her saçta farklı etki yapıyor demek..
ben kullandığımda saçım acayip sertleşmiş ve yıpranmıştı anlatamam berbat bir durumdaydı o yüzden artık kolestondan korkuyorum.
paletteyle boyadığımda mesela sanki boya değil de bakım maskesi uygulamışım gibi saçlarım yumuşacık oluyor ve hiç yıpranma da olmuyor :1no2:
arkadaşlar kor ateş kızılıydı saçlarım dün akşam vahşi kızıla boyadım ve süper oldu bayıldım renk tonu o kadar güzelki müthiş ya kor ateş kızılından daha güzel söyliim boyamak isteyenlere kolestonun vahşi kızılını şiddetle tavsiye ediyorum. 2 senedir kızıl saçlarım ve sorunsuz geçiyo. kuruma sorunu çok az kişide ve kuaförde boyayanlarda oluyo bilginize...
çok güzel bir renkmiş bidahaki sefere bunu deniyim :icecream: canım bu renk
bende saçlarımı kızıla boyıcam ama hangi boyayı kullanıyım bilmiyom kendim boyamak istiyom kuaförde istemiyom yaptırmak kozmetikte çalıştıgım için daha önce öçokiyi biliyomki çogu kuaför ucuz boya kullanıp saçı yakan cinsten maddeler alıyolardı tavsiye ettiginiz çok tatlı esmer tene gidicek kızıl renk varmı markada tabiki lazım sagolun güseller
çok güzel bir renkmiş bidahaki sefere bunu deniyim :icecream:
teşekkürler cnm sağol a.s.
kolestonun kor ateş kızılı ve aşk alevini karıştırıp sürünce harika canlı bir kızıl çıkıyor ortaya.inanın kuaför bile bu rengi direk tutturamaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?