- Emoji Skoru
- 678
- Puanlar
- 213
Yok hayır albümümdeki bir fotoğrafa geldi. Çok şaşırdım böyle ters bir tepki beklemiyordum açıkçası
Albümdeki yorumu da bildirebilirsin canım...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok hayır albümümdeki bir fotoğrafa geldi. Çok şaşırdım böyle ters bir tepki beklemiyordum açıkçası
Fotoğraf bekliyoruz sizden de
Albümdeki yorumu da bildirebilirsin canım...
tatlım ben evde çok fazla kalamıyorum yani şehir dışında okuduğum için yurttayım orda da kaynatamıyorum eve geldikçe yapıyorum saçıma ama bunun dışında barcelino aldım geçen hafta onu sürebilirim yurtta başlamadan önce fotoğrafını da çektim saçmlarımın eve bidahaki gelişimde koyarım inşallahh uzadığını görürüz
ayyy bu ne kadar güzel bişeymiş bayıldımm açıkçası hiç bilmiyodum ben böyle hazır topuz gibi postişlerin olduğunu ve çok beğendim ben de bulsam alırım heraldee
:)))
canım teşekkür ederim...
25 tl+kargoya adrese kadar geliyorr...
ben de çok severek kullanıyorummm...
şuan taktım hatta saçlarımda:))))
Çok uygunmuş ya Kapıda ödeme mi ?
hayır canım...25 tl yi havale yapıyosun, kargo da gelince kargo ücretini ödüyosun...
ben 3 tane eskitmiştim bu postişten...bi dönem bulamadım.sonra araya taraya firmasını buldum. renk karteşasından rengini seçiyorsun.
çok kolay ve pratik.
saç kirliymiş, yağlıymış hiç farketmiyo. tak çık...
Ayrıca saçlarımı 1 cm kestirdim ama anneme gayet düzgün kesti en azından kesim olayına biraz ısınmaya başladım 1 cm kestirmiş olsam bile saç uçlarım yumuşak geldi bana sevindim Bakalım güven geldikçe kestiririm az buçuk
:)))
canım teşekkür ederim...
25 tl+kargoya adrese kadar geliyorr...
ben de çok severek kullanıyorummm...
şuan taktım hatta saçlarımda:))))
Firmanın adını söyleyebilir misin ? Yani yasak değilse
ayy gerçekten çok güzel ve uygunmuşş naylon saçtır tabi dimi ömrü yaklaşık ne kadar sürüyor acaba çok beğendim gerçekten yaa
Selaam canlariim, nasilsiniz bakalim nasil gidiyo sac uzatma islemleri
Bu arda bugünden itibaren saclarimi ölcmüs bulunmaktayim , 4cm e yaklastim 1-2 mm kalmis :)
Baslama tarihim 24 mart, 5. kürümü iki gün önce yaptim , sonuclar böyle :)
Anladım yurtta zor olur ya ama umarım uzarlar ben her gün aynanın karşısındayım uzamayan şeyi uzadı gibi görüyorum Merakla bekliyoruz
ben çok yoğun kullandığım zamanlarda bile 7-8 ay kullandım.
gözümüzü aççaz kapıcaz aççaz kapıcaz bi bakmışız uzayıvermişşşş inşallahhh rabbim sen görüyosun ne kadar istekli olduğumuzuu
tatlı dilli arkadaşım...hiç merak etme...
elbette kavuşucaz amacımıza...