Saç Uzatma Yöntemleri Saçımı Uzatıyorum...Temmuz'a kadar fotoğraflarla takip etmek isteyenler...

Hangi şampuanın içine ne kadar koyuyorsun çamterebentini:)

offf nasıl bi saç o öyle çok güzelmiş.
Benimde göğüs altımda olan saçlarımı 2 hafta önce kestirdim omuzlarımın üstünde ama deli olucam psikolojim acayip bozuldu kestirdiğim günden beri.O günden beri sinameki uyguladım bi kaç kere ve 2-3 kerede barcelino saçlarımda uzama oldu gerçekten

Kızlar selam geçmişte sürekli sağlıksız beslendiğimden ve yaklaşık altı aydır da antidepresanlar kullandığımdan saçlarım baya bir fena. Üstüne sık sık yapılan boyayı da eklersek siz düşünün saçlarımın halini.

Artık bir hale yola koyayım diyorum. neredeyse 3 aydır boyamamıştım artık çok kötü görünuyorlardı bugün bir boyadım. Şimdide bakım yapmak istiyorum ama fazlasıyla karışığım. Ama bir taraftan da sinemaeki kürü aklımı çelmiyor değil.

Tüm sayfaları gezemedim ama önerilerinizi beklıyorum. Hepniz eminim uzman oldunuz saç konusunda.. Darısı başımaaaa

Kızlar selam geçmişte sürekli sağlıksız beslendiğimden ve yaklaşık altı aydır da antidepresanlar kullandığımdan saçlarım baya bir fena. Üstüne sık sık yapılan boyayı da eklersek siz düşünün saçlarımın halini.

Artık bir hale yola koyayım diyorum. neredeyse 3 aydır boyamamıştım artık çok kötü görünuyorlardı bugün bir boyadım. Şimdide bakım yapmak istiyorum ama fazlasıyla karışığım. Ama bir taraftan da sinemaeki kürü aklımı çelmiyor değil.

Tüm sayfaları gezemedim ama önerilerinizi beklıyorum. Hepniz eminim uzman oldunuz saç konusunda.. Darısı başımaaaa

Kızlar 285 sayfayı okumak imkansız. Olumlu sonuçlar alan kızlar özetleyebilir misiniz yaşadıklarınızı, uyguladığınız kürleri???? Lütfeeennn :)))

canım bende haftada bir sinameki ve yağ düşünüyorumda bu sinameki öncesinde saç döküyormuş çok dökülür ve daha sonrasında saçlarım dahada kötü olur diye korkuyorum ( birde benim saçlarım boyalı değil açılmasınıda istemiyorum sinameki saçı açıyormu boyalı olmasa bile

Sinemaki kürü nasıl yapılır tam olarak biri anlatırsa çok memnun olurum (

1 çay bardağı su ile yaklaşık 1 tatlı kaşığı sinameki 1 dakika kadar kaynatıp süzülüyor.

Yeterince ılık hale geldiğinde içerisine 1 yemek kaşığı tatlı badem yağı ve 1 ampul bemiks vitamin ekleniyor. Şahsi önerim evigen ve bepanthene ampullerden de birer tane ilave etmeniz. Böylece aynı anda evigen ile saçınızın e vitamini ihtiyacını karşılayabilir, yenileme ve onarma görevlerini üstlenen bepanthene ile saçınızın yapısını sağlıklı hale getirebilirsiniz.

sinameki aldım baya istekle başlıyacaktım ama sonradan saçlarınızın döküldüğünü okudukça korkmaya başladım gerçekten bu kürü uygulayıpta saç dökülmesi yaşayan çokmu benim saçlarım sık degil dökülür diye koktum şimdi saçlarımda dökülme yok ama kısa kesildi uzun saçlarımı istiyorummm kararsız kaldım

kızlar yazdıklarınızın bir kısmını okudum bastan sona kadar olmasada.. benımde saclarım kalcamdaydı boya sonucu yıprandı acmak ıcın bırkac ıslemden gectı ve sonuc berbaat saclar sert ve mat oldu mecburen kestırmek zorunda kaldım.. kuaforde saolsun baya kısatlmıs sımdı dısarı cıkmak ıstemıyorum nasıl uzatırım onu dusuyorum.. tesaduf gordum konuyu ama karar veremedım kafam cok karıstı ne kullansam dıye.. sızden rıcam en ıyı sonuc alan arkadaslar nasıl ve ne kullanarak sac uzatmayı basardı? banada soylersenız bemnun olurum moralım cok bozuldu eskı saclarımı ıstıyorumbirde ben yenı dogum yaptım yapacagım seyler bebegıme zarar verırmı? emzırdıgım ıcın etkılenır dıye dusunuyorum.. tecrubelı arkadaslardan cevap beklıyorum.. simdıden tskler

Herkese selam. Benim saçlarımda uzama sorunu vardı ve inanır mısınız üniversite 1. sınıftayken kuaförün yeni bir model deneyeceğim hevesine omuzlarıma kadar kestirmiştim saçlarımı. Üniversiteden mezun olana kadar 4-5 cm ancak uzama oldu. Bir aptallık edip uçlarını platin sarısı yaptım koyu kahve saçlarımın üzerine ve onlar da sertleşti garip oldu. Bu süreç içerisinde sınıftan bir arkadaşım peroxin rush kullanmamı söyledi 1 kutusu pahalı ama deneyeme değer dedim. onun da benim de saçlarımız uzamaya başladı. ilk şişeyi devirdim ve fırsat buldukça sürüp duruyordum. benim en büyük kusurum her allahın günü saçımı 210 derece düzleştiriciyle düzleştirip bir yere gitmekti. saçlarım ilk şişeyi bitirmemle 1 cm falan uzadı. ama ben 5 günde bitirdim hevesime yenik düşüp. sonra saç uçlarımı düzelteyim derken hırs yaptım ve sarıların hepsini kestim. hatta berbat kestim bir kuaföre gidip düzeltsem bile daha berbat olacağını biliyorum. dün hint yağını boca ettim saçıma ve sabaha kadar beklettim. kopma, kırılma, dökülmelerden korkum kalmadı, kaybedeceğim ne olabilir en fazla diye. bu konuya da 2 gündür inanılmaz sardırdım ve okudukça sinamekili kürün artısını eksisini gözlemledim. elimde sadece bemiks yok, onu da yarın alıp haftada 1 uygulamaya başlayacağım. Bir de dün hint yağından sonra saçım inanılmaz şekilde canlandı. şampuanımın içine çörek otuyla hint yağını karıştırıverdim. çam terebenti karıştırmadım çünkü peroxinde var zaten bundan. haftada bir sinameki kürünü yaparım, peroxini kullanırım, ne kurutma makinesi ne düzleştiriciye bulaşırım bundan sonra. hafif toplayayım çıkayım yeter. gerçi toplayınca bile yanlardan çıkıyor ama tel tokayla tutturuveririm. gelişmeleri de yazarım. fotoğraf eklemek istemiyorum çünkü şu an gerçekten berbat bir kesimi var. ama kanseri bile moralle yenen insanlar varken neden saç uzamasını da moralle düzeltmeyelim ki? en azından küt kestirilecek boya gelsin, kestiririm. başka da makas, düzleştirici falan değdirmem saçıma. peroxin beklediğimden daha iyi uzattı saçımı ama her hafta 60 tl civarı vermek de gücüme gidiyor. bakalım bundan sonrası için hayırlısı olsun. bu arada bu ilk mesajım bu kadar dert edenleri gördükten sonra yazmadan edemedim. umarım en güzel aksesuarımız olan saçlarımız istediğimiz gibi sağlıklı şekilde uzar gider.

Uzun zamandır takibimde bu bölüm ama 3 aydır kimsede yazmamış nerdeyse nereye kayboldunuz kızlar motivenizmi düştü kış gelince ? ben 8 kuru tamamladım resim eliycem ama şimdi değil aradaki farkı görmeniz için mayıs - Haziran Gibi ekliycem bakalım ne kadar fark edicek şuan gözle görülür bir fark yok ama 1 aydır uğraşıyorum saçımla :2: RAPUNZELLLL OLUCAM TAKTIM KAFAMA ...!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…