O fotodaki adam ne Allah aşkınaaa
Eğer kardeşinin saçı boyalıysa böyle açık tutmayacaktır. Bence kınaya bulaşmayın. Kınanın üstüne boya tutmaz.
tatlım bu kız lıseye yenı gectı kızıl boya hemen aktıgı ıcın saçı yıpranmasın dıye kına ıstıyorz kızıl hınt kınası var o tutar sanırım yada kaç yapısta tutarız
Liseye yeni geçtiyse eğer bence hiç bulaşmasın. Yazık onun şimdi aklı havalarda. Sanıyor ki boyayınca saçları bu kızın saçları gibi olacak. Ancak böyle renkleri tutturmak çok zor. Kına yaptınız diyelim sonra beğenmedi pişman oldu. Kınanın üzerine boya tutmadığı için rengi değiştiremeyecek. Ben kına ile boyanın karıştırıldığını hiç duymadım. Çok saçma bir şey çıkabilir ortaya.
Tatlimm varya aylardir yalvariyorum yapma diye ama iste insallah vazgeçer cunku bende daha sonra pisman olur diye korkuorum ki olurda zaten
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Eğer şu anda saçlarında boya yoksa size koleston 6/74 terrakota öneriyorum. Ben boyamıştım. Bu renge benziyor. Ama baksana o resimdeki kızın saçları bile peruk. Yani çok profesyonel olmak lazım o renk için. Eki Görüntüle 1188987 Bu renk kızıl kadar akıcı değildir. Hem de istediği renge benziyor. Fazla kızıl değil.
size önerdiğim boyaya bir bakın o zaman bulabilirseniz.
evet güneşte biraz daha açık koyu derken ne kadar daha koyu normal ışıkta evde falan durmasını ona göre söliymSaçları koyu olduysa ne kına ne boya tutar. Sadece hafif bakırımsı ya da kızılımsı parlar. Ancak bu gösterdiğim renk gibi fazla koyu olmayan bir renkse tutar. Eki Görüntüle 1188997
Mesela bu kutu koyu dore kumral. Eğer saçları bu renkse tutar. Ancak koyuysa tutmaz.
İşte size öneridiğim renk daha doğal durur. Fazla kızıl değil. Asıl kına yaparsanız kıpkızıl iddialı bir renk olabilir. Size önerdiğim boya ile boyayın istediğiniz renge yakın olur. Aynısını yapamazsınız saç boyama o kadar basit değil.
sanırım kızıldan vazgeçtimbakımı baya zor galiba, okuduklarımdan onu çıkardım fisfisfis
ben saçlarımı her gün mutlaka yıkıyorum,, dayanamam yoksaama kızılı da hala çok istiyorum :çok üzgünüm: gerçekten çok mu akar saçları kızıl olup ta her gün yıkayan var mı? :uhm:
resimdeki kızın saçları gibiydi saç rengim.bakır rengin üzerine yapmıştım.ıkı haftada aktı çok kötü bir renk oldu.kestane kızılına boyattım saçlarımı şlimdi bu rengi istiyorummm hangi boya ile elde edilir bu renk???Eki Görüntüle 1054506
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?