- 1 Nisan 2010
- 14.774
- 678
- 213
Bir kaç sene önce ben de şampuanıma çam terebentini ilave etmiştim..1 ay içinde abartısız 3-4 cm uzadığını hatırlıyorum...Şimdi yeniden yapacağım..saçınızın uzaması için çamtarabentin yağını kullanın.haftada 3 kez yağla saçınıza masaj yapıp,sıcak havluya sararak en az 30dk bekletmeniz işe yarayacak diyorum...ayrıca bitkisel şampuana 3 -4 damla yağdan damlatın...
saç köklerinizi canlandırmak için saç masajı yapıp ,yatmadan önce saçı fırçalamanızı öneririm...kendi saç yöntemim, işe yarıyor.sabır ve düzenli yapınca rapunzel saçlara kavuşmak zor olmuyor
Arkadaşlar,aktardan aldığım saç bakım yağının markası Rozita..Kutusunun üzerinde argan yağlı yazıyor.. içeriği argan yağı,tatlı badem yağı,susam yağı,çam terebentin esansı,defne yağı,çöekotuyağı,ceviz yağı,hint yağı,zeytinyağı,ısırgan yağı,kekik yağı,biberiye yağı,sarımsak yağı,e vitamini ve menekşe esansı yazıyor..
şampuanıma katarak kullanmıştım ve gerçekten faydalı bir şey ama saçı kurutuyor dikkat etmek lazım kızlar paylaştım albümüme de bakabilirsiniz sabrettim ve çok güzel sonuçlara ulaştım nereden nereye geldim insanlar imrenerek bakıyor nazar değiyor saçlarıma ki böyle olacağını hiç tahmin etmezdim olacak başaracaksınız ama kafanıza takmayın abartmayın ve bakımı çok zor ve bir zamandan sonra bıkıyorsunuz bunu bilin
özel günlerin çok etkisi var mutlaka takip edinEveet canlariim ben geldim, saclarim bugün temiz yani 2 günde hemen yaglaniyo diodum ama kilicbaligi arkadasimin yöntemini uyguladim sanirim bir nevi gecti tabi yaglanmada sac spreyininde etkisi var ama napiym sacimi hergün topuz yapiorum dogal olarak ucusan saclara sprey skiyorum (fazlasiyla) ..
Saclarim ne kadar uzar ne kadar uzamaz bilemiyorum, ama umut ediyorumki uzayacak insallah.. bakimlara aynen devam, en kritik haftamdayim yani 5. deyim birazdan hazirlamaya basliycam kürümü..
Bugün 21 Nisan oldugu icin benim bakim tarihim, yani burcuma göre.. Ay boga burcunda büyüyecegi icin bakimimin etkisi 2 kati articak.. bu tarihlerde dikkatimi ceken sey galiba dogru, cünkü 1 ay önceki tarihimde yaptigim bakim etkisini 1 hafta icinde 2-3 cm olarak gösterdi ama 3 haftadir tik yok, yani galiba özel tarihler ise yariyor :)
yada belkide psikolojiktir, ama 3 cm uzamasa kesin :)
En etkili haftalarim demisken dile kolay 3 bakim sonra ara verme zamani, 2 hafta dinlenicez insallahda muradimiza ericez, hadi bakalim hepinizi öptüm kolay gelsin..
Eğer çam terebentini biraz fazla koymuşsanız o yüzden kurutmuş olabilir saçlarınızı...
özel günlerin çok etkisi var mutlaka takip edin
çam terebentinin bir özelliği bu canım az veya çok koymakla ilgisi yok tek asla uygulanmamalı şampuanada badem yağıyla ilave edilmeli yağlı saçlar için güzel bir şey ama benim diplerm yağlı uçları kuruydu
Vallahi ben hiç kür mür kullanmıorum bi şampuan bi de saç kremi gecen ay da 1 karış kestirdim ona ragmenEki Görüntüle 397313
Vallahi ben hiç kür mür kullanmıorum bi şampuan bi de saç kremi gecen ay da 1 karış kestirdim ona ragmenEki Görüntüle 397313
maşallah...herkes şanslı doğmuyor demekki:)))
Tesekkur ederim kızlar saçımın cektiği işkenceleri hiç bi saç çekmemiştir sanırım 2 yıl kumrala 1 yıl da kızıla boyattım en sonda kendi rengine ama gecen yıl tatilde açıldı ister istemez dibim gelmiş giby bi görüntü var ama umrumda da deilMaşallah canım.Saçların fazla boya ,işlem vs görmediyse sağlıklıdır zaten :)
Tesekkur ederim kızlar saçımın cektiği işkenceleri hiç bi saç çekmemiştir sanırım 2 yıl kumrala 1 yıl da kızıla boyattım en sonda kendi rengine ama gecen yıl tatilde açıldı ister istemez dibim gelmiş giby bi görüntü var ama umrumda da deilkestirip boyatıcam yazın Sizede iyi sağlıklı gür parlak saç uzatmacalar
Tesekkur ederim kızlar saçımın cektiği işkenceleri hiç bi saç çekmemiştir sanırım 2 yıl kumrala 1 yıl da kızıla boyattım en sonda kendi rengine ama gecen yıl tatilde açıldı ister istemez dibim gelmiş giby bi görüntü var ama umrumda da deilkestirip boyatıcam yazın Sizede iyi sağlıklı gür parlak saç uzatmacalar
Saat 1 e geliyor..Ben yatıyorum..İyi geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?