güzel bir renk boşver olumsuzlukları tadını çıkar :1hug:
http://mail.google.com/mail/?ui=2&i...0b36&attid=0.1&disp=thd&realattid=f_fl55xowd1
e
arkadaşlar yardım edin lütfen,kuaföre gittim ama yapamadılar.
saçlarım oldu şimdi karamel çok çirkin.
bu saç rengini bilen varmı ?:sm_confused:
ya kızlar, benim içimde nedendir bilmem bi kızıl askı var :) ama cesaret edemıyorum bı turlusacımı daha once toptan hıc boyamadım cunku , kendı rengı koyu kestane.. sımdı kızıl yapar da begnmezsem sonra tekrar kendı rengıne donmek ıcın ne yapam gerekıcek , ne kadar surede donerım ? mesela begenemzsem sıyaha boyarsam usutune tutar mı ? kızıl sacın rengını cevırmek cok zor ugrasamazsın , rengı de koruyamazsın , ıkı haftada akar sonra turuncu olursun dıye hep ertelettırdıler bana..
beni aydınlatırsanız cok sevınıcem :)
Canım resim görünmüyor.
bence en uygunu ''kızıl büyü'' cnm.
eğer dikkat çekici canlı bir kızıl istemiyorsan tabii.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?