- Emoji Skoru
- 678
- Puanlar
- 213
Sabah sabah bütün moralim alt üst oldu ne kadar terbiyesiz insanlar varmış etrafta ya. Bana ''boş vaktin çokkk heralde..allah akılfikir versiz sizee..'' diye bir yorum gönderilmiş saçlarım için. Kendimi kötü hissetmeme yol açtı.
Sabah sabah bütün moralim alt üst oldu ne kadar terbiyesiz insanlar varmış etrafta ya. Bana ''boş vaktin çokkk heralde..allah akılfikir versiz sizee..'' diye bir yorum gönderilmiş saçlarım için. Kendimi kötü hissetmeme yol açtı.
Bu sitede özel mesajla mı geldi böyle bir yorum canım ? Kim ?? Eğer öyleyse Kazene bildir...Gerekeni yapar..
Yok hayır albümümdeki bir fotoğrafa geldi. Çok şaşırdım böyle ters bir tepki beklemiyordum açıkçası
allah allah kime neymişhiç canını sıkma arkadaşım hiçbişey yıldırmasın
Çok tatlı ve hoş duruyor en iyisi föne ara vermek çok beğendim
Kesinlikle uzama belli oluyor ayrıca daha bakımlı duruyor
böyle şeyler için moralinizi bozmayın.. bakımlı olmak için her kadının vakti vardır, eğer yoksa, o zaman sorunu kendisinde arasın, sakın prim vermeyin böyle şeylere..
canım buna canını sıkmaya değmez...
boş vakit meselesi değil ki bu...hiççç üzme kendini...
Allah iradeli kulunu sever...biz sadece saçımız için uğraşmıyoruz,
aynı zamanda birlik ve beraberlik gösteriyoruz, nefsimizi terbiye ediyoruz...
Asıl önemli yanı ne biliyor musun?
birgün kemoterapi görmüş ve saçlarını kaybetmiş arkadaşlarımızda
aramıza katılabilir...
bunu kimse düşünmüyor ama
en azından bir tanesine umut ve moral olabilmek adına
bu paylaşımlar değmez mi?
ayy çok mutlu oldum ya :) 14 günlük uzama bu arkadaşlar.. hepimizin saçları sırma gibi olsun inşallah
Herkesle iyi geçinmeye çalışıyorum burada çoğu kişi abla diyebileceğim yaşta saygı çerçevesi içinde konuşmaya çalışıyorum. Böyle bir tersleme çok garip geldi açıkçası. Teşekkür ederim yılmayacağım inşallah
14 gün içerisinde mi mükemmel ya sadece sinameki mi kullanıyordunuz ? Okumuşumdur ama aklımda kalmadı :26:
boşver canım ayrıca bu çok fazla bi uğraş gerektiren ya da vakit harcatan bişey değil ki 10-15 dakikada sürsen sonra işlerine bakarsınhiiiç moralini bozma uzun saçları niye istiyoruz daha güzel daha moralli hissedebilmek içinnn
arkadaşlarım her pazartesi fön çektiriyordum..malum ilk iş günü
ve önemli toplantılarım olduğu için...ancak bir yandan bakım yaparken bir yandan
zaten röfleli olan sçlarımı fönle iyice yıpratmak istemediğim için bir süre fön
çektirmicem...
bir kaç postişim var şekil veremediğim günlerde onları kullanarak bu zamanı
geçiricem...
daha önceki yıllarda da kullandığım dağınık topuz gibi görülen bir postişim vardı.
onu bir süredir arıyordum. bir firmada buldum ve sipariş verdim geldi..
o topuz resimdeki gibi görülüyor..çok fena bi fikir değil sanırım...
yorum ve önerilerinizi alabilir miyim?
Eki Görüntüle 397847
Yok hayır albümümdeki bir fotoğrafa geldi. Çok şaşırdım böyle ters bir tepki beklemiyordum açıkçası
sinamekiyi iki kere yaptım, bugün üçüncüsü olucak :) önceden de turplu su yapıyordum ve şampuanım tresan ısırgan otlu, içine bepanten ampul kırdım. ve sürekli masaj yapıyorum saç diplerime, gerçekten çok işe yarıyor..
kıskanmış olabilirler mi canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?