Saç Uzatma Yöntemleri Saçımı Uzatıyorum...Temmuz'a kadar fotoğraflarla takip etmek isteyenler...

maşallah arkadaşım...günaydın...çok güzel saçların...sanırım 2-3 aya kadar belinde olur...

günaydın arkadaşım...ben saç şeklini beğendim...maşallah. temmuza kadar düzenli bakımla
o saçlar iyice sırma olur inş...

günaydın canım...nasıl kıyabilmiş o saçlarına...hep diyorum sıfır maliyetle para kazanıyolar ondan kesiyolar...bide stres atmak için...
ne elektrik ne su ne boya harcamadan 15-20 tl para alıyolar...oh ne ala memleket....çok kızıyorum yaa ..
senin saçlarının sarı hali bendeydi, şimdi kuş kadar kaldı uzatabilirsen uzat of of

canım çok güzel uzamış..maşallah...
darısı başımıza,darısı başımıza,darısı başımıza:)))))

merhaba canım...ilk kürlerde direkt sürdüm ama ağır bi yağ...
sonra kontes arkadaşımızın tarifini uyguladım..
ama dün gece mesela yatarken sadece bebe yağını tutam tutam ayırıp sürdüm...
bi tarif bu konuda bağlı kalmıyorum. bazen argan, bazen badem yağı gibi yağlarla
yapıyorum....

ben haftada 2 kez uyguluyorum.diplerden başlıyorum tüm saça uyguluyorum. fısfıslı bi şişesi var
masaj yapa yapa uyguluyorum
çok da memnunum canım

günaydın arkadaşlarım...
birazdan kuaföre gidicem. malum pazartesi fön günüm...
ofise geçince de fotoyu yüklicem....:)))bakalım neler olmuş...

arkadaşlarım küre sinameke eklediğim 4. kür sonrası bugünün fotosunu yükledim...
yorumları alayım:)))

Eklentiler

• $16 nisan.jpg
    53 KB · Görüntüleme: 64
kızlar ilk fotoğrafta saçımı yıkadım kuruttum telefonla çektim fotoğrafını, oyüzden saçlarım kabarık ve kötü gözükmüş orda da canlıydı saçlarım orial fln olmadığından yıpranma yoktur saçlarımda diğer fotğrafta düzleştirmiştim ve fotoğraf makinesiyle çektim oyüzden öyle güzel çıkmış :)
yoksa ilkinide düzleştirsem görüntü aynı olurdu 2 ayda 4 bakım yaptım 3 cm kestim 2 cm kestikten sonraki uzunluk farkı toplam 5 cm uzadı saçlarım..

arkadaşım fotoları göremiyorum ben(

Aman arkadasim iyi ki kaynak hatasina dusmemissin bnde yaptirdim ama yaptirmaz olaydim kel kaldim simdi saclarim ensemde.. uzayicak insallah..

2 nisan-16 nisan arası fotolar toplu halde...
değişiklik varmı?yoksa vazgeçmeli miyim?Eki Görüntüle 391573 Eki Görüntüle 391574 Eki Görüntüle 391575 Eki Görüntüle 391576

Canim malumun 1aylik bi sureden bahsedioruz saclarin paril paril super duruyo ama uzamasini bn sadece diplerden anliyoem ne yalan soyliym bakimla berabr boyamisdm simdi diplerim 2-3cm cikdi bnce sende.diplerden takiple.. ama bakimli saglikli duruyo saclarin

çok teşekkür ederim canım...sarı ya uçlar belli olmuyor,
elimle baktığımda farkediliyo ama renkten flash ve ışıktan sanırım
uzamıyo gibi...ona da biçözüm bulucam Allah'ın izni ile...

Canım saçların gayet sağlıklı görünüyor. Ben de uzatmaya çalışıyorum ama çok sağlıksız görünüyorlar sen ne kullanıyorsun uzatırken kür olarak falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…