arkadaşlar merhaba
saçımda boya olmamasına rağmen düzleştire düzleştire bu hale getirdim
böyle kabarıyo tüleriyo düzleştirmeme rağmen
nasıl adam edicem ben bu saçı kısa kestirmek istemiyorum yaa
saçımla ilgili renk kesim vs. önerilerinize de açığımm
arkadaşlar merhaba
saçımda boya olmamasına rağmen düzleştire düzleştire bu hale getirdim
böyle kabarıyo tüleriyo düzleştirmeme rağmen
nasıl adam edicem ben bu saçı kısa kestirmek istemiyorum yaa
saçımla ilgili renk kesim vs. önerilerinize de açığımm
bence yuvarlak hatlısın ve sacının kesimi sana cok yakışıyo :) ben elseve mucizvi yag aldım sacmda hem boya hem düzleştrci hem acıcı etklerinden tonla sorun wardı yaklaşık bi aydır kullanıyrm ve cok faydasını gördm
bence yuvarlak hatlısın ve sacının kesimi sana cok yakışıyo :) ben elseve mucizvi yag aldım sacmda hem boya hem düzleştrci hem acıcı etklerinden tonla sorun wardı yaklaşık bi aydır kullanıyrm ve cok faydasını gördm[/QUOT
yuvarlak hatlı derken toplu olduğumu kastettiysen ben çok zayıfım aslında ama fotoğraf yakın çekim olduğundan öyle çıkmış galiba canım söylediğini bi araştırıyım bakıyım sen faydasını gördüysen denemekte fayda var çok sağol canımcım :)
yo yo kilo ile alakası yok cenen yanakların burnun keskin değil hatların demek istedim :) ayrıca mavi su sarı su da kullanabilirsin düzlestiricicc yan etklernden koruyo :) ne demek cnm benm
yo yo kilo ile alakası yok cenen yanakların burnun keskin değil hatların demek istedim :) ayrıca mavi su sarı su da kullanabilirsin düzlestiricicc yan etklernden koruyo :) ne demek cnm benm
mavi suyu biliyorum ve kullanıyorum aynı şekilde gliss in sıvı saç kremleri de iyi. ama benim saçımın cinsi kötü ya çok çabuk yıpranıyo etkileniyo. aslında saçımı boyamayı çok istiyorum her zaman şöyle güzel bebek kumralı saçlarım olsun istemişimdir ama insan cesaret edemiyo ki bu kadar ince telli saçla bu işe girmeye..
doğru düzgün bir kuaför ve bakımla altndan kalkar sacların ama uclardan büyük ihtmal keserler cünkü açıldktan sonra sac cok kuruyor nefes almıyo kırık uclarla
saçımıza verdiğimiz en büyük zarar düzleştirici 1 aydır elime almadım. Saç kürlerini deneyebilirsiniz. ben saçlarımı sinemaki bemix kürü ile biraz toparladım.birde beslenmenize dikkat edin bedem ve ceviz tüketin.kırıklarını aldırın diyecem ama kırıkları değil resmen saçı alıyorlar. istediğiniz kadar ısı koruyucu kullanın faydaetmiyor.
benim yaptıklarım şunlar:
1- düzleştirici maşayı hayatımdan çıkardım
2- sinemaki bemix kürü
3- şampuanıma çam terabenti ekledim
4- haftada bir gün içinde çok çeşit yağ bulunan bakım ürünü
5- haftada birgün durulama suyuma sirke ekliyorum ( bakım yaptığım zaman yağlardan sonra )en son döküp saçlarıma çıkıyorum durulamaya gerek yok.
6- karanfil suyu ile saçlarımı ıslatıyorum.durulama felan değil 2 günde bir gerçekten şaçlarım toparlandı.
Benim saçım çok daha kötydü yanlış açma işlemi sonucu koptu ve sürekli 6 aydan fazla böyle sürdü en sonunda güvenenileceğim bir kuaföre kestrdim çokta güzel oldu kendilerinin satmış olduğu argan yağından da aldım şuan çok memnunum saçlarım düz olduğu için herhangi birşey yapmıyorum düzleştirici vs. Argan yağını şiddetle tavsiye ederim