Eki Görüntüle 972313 Eki Görüntüle 972314
kızlar dün saçlarımı kızıla boyatmak için gittiğim kuaförden bu bakır gibi renkle çıktımve hiç beğenmedim halbuki istediğim renk diğer fotoğraftaki gibi bir kızıldı acaba garnier in olia serisinden intense red e boyasam kendim istediğim gibi bir kızıl elde edebilir miyim?
kızlar bu saç rengi tam olarak ne acaba bulamadım ben yardımcı olursanız sevinirim
Eki Görüntüle 970008
bu saç rengini nasıl elde edebilirim
merhaba yardım edebilir misiniz lütfen. benim saçlarım şuanda palettenin akmış şarap kızılı numarası 5.889. hemen hemen şu renkte
ATTACH=CONFIG]894004[/ATTACH]
ben ise şu renge boyatmak istyorum. yardımcı olur musunuz ya nasıl elde edicem. başka bir konu başlığnada yazdım bilen biri çıkabilir diye. bana emin olmamakla beraber wellanın yaz ateşiyle ateş kızılını karıştırınca bu rengi elde edebileceğimi söylediler. ama riske atmak istemiyorum. birde bu rengi elde etmem için açtırmam gerekir mi istediğim renk bu. cevaplarınız için şimdiden çok teşekkürler
Eki Görüntüle 894005
süper ya tam istediğim renk işte :hooray: bilen varsa söylesin lütfen bu tonu nasıl elde edebiliriz :uhm:
Bende aynı resmi paylaşacaktım ya bende alttakini istiyorum saçlar koyu kahve boya yok hiç nasıl ulaşırım acaba
Bunlarda benim kızıla boyadıgım saçlarım
kestane kızılına boyattım saçlarımı şlimdi bu rengi istiyorummm hangi boya ile elde edilir bu renk???Eki Görüntüle 1054506
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?