kolestonun var bu rengiresimdeki kızın saçları gibiydi saç rengim.bakır rengin üzerine yapmıştım.ıkı haftada aktı çok kötü bir renk oldu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kolestonun var bu rengiresimdeki kızın saçları gibiydi saç rengim.bakır rengin üzerine yapmıştım.ıkı haftada aktı çok kötü bir renk oldu.
Yardim edinn platin renkten kizila donmek istiorum ama ya sonra Canim sari isterse donemezsem die Dusunuorum dönüşü var mı lutfen bilgisi olanlar helppppp
Bence bunun için kuaföre gitmelisin çünkü saçın koyu resimdekine göre açıcı falan yapılması lazım kendin bu renk boya bulsan bile boyadığında saç renginden dolayı aynı rengi elde edemezsin tabi zamanla boyaya boyaya elde edersin ama ben kuaföre gitmeni öneririm seçim sana kalmış.kızlar merhaba cidden şu boya seçimi yüzünden kafayı yemek üzereyim saçım şu an bu renk daha önce saçım kızıldı yani şu an bu boyanın alt tonu kızıl.ben tekrar kızıla dönmek istiyorum ama resimdeki tonun aynısı olsun istiyorum.hangi boyayı önerirsiniz ?
saçlarınızı boyadınız mı ? tarçın bakırına bende boyatıcam da nasıl memnun kaldınız mı ? hemen aktı mı ???Cvbn icin cok Sagol ama ben tarcin bakir gibi bı renk Dusunuorum ondan dönüşü daha kolaymış sanırım bide platinin ustune kizil renkler rahatça tutar die duymuştum tutmuo mu
tarçın bakırı benim istedigim renkarkadaşlar bu renk nedir sizce, böyle boyatmayı düşünüyorum saçlarımı
benim saçım koyu kestaneden daha açık bir renk geçti üstelik saçımda siyahtı.Bence açıcı çok gereksiz.Koleston aşk alevini öneririm fotomdaki renkte.arkadaşlarsaçımı kızıla boyatmak istiyorum.saçım uzun olduğu için evde kendim boyayamıyorum.ama kuaförlerde sanırım orial kullanıyor.zaten saçlarım dökülüyor.sormak istediğim koyu kestane saçı kızıla boyamak için kuaförler saçın rengini orialle açıyorlarmı yoksa direk üzerine boyuyorlarmı?