- 1 Nisan 2010
- 14.774
- 678
- 213
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım kesilmesi lazım ama moralini bozacaksan bi süre daha katlan..hele uzasın
kendine güvenin gelsin sonra nasılsa şekil verdirirsin...
Lialaycım,bana da biraz uçlarından aldırırsan daha sağlıklı olur gibi geldi..
Çok korkuyorum kuaförlerdenannemin önüne oturuyorum tek tek kırıkları kestiriyorum
cnm ben kendim kuaforum zaten..
kuaforlerden korkma surekli gittigin kuaforun varsa
yaptigin bakimi ve saclarinin durumunu anlat
seni anlayacaktir ona gore gerekeni yapar zaten ...
kIRIK sac saglikli uzamaz catallasma ve kopma olur buda saci doker tabiki
onerilen uc haftada bir saclarinizi 0.5 duruma gore 1 cm kestirmeniz bu islemi 2 aya cekerseniz
yaptiginiz islemlere gore kirik oraniniz artar dolayisiyla sac daha fazla kesilmesi gerekir ..
birde annecigine kestirmeni onermem tabiki senin bilecegin bir konu ama kas yapayim derken goz cikarma
belliki sac konusunda cok hassassin ..
cnm ben kendim kuaforum zaten..
kuaforlerden korkma surekli gittigin kuaforun varsa
yaptigin bakimi ve saclarinin durumunu anlat
seni anlayacaktir ona gore gerekeni yapar zaten ...
kIRIK sac saglikli uzamaz catallasma ve kopma olur buda saci doker tabiki
onerilen uc haftada bir saclarinizi 0.5 duruma gore 1 cm kestirmeniz bu islemi 2 aya cekerseniz
yaptiginiz islemlere gore kirik oraniniz artar dolayisiyla sac daha fazla kesilmesi gerekir ..
Anneme boydan kestirmiyorum nerede ise her gün oturuyorum önüne gördüğü kırıkları kestiriyorum![]()
canım verdiğin bilgiler için teşekkürler ama
bu topicteki arkadaşlarımıza bunu anlatman çok zor...ben dahil...
hepimiz kuşa döndük sağolası kuaför arkadaşlarımızın sayesinde...
şuan herkes bi saçını toparlasın, kendine özgüveni gelsin, sonra hepimiz
mutlaka şekil verdiricez...
Ben bunu onermiyorum
Kesinlikle siz bilirsiniz nacizane bu isin egitimini almis biri olarak dogru bilgiyi veriyorum
oncelikle yapmaniz gereken guvenilir dilinizden anlayan bir kuafor bulmaniz olacaktir o zaman ..
Saglikli saclar dileyelim ...
Ben bunu onermiyorum
olsun arkadaşım...
Allah beterinden sakınsın...gerçekten hasta oldukları için bu ilaçları kullananlar var..
onları düşünüp bence bu kadarcık katlanmak lazım...
Saçlarınızın uzunluğundan çok rengi dikkatimi çekiyor. Rengini takip ediyorum :) Gittikçe daha hoş bir ton olmaya başladı. Bu kür doğal saç renginde de değişim yapıyor mu acaba ?
iyi geceler kızlar cok güzel bir topik olmus önce acan arkadasımızı tebrik ediyorum sayfların bir cogunu okudum biz kadınların en cok sevdiği beğendiği şeylerin basında geliyor saçlar bende kaynak mağduruyum saclarım yoluk yoluk oldu kısacık kestirdim simdi boya yapmıyorum fön yapmamaya calısıyorum ve kendi sac rengimin cıkmasını bekliyorum yarından itibaren bende kür kullanmaya baslıycam insallah hep beraber istediğimiz sonuca ulasırız :)
arkadaşım öncelikle teşekkür ederim ve aramıza hoşgeldin..mutlu ettin bizi...
küre başlamadan lütfen fotoğraf çek ve paylaş bizimle...
kür öncesi halini görelim adım adım izleyelim...
bu topicin özelliği bu biliyorsun...
sana şimdiden kolaylıklar dilerim ve Allah yardımcın olsun...
hayal ettiğin saçlara kavuşman dileğiyle...
sagol cnm iyi dileklerin icin hepimizin dilediği olur insallah yarın foto cekicem küre baslamadan nasıl yüklenir bilmiyorum ama öğreniriz artık hep beraber takip ederiz
iyi geceler kızlar cok güzel bir topik olmus önce acan arkadasımızı tebrik ediyorum sayfların bir cogunu okudum biz kadınların en cok sevdiği beğendiği şeylerin basında geliyor saçlar bende kaynak mağduruyum saclarım yoluk yoluk oldu kısacık kestirdim simdi boya yapmıyorum fön yapmamaya calısıyorum ve kendi sac rengimin cıkmasını bekliyorum yarından itibaren bende kür kullanmaya baslıycam insallah hep beraber istediğimiz sonuca ulasırız :)
Senin adina sevindim zeynocum kisa surede ulasirsin istedigin boya az kalmis canim:) Saclarini olcme sansin oldu mu bu arada, ne kadar zamanda ne kadar uzadi?