Saç Uzatma Yöntemleri Saçımı Uzatıyorum...Temmuz'a kadar fotoğraflarla takip etmek isteyenler...

Evet ,Cig gibii buyucek inşallahh.
Amin diyelim.
Gerçi ben bakım falan yapmıyorum ya,,

canım arkadaşım bakım yapmasan da
yanımızda olup destek vermen dünyalara bedel inan...
çünkü bizim en çok ihtiyacımızın olduğu konu moral ve motivasyon...

burda ben dahil saçlarını kaybetmiş birçok narkadaşımız var ve emek vermenin
nasıl karşılığının olduğunu hep beraber yaşıyoruz..

ayrıca belki basit bir konu saç ama
hayatında daha büyük sorunları da aynı karar ve inançla aşılabileceğine burda örnek oluyoruz...

bugün saçı için irade gösteren bu arkadaşlarımız
inan hayatın her alanında irade gösterebilir...

bu çok ama çok öenmli..kadın olup dayanışma sağlamak bizim için çok öenmli...
varlığın için teşekkürler...

banu çok iyisin ya (içimden geldi) acayip motive ediyosun insanı sağol

banu çok iyisin ya (içimden geldi) acayip motive ediyosun insanı sağol

esf. arkadaşım..iyi bakan iyi görür..
kötülükle ne başarılmış ki...dünyanın iyiliğe ihtiyacı var:))

bu arada dün gece saç uçlarımı yağlayıp yatmıştım,
resmen sinek kovucu gibi oldum..herkes benden kaçtı :)))

Ya ben saçlarıma brezilya fönü çektirmiştim sülfatlı sodyumlu tuzlu şampuanlar saçları bozuyormuş. Bende gliss sprey kullanmıştım içindekilere baktım sülfat sodyum yoktu ama şampuanını kullanmaya korkuyorum sizce brezilya fönünü bozar mı ?

Motive diye buna derim. Ben şimdi bu gazla çiçek okşar gibi okşarım saçlarımı akşama kadar belimde olurlar

canım arkadaşım:)))

Ay cnm benim desteklerin iciin cok sagool sende olmasan halimiz harap :))

:)) asıl iyi ki siz varsınız:))
sayfamız bilgisayarımda sürekli açık...bi yandan temizlik yapıyorum evde..halılar temizlemeye gidecek onları
kaldırıyorum...
saçımda turplu suyum, bi yandan oğlana laf yetiştiriyorum...

bi boşluk bulup kahvede içersem harika olacak...saat 5 gibi saçımı yıkıcam..dün bugün üstüste geldi ama
hafta içi çok yoğun olacak...

bugün canım çıktı valla...belim ağrıyorr...

Ay canim benim kendini cok yorma
Ben sinamekimi haftada bir defa yapiyorum ama zeytinyagli yumurtaliyi ve turplu kürü 10 günde 1 e düsürücem cünki saclarimi fazla yormak istemiyorum,, saclar alisinca artik maskelere tepki vermiyormus ya o yüzden 10 günde bir yapicam turpluyu veya zeytinyagliyi, rutin yaptigm bakim sinameki ve karanfil suyu veya isrgan suyu durulamak icin, haftada bir defa sicak zeytinyaginida yaparim ama turpluyu 10 günde 1 e düsürürm...

Ha bu arada kafamda bi kasinma var ve bikac tanede sivilcem cikmis kafa derimde, acaba normalmi :26:

çok doğru söylüyorsun canım...zaten 5 mayısta dip boyam yapılacak.
o zamana kadar yaptığımı yapayım...boyadan sonra sinamekenin 2 haftalık arası
olacak ya o arada diğer bakımları rutin yaparım...

bu arada dün foto koymuştum ancak yorum yaptın mı hatırlamıyorum canım...şimdi ara bul valla bakamıcam:))
yerler silinmek için beni bekli,yor:)))

düşüncelerini yazarmısın arkadaşım?

Ha bu arada kafamda bi kasinma var ve bikac tanede sivilcem cikmis kafa derimde, acaba normalmi :26:

Kasinmasi demek saclarin uzamasi demekmis canim forumlarda yazan arkadaslarin demesine gore bu demektir ki iyi bir isaret:) sivilceyi diplerimde bende farkettim bugun bakimlardan oldugu kesin daha once boyle bir seyle karsilasmadim cunku

Kasinmasi demek saclarin uzamasi demekmis canim forumlarda yazan arkadaslarin demesine gore bu demektir ki iyi bir isaret:) sivilceyi diplerimde bende farkettim bugun bakimlardan oldugu kesin daha once boyle bir seyle karsilasmadim cunku

ama benim kafam hiç kaşınmıyor
eskiden fena halde kaşınırdı...hatta bekliyorum kaşınsın diye ama ı ıh tık yok((

eskiden fena halde kaşınırdı...hatta bekliyorum kaşınsın diye ama ı ıh tık yok((

Sac yapisiyla alakalidir belki bilmiyorum canim. Benim saclarim kuruya yakin yapidalar ve normalde sampuanlamadan sonra cok az badem yagi surerdim o kadar. Yogun bakima karsi da tepki veriyor olabilir.

Benim bildigim saclar kücüklükden beri duydugma göre pis oldugu zmn kasinir, e kürümü dün yaptim yani kafam oldukca temiz kasintinin sebebini cözemedim, her kürde olmuyo sadece sinameki küründen sonra bi baska kürü yapana kadar kasiniyo, gerci baska kürlerdede kasiniyo yani illaki kasiniyo ya hatta kafamda kür varkende kasiniyo cözemedim.. :26:
Anneme hemen sordum, dedigne göre kafam sac derim kürlere tepki gösteriyo yani sac derim bu kadar bakima alisik olmadigi icin kendini yeniliyo canlandiriyo o yüzden kasiniyo dedi, tipki sargili bi yara gibi nasil sarili olan bi yara ilestikce kasinir ayni o hesap ,, hadi bakaliiim

önceden deli gibi kaşınırdı...ama durrr minik minik sivilcelerden di sanırım...
şimdi saç derim çok güzel masaj yaparken parmaklarıma sivilce falan gelmiyor..
sanırım benim kaşıntılar ondandı..

bakımlardan beri kaşıntı yok ama dipleri gördünüz uzamış...nasıl bir denklem bu çözemedim
arkadaşım...

Bence kasintinin uzamasiyla alakasi yok canim, sadece kafa derisi alisik olmadigi icin kasinti yoluyla tepki veriyo ama uzadigindan kasindigini sanmiyorum, ama oladabilir bilmiyorum.. :)

arkadaşlarım turplu su yaptım ya bugün saçıma,
içine pazardan aldığım köy yumurtasından kırdım.
valla daha uzamazsa yapacak bişi yok demektir...

arkadaşlar sinamekiyi kaynattım kaynattım fokurdattım, sonra süzdüm beklettim, tatlı bademi döktüm, bemix ampulu kırdım içine.. erkek arkadaşım büyü mü yapıyosun dedi ha ha dedim, sonra sürdüm iyicene yedirdim saç diplerine.. şimdi bekletiyorum, bugün ilk günüm resmimi de çektim saçlarımın, bakalım inş sizinkiler gibi uzar saçlarım, takipteyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…