Saç Uzatma Yöntemleri Saçımı Uzatıyorum...Temmuz'a kadar fotoğraflarla takip etmek isteyenler...

Bu sitede özel mesajla mı geldi böyle bir yorum canım ? Kim ?? Eğer öyleyse Kazene bildir...Gerekeni yapar..

allah allah kime neymiş hiç canını sıkma arkadaşım hiçbişey yıldırmasın

Bu sitede özel mesajla mı geldi böyle bir yorum canım ? Kim ?? Eğer öyleyse Kazene bildir...Gerekeni yapar..

Yok hayır albümümdeki bir fotoğrafa geldi. Çok şaşırdım böyle ters bir tepki beklemiyordum açıkçası

Yok hayır albümümdeki bir fotoğrafa geldi. Çok şaşırdım böyle ters bir tepki beklemiyordum açıkçası

böyle şeyler için moralinizi bozmayın.. bakımlı olmak için her kadının vakti vardır, eğer yoksa, o zaman sorunu kendisinde arasın, sakın prim vermeyin böyle şeylere..

allah allah kime neymiş hiç canını sıkma arkadaşım hiçbişey yıldırmasın

Herkesle iyi geçinmeye çalışıyorum burada çoğu kişi abla diyebileceğim yaşta saygı çerçevesi içinde konuşmaya çalışıyorum. Böyle bir tersleme çok garip geldi açıkçası. Teşekkür ederim yılmayacağım inşallah

Çok tatlı ve hoş duruyor en iyisi föne ara vermek çok beğendim

Kesinlikle uzama belli oluyor ayrıca daha bakımlı duruyor

ayy çok mutlu oldum ya :) 14 günlük uzama bu arkadaşlar.. hepimizin saçları sırma gibi olsun inşallah

canım buna canını sıkmaya değmez...
boş vakit meselesi değil ki bu...hiççç üzme kendini...
Allah iradeli kulunu sever...biz sadece saçımız için uğraşmıyoruz,
aynı zamanda birlik ve beraberlik gösteriyoruz, nefsimizi terbiye ediyoruz...

Asıl önemli yanı ne biliyor musun?
birgün kemoterapi görmüş ve saçlarını kaybetmiş arkadaşlarımızda
aramıza katılabilir...
bunu kimse düşünmüyor ama
en azından bir tanesine umut ve moral olabilmek adına
bu paylaşımlar değmez mi?

böyle şeyler için moralinizi bozmayın.. bakımlı olmak için her kadının vakti vardır, eğer yoksa, o zaman sorunu kendisinde arasın, sakın prim vermeyin böyle şeylere..

Aslında moral bozmak değilde çok şaşırdım diyebilirim. Onu rahatsız etmiş gibi hissettim kendimi. Ama olunacak bir durumda yok Haklısınız teşekkür ederim.

Kesinlikle haklısınız. Kimsenin laf edip boş konuşmaya hakkı yok

canım arkadaşlarım...ben elimden geldiğince gerekli mesajları giriyorum...
sakın kimse ile polimiğe girmiyoruz...

seviyemizi bozmuyoruz...

ileri boyutta bi yorum gelirse site yöneticileri
bu konuda bize yardımcı olurlar...

ayy çok mutlu oldum ya :) 14 günlük uzama bu arkadaşlar.. hepimizin saçları sırma gibi olsun inşallah

14 gün içerisinde mi mükemmel ya sadece sinameki mi kullanıyordunuz ? Okumuşumdur ama aklımda kalmadı :26:

boşver canım ayrıca bu çok fazla bi uğraş gerektiren ya da vakit harcatan bişey değil ki 10-15 dakikada sürsen sonra işlerine bakarsın hiiiç moralini bozma uzun saçları niye istiyoruz daha güzel daha moralli hissedebilmek içinnn

14 gün içerisinde mi mükemmel ya sadece sinameki mi kullanıyordunuz ? Okumuşumdur ama aklımda kalmadı :26:

sinamekiyi iki kere yaptım, bugün üçüncüsü olucak :) önceden de turplu su yapıyordum ve şampuanım tresan ısırgan otlu, içine bepanten ampul kırdım. ve sürekli masaj yapıyorum saç diplerime, gerçekten çok işe yarıyor..

Son düzenleme:

İşte şimdi moralim düzeldi gerçekten de vakit harcadığım hiç bir şey yok ortada

ayyy bu ne kadar güzel bişeymiş bayıldımm açıkçası hiç bilmiyodum ben böyle hazır topuz gibi postişlerin olduğunu ve çok beğendim ben de bulsam alırım heraldee

Benim sinameki yarın 4 olacak. Turplu sudan korkuyorum bazı kişiler kafa derisini yaktığını söylediği için. Birde bende tresan ısırgan otlu şampuan kullanmıştım mükemmel bir uzama kaydettim fakat brezilya fönü yaptırınca şampuanı bırakmak zorunda kaldım. Vakti geçsin ilk işim gene tresana başlamak mezuniyete kadar sizin saçlarınız kadar boyu olsun

Bos ver canim hic moralini bozma. Moral ve azim cok onemli bizim icin. Bunu kimsenin bozmasina izin vermiyoruz Biz burada kimseye zarar vermeden,kendi halimizce, dogal yollarla guzel guzel uzatmaya calisiyoruz saccagizlarimizi:) bos vakitlerimizi de degerlendirmis oluyoruz ayrica

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…