Saç Uzatma Yöntemleri Saçımı Uzatıyorum...Temmuz'a kadar fotoğraflarla takip etmek isteyenler...

öncelikle çok mutluyum..hep böyle paylaşarak devam edelim...güzel düşünelim güzel olsun...
12 nisanda çekilen fotom...hafif dalga yaptırmıştım....ama ben farkediyorum değiştiğini...
en azından eskisi gibi yoluk yoluk değil...daha sağlıklı gibi sizce?

Son düzenleme:

çok teşekkür ederim cnm bende inş yapmaya başladığımda çeker koyarım saçlarımı uzar inşallah =)) aslında belime kadar falan ama sürekli düzleştirince uzamıyor ben popoma kadar olsun istiyorumm

paylaşımın için teşekkürler arkadaşım...çok güzel maaşalah...

Son düzenleyen: Moderatör:
caım bemiks ampulu şart mı

Bemiks ampulün işe yaradığı söyleyenler var yaramadığını söyleyenler tek başına kullanılmadığı için herhalde tam olarak emin olamıyoruz yararından :26: Ama koymak zorunda değilsin tabikide

çok teşekkür ederim cnm bende inş yapmaya başladığımda çeker koyarım saçlarımı uzar inşallah =)) aslında belime kadar falan ama sürekli düzleştirince uzamıyor ben popoma kadar olsun istiyorumm

ben kestirdimmm saçlarımı 2 senelik saçlarım olduğu yerde sayıklıyordu uçlarndn aldırcaktm kadın gitti kesti.bende uzatmaya çalışıyrm iştee :)

Kesinlikle bakımlı duruyor. Yavaş uzayacaksa da bakımlı uzasın madem bu saçlar

ben kullanıyorum..tarife harfiyen uymak adına....

ben kestirdimmm saçlarımı 2 senelik saçlarım olduğu yerde sayıklıyordu uçlarndn aldırcaktm kadın gitti kesti.bende uzatmaya çalışıyrm iştee :)

offf onu yapan çok oluyor yaa bende yaşamıştım onu ondan sonra kuaför yüzü görmek istemedim en son 1 tane buldum oda Allah razı olsun çok kısaltmadan kırıklarını alıveriyor katlıydı onlarda gitti sonunda artık daha kolay kırıklardan kurtulmaak :=)

gayet sağlıklı görünüyor canım saçların kürüne devam et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…