günaydın arkadaşım...teşekkür ederim.
bakıma başlamadan önce mutlaka bi foto çek.
sonra adım adım fotoğraflıyoruz...
aradaki fark daha güzel görülüyor o zaman...
sen de umarım istediğin saçlara kavuşursun....
günaydın arkadaşlar,
bende bakımlara başlamadan önce yakın bir tarihte saçımın da gözüktüğü bir fotomu bulmaya çalıştım 10 marta ait bir foto buldum. aynı şekilde olsun diye dün de kendim foto çektim. ilk bakımımıda 6 nisanda yapmıştım bu akşam 3.sinameki kürünü uygulıcam. benim saçlarım normalde çok yavaş uzar ayda 1 cm belki. şimdi fotoları ekliyorum bide siz bakın bakalım ne durumda. anlayabilirseniz. buarada 2 resimdede saçlarım maşalı. aynı olsun diye :) yorumlarınızı bekliyorum. bol bakımlı günler :) Eki Görüntüle 395810
veee evettt fotoyu bilgisayara atabildim arkadaşlar dün sinemaki kürüne başladım banyodan sonraki hali biraz zor çektim ama oldu sanırımyani 19 nisanda bakıma başlamış oluyorum hepimize sağlıklı, gür, belimize kadar saçlar inşallah...
Eki Görüntüle 395835
günaydın arkadaşlar,
bende bakımlara başlamadan önce yakın bir tarihte saçımın da gözüktüğü bir fotomu bulmaya çalıştım 10 marta ait bir foto buldum. aynı şekilde olsun diye dün de kendim foto çektim. ilk bakımımıda 6 nisanda yapmıştım bu akşam 3.sinameki kürünü uygulıcam. benim saçlarım normalde çok yavaş uzar ayda 1 cm belki. şimdi fotoları ekliyorum bide siz bakın bakalım ne durumda. anlayabilirseniz. buarada 2 resimdede saçlarım maşalı. aynı olsun diye :) yorumlarınızı bekliyorum. bol bakımlı günler :) Eki Görüntüle 395810
maşallah arkadaşım...gayet güzel saçların ve
inş. beline kadar uzadığına burda tanık oluruz...
hadi Allah yardımcın olsun canım:)))
maşallah farkediyor uzamış saçlarınız omuzdan inmeye başlamış şimdi bakıma daha bir heves yaptım 1 ay sonrayı merak ediyorum kendimde çok uzamamış olsa bile devam ederim yılmak yok:))
inşallah canım teşekkür ederim Allah senin de yardımcın olsun hep beraber uzatalım saçlarımızı inşallah iyi ki katılmışımmutlu oldum
ayyyyyyyyyyyyy inşallahhh yaa. gaza geldim bikez daha karanfil suyu fıslatayım bari saçıma
maşallah farkediyor uzamış saçlarınız omuzdan inmeye başlamış şimdi bakıma daha bir heves yaptım 1 ay sonrayı merak ediyorum kendimde çok uzamamış olsa bile devam ederim yılmak yok:))
teşekkür ederim bende bana uzamış gibi geliyo sanıyordum ama resimleri biraraya getirince fark ediliyormuş :):)
teşekkür ederim canım bilgin için. ben karanfilli suyu ayrı bir bakım olarak uygulasak bir şey olur mu demiştim demek ki olmuyormuş
evet dün bekmiks kokuyodum pürüm pürüm şimdi yok gerçekten
günaydın arkadaşlar,
Arkadaşlarım bu topicin özelliği bol fotoğrafla motive olmak...
buyrun bir foto daha....3 martta yapılan dip boyamın bugün itibari ile
güncel hali:)))
Yorumları alayım....Eki Görüntüle 395770
güzel uzamış canımmm
karanfil suyumu da saçlarıma fıs fısladım ohh miss gibi koktum
bu karanfil suyunu nasıl yapıyorsunuz? bikaç sayfa geriye gittim ama göremedim
bemiksten sonra sıksak biraz olsun kokusunu alır mı ki?
bu karanfil suyunu nasıl yapıyorsunuz? bikaç sayfa geriye gittim ama göremedim
bemiksten sonra sıksak biraz olsun kokusunu alır mı ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?