Saç Uzatma Yöntemleri Saçımı Uzatıyorum...Temmuz'a kadar fotoğraflarla takip etmek isteyenler...

Lialaycım,bana da biraz uçlarından aldırırsan daha sağlıklı olur gibi geldi..

canım kesilmesi lazım ama moralini bozacaksan bi süre daha katlan..hele uzasın
kendine güvenin gelsin sonra nasılsa şekil verdirirsin...

Bende öyle düşünüyorum biraz daha uzasa kestiririm birazcık ama şuan kestirirsem kendimle büyük kavgaya girerim :43:

Çok korkuyorum kuaförlerden :50: annemin önüne oturuyorum tek tek kırıkları kestiriyorum

cnm ben kendim kuaforum zaten..
kuaforlerden korkma surekli gittigin kuaforun varsa
yaptigin bakimi ve saclarinin durumunu anlat
seni anlayacaktir ona gore gerekeni yapar zaten ...

kIRIK sac saglikli uzamaz catallasma ve kopma olur buda saci doker tabiki
onerilen uc haftada bir saclarinizi 0.5 duruma gore 1 cm kestirmeniz bu islemi 2 aya cekerseniz
yaptiginiz islemlere gore kirik oraniniz artar dolayisiyla sac daha fazla kesilmesi gerekir ..

birde annecigine kestirmeni onermem tabiki senin bilecegin bir konu ama kas yapayim derken goz cikarma
belliki sac konusunda cok hassassin ..

onerilen uc haftada bir saclarinizi 0.5 duruma gore 1 cm kestirmeniz bu islemi 2 aya cekerseniz
yaptiginiz islemlere gore kirik oraniniz artar dolayisiyla sac daha fazla kesilmesi gerekir ..

Teşekkür ederim değerli bilginiz için fakat bir kere kestirmeye gittiğimde gene bu boylardaydı saçlarım erkek saçı kadar kısa kesildi saçlarım çok üzüldüm çok uzun süre depresyonda gibiydim fobi haline geldi kuaför ve makas. Benim halam kuafördü ona giderdim artık o taşınınca gittiğim belli bir kuaför kalmadı ne yapacağım hiç bilmiyorum :25:

birde annecigine kestirmeni onermem tabiki senin bilecegin bir konu ama kas yapayim derken goz cikarma
belliki sac konusunda cok hassassin ..

Anneme boydan kestirmiyorum nerede ise her gün oturuyorum önüne gördüğü kırıkları kestiriyorum :31:

canım verdiğin bilgiler için teşekkürler ama
bu topicteki arkadaşlarımıza bunu anlatman çok zor...ben dahil...
hepimiz kuşa döndük sağolası kuaför arkadaşlarımızın sayesinde...
şuan herkes bi saçını toparlasın, kendine özgüveni gelsin, sonra hepimiz
mutlaka şekil verdiricez...

Anneme boydan kestirmiyorum nerede ise her gün oturuyorum önüne gördüğü kırıkları kestiriyorum :31:

Ben bunu onermiyorum :50:

canım verdiğin bilgiler için teşekkürler ama
bu topicteki arkadaşlarımıza bunu anlatman çok zor...ben dahil...
hepimiz kuşa döndük sağolası kuaför arkadaşlarımızın sayesinde...
şuan herkes bi saçını toparlasın, kendine özgüveni gelsin, sonra hepimiz
mutlaka şekil verdiricez...

Kesinlikle siz bilirsiniz nacizane bu isin egitimini almis biri olarak dogru bilgiyi veriyorum
oncelikle yapmaniz gereken guvenilir dilinizden anlayan bir kuafor bulmaniz olacaktir o zaman ..
Saglikli saclar dileyelim ...

Ben bunu onermiyorum :50:

Kesinlikle siz bilirsiniz nacizane bu isin egitimini almis biri olarak dogru bilgiyi veriyorum
oncelikle yapmaniz gereken guvenilir dilinizden anlayan bir kuafor bulmaniz olacaktir o zaman ..
Saglikli saclar dileyelim ...

çok çok teşekkür ederiz...
bir uzmandan kıymetli bilgiler almak bizi mutlu eder...
zamanla alışıcaz sanırım bu düşünceye...çok haklısın....

olsun arkadaşım...
Allah beterinden sakınsın...gerçekten hasta oldukları için bu ilaçları kullananlar var..
onları düşünüp bence bu kadarcık katlanmak lazım...

tabi canım aynen öyle halimize şükür... ben memnunum halimden her cefanın sonu sefa :34:

iyi geceler kızlar cok güzel bir topik olmus önce acan arkadasımızı tebrik ediyorum sayfların bir cogunu okudum biz kadınların en cok sevdiği beğendiği şeylerin basında geliyor saçlar bende kaynak mağduruyum saclarım yoluk yoluk oldu kısacık kestirdim simdi boya yapmıyorum fön yapmamaya calısıyorum ve kendi sac rengimin cıkmasını bekliyorum yarından itibaren bende kür kullanmaya baslıycam insallah hep beraber istediğimiz sonuca ulasırız :)

Saçlarınızın uzunluğundan çok rengi dikkatimi çekiyor. Rengini takip ediyorum :) Gittikçe daha hoş bir ton olmaya başladı. Bu kür doğal saç renginde de değişim yapıyor mu acaba ?

TEŞEKKÜR EDERİMM...
doğal saç renginde ki etkisini tam olarak bilmiyorum ama benim diplerimi baz alırsam
hiç bir değişiklik yok...dipler kendi doğal rengim ve
hala ynı tonda...

iyi geceler kızlar cok güzel bir topik olmus önce acan arkadasımızı tebrik ediyorum sayfların bir cogunu okudum biz kadınların en cok sevdiği beğendiği şeylerin basında geliyor saçlar bende kaynak mağduruyum saclarım yoluk yoluk oldu kısacık kestirdim simdi boya yapmıyorum fön yapmamaya calısıyorum ve kendi sac rengimin cıkmasını bekliyorum yarından itibaren bende kür kullanmaya baslıycam insallah hep beraber istediğimiz sonuca ulasırız :)

arkadaşım öncelikle teşekkür ederim ve aramıza hoşgeldin..mutlu ettin bizi...
küre başlamadan lütfen fotoğraf çek ve paylaş bizimle...
kür öncesi halini görelim adım adım izleyelim...
bu topicin özelliği bu biliyorsun...
sana şimdiden kolaylıklar dilerim ve Allah yardımcın olsun...
hayal ettiğin saçlara kavuşman dileğiyle...

arkadaşım öncelikle teşekkür ederim ve aramıza hoşgeldin..mutlu ettin bizi...
küre başlamadan lütfen fotoğraf çek ve paylaş bizimle...
kür öncesi halini görelim adım adım izleyelim...
bu topicin özelliği bu biliyorsun...
sana şimdiden kolaylıklar dilerim ve Allah yardımcın olsun...
hayal ettiğin saçlara kavuşman dileğiyle...

sagol cnm iyi dileklerin icin hepimizin dilediği olur insallah yarın foto cekicem küre baslamadan nasıl yüklenir bilmiyorum ama öğreniriz artık hep beraber takip ederiz

sagol cnm iyi dileklerin icin hepimizin dilediği olur insallah yarın foto cekicem küre baslamadan nasıl yüklenir bilmiyorum ama öğreniriz artık hep beraber takip ederiz

çok seviniriz...
yüklerken sana yardımcı oluruz biz eğer
sorun yaşarsan...

bu topicte herkes çok yardımcı her konuda...
rahat ol....

Hoş geldiniz :16:
Banu ablanında dediği gibi ilk fotoğraf çekmeyi lütfen unutmayın birbirimizi adım adım izleyerek motive oluyoruz. :15:
Şimdiden kolay gelsin umarım güzel bir aşama kaydedersiniz.

Senin adina sevindim zeynocum kisa surede ulasirsin istedigin boya az kalmis canim:) Saclarini olcme sansin oldu mu bu arada, ne kadar zamanda ne kadar uzadi?

ölçmedim canım ama, 3 ane foto koymuştum bu topiğe, ordan bakarsan uzamayı görebilirsin.. cm olarak beceremedim, çünkü hiç istemediğim halde v şeklinde kesti pis kuaför :(

Back