Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızıl büyü nasıl bir renk canım..resim koyabilirmisin :uhm:
yasemin ergenenin doktorlar dizindeki bu saç rengini bakır kızıl diye duymuştum . ne derece doğrubilemiyorum ama
yasemin ergenenin doktorlar dizindeki bu saç rengini bakır kızıl diye duymuştum . ne derece doğrubilemiyorum ama
Kızlar ben röfleli saçlarımı arife günü kızıla boyattım. Çok da güzel olmuştu fakat şimdi aktı, tekrar boyucam evde. Ama hangi boyayı alacağıma karar veremedim. Lorealin açık kor kızılı ve bakır kor kızılı arasında kaldım. Şimdi açık kor kızılını alsam 2 ton koyusu mu çıkar ortaya. Yardım edin...
hıhım aynısı cnm.canım sen şimdi loreal açık kor kızılıyla boyadıgında bu renk mi oldu ? çok garip ya açık kor kızılı bakırlığın da ağırlıklı oldugu bir renk ama bunda hiç bakırlık yok :1no2: benim saçlarım şu anda irlanda kızılı gibi bir renkte ama ben de bu renge boyamayı düşünüyordum ama böyle baya baya kızıl olursa boyamam sanırım. senin boyan buydu demi canım :
ben bi hafta önce açık kor kızıla boyadım.
kutunun üzerindeki gibi olmadı tabii..
kutunun üzerindeki renkle aynı olabilmesi için saç renginin açık kumral - sarı tonlarında olması gerekiyor.
ama güzel bir renk oldu fakat malesef 2. yıkamada eski renginden eser yok :sm_confused:
fikir edinebilmen açısından resim ekliyorum cnm.
tabii evde çektiğim için biraz koyu çıkmış, bunun bir ton açığını düşün.
rica ederim cnm. evet ilk boyanmış hali bu.Canım çok teşekkür ederim renk harika gözüküyr. Bu akmış hali mi, ilk boyadığın hali mi? Sende lorealle boyadın değil mi?