Aynen Cnm benim bugune kadar denemedigm sampuan sac kremi.vs. kalmadi kafammi guzelmis nasil bi mantikla yapmisim hicmi KK ya girip okumak bilgi edinmek aklima gelmemis bilmiorum ya ama maymun gozunu acti..
:))
işin kötü yanı millet beni orta yaş bunalımında zannediyor:)))
bi bakımlar bi bişilerrr...aman ev spa merkezine döndü...Merlindeki Gaiua'a döndüm valla...
Aynen banada dedikleri laf sen 2gune vazgecersin taktirirsin yine kaynaklari.. hirs yaptim valla cnm
aldırma....biz irade gösterelim takdir Allah'ın...
Boyanın ismi VOİLA yeni doğal kahveler serisi 5.35 kakao.Saçlarım sarının bir tonuydu onun üzerine boyamıştım böyle olmuştu.Ben bu renge bayildim. Saclarina da cok yakismis. Boyanin ismi ne acaba ogrenebilir miyim canim?
TeşekkürlerYapma arkadasim buda uzamamis halimi baya bildgin uzamis bnce..
arkadaşım bence son derece güzel uzamış...ilk fotodaki renk harkulade...
:))))))))) sorma benimki de aynı valla.Moral bozmakta üstlerine yok maşallah.Yakında kel kalacaksın kel,bitleneceksin ya bu kadar yağlı bırakılır mı saçlar,ıyyyyyy çok kötü kokuyor....vs vs vs...İnat değil mi aynen devam:)))))
benim eşimde aynı şekilde yaa çok kötü kokuyo diyip duruyo :) bende inatla sabredeceksin diyorum. sonucu görünce hepsi eminim beğenecek :)
saç renkleri ile ilgili araştırma yaparken kolestonun sitesine girmiştim, sitede sascha breuer'ın saçlar hakkındaki ipuçları diye bir bölüm vardı, sağlıklı saçlar için hangi kurallara dikkat etmeliyim bölümünde aşağıdakiler yazıyordu. Kural5 'e dikkat ederseniz toplama ile ilgili bunları yazmış. sadece paylaşmak istedim. bu konuda deneyim sahibi değilim. belki bunların hepsi dediğiniz gibi saç derisi, saç yapısı ile ilgili de olabilir.
Kural 1: Saç sadece kökünden beslenir, bu kural hiç unutulmamalıdır. Saçlarımız için gerekli olan besin maddeleri, saçlarımıza, sadece kan yoluyla ulaşabilir. Yeterli protein, demir, çinko, biotin ve folik asit içeren beslenme şekli, saçlarımız için çok önemlidir.
Kural 2: Saç boyası, renk açıcılar, jöle ve köpük gibi maddeler doğru kullanıldığında, nadiren saçlara zarar verir. Önemli olan bu maddeleri kullanırken, eş zamanlı saç bakım ürünlerinin kullanılmasıdır.
Kural 3: Saçlar ıslak iken daha kırılgandır. Islak saçlar yumuşak havlularla ve düşük ayarlı kurutma makineleriyle kurutulmalıdır.
Kural 4: Aynı şekilde kaba ve sert fırçalama, saçların çabuk yıpranmasına ve mat görünmelerine neden olmaktadır.
Kural 5: Sıkı toplanmış saçlar, atkuyrukları, topuzlar ve örgüler saçların köklerini zayıflatır.
ben hep topliom ya :26:
ben hep topliom ya :26:
Kızlar maşşallah saçlarınız ne güzel uzamış.Küre bende başlayacağım saçlarım çok kısa.Dip boyamı 1 ay sonra yaptıracağım.Uzamayı ondan sonra sizlerle paylaşırım.Ben dip boyamı yılbaşından önce yaptırmıştım.Şimdi metreyle dip boyam nekadar gelmiş diye ölçtüm. Sadece 4- 4,5 cm gibi. Nerdeyse 5 ayda bukadarcık uzama çok az.Ayda 1 cm bile uzamamış :2: Acilen bu küre başlamam lazım :2:
merhaba arkadaşım...küre başlamadan önce mutlaka fotoğrafla ve bizimle paylaş...
bu topicin özelliği adım adım paylaşarak takip ederek bakım yapıyor olmamız...
böylece motive oluyoruz...
Bugün akşam arkadan bi resmini çekeceğim zaten canım.Dip boyadan sonra da sadece dipleri çekerim.İki yönlü olarak takibini yapıcam artık.Bakımdan önce kaç cm uzadığını bildiğim için, bakımdan sonra uzamanın az mı çok mu olduğunu daha iyi anlayabileceğim. Bu bakım haftada 1 yapılıyor.Ben 2 defa yapsam saçı yorarmıyım acaba? Uzamaya etkisi daha fazla olurmu, boşunamı yapmış olurum.Bu konuda fikriniz var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?