- 15 Mart 2012
- 528
- 12
- 318
bunları buraya ne amaçla yazdığını açıkçası anlayamadım ?
Saglikdan ziyade, birde yapi meselesi, bes parmagin besi bir degil hesabi :)
Birde kestirmeye bagli, bir kere kestirdinmi gerisi geliyo, bu durum icin kendini bir kere kisa sacli hayal edip, cesaret etmen yeterli..
Benimde senin gibi saclarim vardi, bir bakan bida bakardi ama imrendim kestirdim, cokda gzl oldu ama kisa modeli hep korudum yakistigi icin, e uzamasini beklemek istemeyince, kaynak cit cit vs. kullandim hep, boyada derken sonuc hüsran :) Sende bu sacini küt hayal et, ondan sonra yinede hicbisey kullanmiyorum dersin..
Buda benim yakin arkadasim mesela, hergün sacina bi islem yapar, yinede sirma gibi saclari var cünki hic kestirmedi yani kendini kisa sacli hayal edemio cünki biliyo uzatmanin sabir gerektirdigini :)
Eki Görüntüle 397327
2 yıl kumral, bir yılda kızıl olması mı işkence...
arkadaşım bu topicteki saç hikayelerini okumanı tavsiye ederim...
saçların gazyet güzel ve Allah nazarlardan saklasın ama
bu topicte bakımların sonuçlarına ve adım adım aşamalarına yer veriyoruz...
ama sen hiç bişi yapmadığını söylüyorsun...
keşke bi topic açsaydın bakıma gerek duymayan saçlar diye falan da
burda canla başla uğraşan emek veren arkadaşlarımızınmoralini bozmasaydın...
neyse dediğim gibi Allah nazarlardan korusun saçlarını, ve böyle saçlıklı olsun hep...iyi akşamlar....
Kimseyle dalga geçtiğim filan yok çap çapsızlık seviesiz yorumuna da cevap vermıorum. Bu ne fesatlıktır?kendi çapında dalgasını geçmiş havasını atmış arkadaşımız. fakat buranın hangi topic olduğunu iyi kestirememiş anlaşılan
Kimseyle dalga geçtiğim filan yok çap çapsızlık seviesiz yorumuna da cevap vermıorum. Bu ne fesatlıktır?Yazdıklarınızı şu hanımın alıntısıyla gördüm cevap vermeyişim o yuzdendir yani burayı işgal etmek gibi bi amacım yok ayrıca fikrimi belirtmek bu forumda her topiğin altında hakkım. Sizin isteklerinize göre mi yazıcas ayrıca? O zaman herkes topiğini seçtiği kişilere açsın skandal ya. Buyrun topic sizin olsun
Kimseyle dalga geçtiğim filan yok çap çapsızlık seviesiz yorumuna da cevap vermıorum. Bu ne fesatlıktır?Yazdıklarınızı şu hanımın alıntısıyla gördüm cevap vermeyişim o yuzdendir yani burayı işgal etmek gibi bi amacım yok ayrıca fikrimi belirtmek bu forumda her topiğin altında hakkım. Sizin isteklerinize göre mi yazıcas ayrıca? O zaman herkes topiğini seçtiği kişilere açsın skandal ya. Buyrun topic sizin olsun
Çapsızlık seviyesizlik benim yorumlarımda değil sizin yaklaşım tarzınızda.
birkez baktın mı acaba bu topiğin adı ne ? ve birkez olsun baktın mı içeriğine konusu ne ?
herkes burda saçlarını uzatmak için çabalıyor yardımlarda bulunuyor fakat sizin yaptığınız ne ?
saçlarıma hiç bakım yapmıyorum oh mis gibide saçlarım uzuyor hemde 1 karış kestirmeme rağmen . ben bu yaklaşım tarzından rahatsızlık duyarım ki burdaki birçok arkadaşımızda duyar . çünkü burda birbirimize gösteriş olsun diye yazmıyoruz biz buraya.
ayrıca saçlarımı kestirsem kafama huni takar gezerim bu nasıl çirkin alaycı bir yaklaşımdır
yazılanlardan birkaçını okuma nezaketi gösterseydiniz burda saçları kısa diye üzülen kişileri görürdünüz ve böyle alaycı konuşmalar yapmazdınız ! (umuyorum)
ayrıca benim saçlarım uzun ve sağlıklı allaha şükür senin saçlarını ne kıskandım ne fesatlık yaptım !
ama ben arkadaşlarıma katılarak onların yanında oluyorum ve istediğim boya ulaşması için burada yer alıyorum.
siz ne için yer alıyosunuz?
uzun saçlarınıza bakım yapmadığınız halde uzadığını ve 1 karış kestirmenize rağmen uzun olduğunu kanıtlama derdinde misiniz ?
tepki vermem fesatlık değil sizin yaptığınız terbiyesizliktir ! bunuda açıkça gösterdiniz zaten yorumunuzda.
uzun saçlar topiclerinde bol bol övün kendinizi uzun saçlı fotoğraflarınızı oralara ekleyin.
konu içeriğine uygun yorum yapın alaycı değil !
Beni anlamış olmanıza sevindim.Yardımı olacaksa ne ala çünki topiğe yazdığıma yazacağıma pişman oldum herneyseTm arkadasim sakin ol, büyütücek bisey yok diye düsünüyorum, tatli tatli topigimize kavga gürültüyü sokmayalim..
hava attigini düsünmüyorum acikcasi, art niyetininin oldugunuda.. Ama topigimizdede görüldügü gibi burda uzuun sacli insanda cok, ama yinede tecrübe ve bilgi edinmek isteyen, bnce seninde farkinda olmadigin ama uzamaya fayda saglayan ufak tefek sirlarin olmustur.. :) örnegin sacini skmi toplarsin, ne sklikta düzlestirirsin, hangi markalari kullanirsin, tarak modelin, haftada kac kere yikadign, ne kadar zamanda bir kestirdigin, yada boyattigin bakim yaptirdigin, sacina sprey vs kullanisin, sacina yaptigin islemlerin skligi (masa vs) bnce bunlarin hepsinin sac uzatimina yarari vardirki senin bi karisa yakin diplerin gelmis, bnce en son ne zaman boyattigini ve bu bi karis saci ne kadar sürede uzattigni bilirsin, ben nacizhane fikrim bunlari bizimle paylas derim, ben senin tarzini sevdim, ayrintilari paylasmak istersen buralardayim
Beni anlamış olmanıza sevindim.Yardımı olacaksa ne ala çünki topiğe yazdığıma yazacağıma pişman oldum herneyseSaçlarımı haftada 2 kez yıkıorum Pantene Doğal Sentez kullanıorum, bilmiorum sizin saçınıza faydası olur mu? Dışarı çıkmam gerekmedikçe saçlarımı düzleştirmem, kıvırmam yaparsam da iyonlaştırıcı ürünleri kullanıorum. Saçımı neredeyse hiç toplamam çok nadir, ıslakken kesinlikle taramam kuruduktan sonra tararım zaten sık sık saçlarınızı taramak saçlarınızı yıprattığı için uzamasını da engelleyecektir. Her kuaforun eline saçınızı teslim etmein derim mümkünse boyamayın ımm başka çok kırık olmadıkça kestirmein kestirmezsen saçın uzamaz dienlere kanaat getirmeın son olarak saçlar C vitamini ile beslenir, C vitamini olan sebze ve meyveleri tüketmeye özen gösterin. Özellikle portakal, limon, mandalina ve greyfurt ayrıca B vitamini de saçların uzamasında katkıda bulunur et, balık, süt ve süt ürünleri. Aklıma gelenler bu kadar. Saçım için yaptığım hiç bir extra işlem yok hepsi normal hayatın deviniminde olan şeyler sizlerin bu kadar uğraştığını görünce garipsedim en başta da bunu soylemeye çalışmıştım kimseyi küçük görmek haddim değil saygılar hürmetler
Gecen sene uyguladigim kür sirasinda cektigim fotograflar. Bu uzamayi bir bucuk ayda elde etmistim. Aci farkli oldugu icin pek belli olmamis uzama ama elinizle kafa ismini kapatin, sadece omuz ve sirt görünsün, anlarsiniz uzamayi. Benim saclarim yavas uzar, bu uzama mucize gibi bir sey benim icin.
[url=http://bit.ly/c25MCx][/URL]
Kürü düzenli olarak uyguladim ve saclar neredeyse belime geliyordu ki yandigi icin kestirdim..
Simdi yine uyguluyorum. Saclarim omuzlarimda, yanik ve kötü bir renk. Simdilik amacim sütyen hizasina kadar uzatmak. O hizaya getirip bir süre düzenli olarak uclarindan alacagim, böylece boyali, yanik saclardan kurtulup saglikli, dogal renginde saclarimi belime kadar uzatacagim.
Sinamekiyle uzattigim saclarim...Su an o halinden eser yok...
Bu küre basladigim zaman cekildigim fotom. Ayni kazagi giyip önümüzdeki hafta tekrar cekecegim, bakalim farki merak ediyorum.
Ben takip edecegim burayi. Umarim istedigin uzunluga gelir bir an önce saclarin...
Ben de geldiiim
Sinameki kürünü sekiz defa yaptım fotoğrafımı çekip geldimÖyle çok bir fark yok gibi görünüyor ama ben saçlarımı düzleştiriciyle yaktığımdan küstü uzamıyordu, bu sürede bu uzama bana rekor gibi bir şey
Ben pijamalı, ev darmadağın, saçlar yataktan kalktığım gibi; kusura bakmayın artık
çok güzel uzamış canım, tebrikler, maşallah diyelim hattabenim de eski saç uzunluğuma 5-6 cm falan kaldı.. yaşasın bakımlar
çok güzel uzamış canım, tebrikler, maşallah diyelim hattabenim de eski saç uzunluğuma 5-6 cm falan kaldı.. yaşasın bakımlar
Maşllah yaa, konu çığ gibi hııızla büyüyor .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?