Eki Görüntüle 537936
malesef küre baslamadan önce fotograf cekmemiştim aradım ama koyabılcegım bı fotografımda yok tam saclarımın gorundugu
Saclarım boyun hizamın biraz altındaydı omuzlarıma anca degiyordu bu 2-3 haftalık kür sonucum sinamekili kür + sampuanımın içine çamterebentin uygulamam .. baya bir fark var herkes sasırıyor..
Saçlarım belimdeydi simsiyahtı=) herkez saçlarımı konuşurdu calıştığım yerdee =) o yaz bana bi bunlatı geldi nazarmı oldum neee ölüyorumm ama kesitricem dedim gttim küt yaptırdım=) daha sonra tutturdum sıyahın rengını acıcam gttim kuaföre dayadım bı suru para açtılar ama rengarenk sıyahlarımında yarısı duruyo=) neyse snra kızdım onlara kendim yapmaya kalktım derken saçlarım yandı=) aldım makası elime kalan saçları kestim oldu kısaaaa baktım renk yıne alaca bulacaaa=) gttim 2 ye vurdurdum onden kahkullri bıraktım şapka falan taktıgımda saçm var gibi duruyo ki cogu zamanda şağka kullanmıyorum=) barcelino yağını bende aldım ve bıobılasın yenı yavaş uzayan saçlara ozel şampuanını aldım bı umut uzar diye değil aslında aktarın lafı etkiledi bide dogal şampuanlar varken sarmısaklı ne bılım cesıtlı cesıtlı neden elidor pantene bunlarla yıkıyoruz=) ama umarım ıyı gelir saçlarıma bu yag=)
günaydınlaaar yakında rapunzele taş çıkartacak bayanlar
dün 5. sinameki kürümü yaptım veee banucumun güzel topici için foto çektim :)
hemen ekliyorum arkadaşlar. (haftada 1 sinameki kürü, haftada 1 de yağ karışımı yapıyorum bilgi de veriyim)
Eki Görüntüle 409728
günaydınlaaar yakında rapunzele taş çıkartacak bayanlar
dün 5. sinameki kürümü yaptım veee banucumun güzel topici için foto çektim :)
hemen ekliyorum arkadaşlar. (haftada 1 sinameki kürü, haftada 1 de yağ karışımı yapıyorum bilgi de veriyim)
Eki Görüntüle 409728
Sinemaki kürü nasıl yapılır tam olarak biri anlatırsa çok memnun olurum (
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?