- 1 Nisan 2010
- 14.774
- 678
- 213
bugün 3. sinameki kürümü uyguladım, saçlarım şimdiden uzadı gibi geliyor banadaha rahat toplanıyor sanki. dökülmede bariz bir fark olmadı, ama formunda farklılık var. eskiden yıkayınca kabarıp hepsi ayrı yöne bakardı, şimdi eski dalgalı haline dönüyor sanki. bi 15 sene kadar önce dalgalıydı saçlarım, o kadar yıpratmışım ki demek dalga malga yoktu epeydir. fotoları eşime çektiriyorum, aynı noktadan aynı açıyı yakalayamadı gitti ama fikir olsun diye koyuyorum. 1er hafta arayla çekildi.
Eki Görüntüle 520881
düşündüm de farkında olmadan biz fazla kurutmuşuz saçları, formunu o yüzden kaybetmişler gibime geldi. beslenip nemlenince kendilerine geldiler galiba.
Merhaba ben de saçımı uzatmak isteyenlerdenim.
Amacım saçlarımı 15-20 cm uzatmak. Belimde saçlar istiyorum.
Saçlarınız çok güzel uzamış. Her birinizi ayrı ayrı çok beğendim gerçekten... :)
Ben de bir sürü yağı karıştırıp saçımda bekleterek ya da çam terebentin bile bakım yapmaya karar verdim.
Sinemaki çok güç göründü gözüme. Yapanınız varsa Allah sabır versin...
Önerilen sıklık haftada bir. Bir çok kişi haftada bir kullanarak sonuç alıyor. 2-3 günde bir kullanmak hem saç derini yorabilir hem de gereksiz vakit kaybı olur senin için.
Öyle valla.
Hatta kışın çok soğuksa ve hastaysam bir hafta yıkanmadığım zamanlar olur, anca o zaman yağlanır.
Sabunlar kuruttuğu için saç derisi daha fazla yağ salgılayabiliyor. Sana tavsiyem sls, paraben ve türevlerini içermeyen şampuanlar kullan. Benim bildiğim ve severek kullandığım Down Under naturals'ın Nude isili şampuanı var. Onun yağlı saçlar için olan şampuanını kullanabilirsin.
sinam ekimi uzattı canım yaa harika görünüyorlar birde ne kadar sürede bu hale geldi şaçlarrr
Eki Görüntüle 537936
malesef küre baslamadan önce fotograf cekmemiştim aradım ama koyabılcegım bı fotografımda yok tam saclarımın gorundugu
Saclarım boyun hizamın biraz altındaydı omuzlarıma anca degiyordu bu 2-3 haftalık kür sonucum sinamekili kür + sampuanımın içine çamterebentin uygulamam .. baya bir fark var herkes sasırıyor..
Eki Görüntüle 392207
yihuu son yaptığım bakımla 4 aydaki değişime bakın kızlar yaa.. toplam 7 bakım yaptımbakımım sinameki kürü
son 2 fotomda düzleştirdim saçımı ilk fotoda duştan çıkıp kurutmuştum ondan öyle kötü gözükmüş fönleyince oda diğerleri gibi
maşallah diyin lütfeeennn
kızlar pes etmek yok sabredin ve inanın.Ben bir zamanlar içim giderek baktığım saçlardan daha güzeline sahibim şuan da siz de br bakmışsınız uzamış gitmiş herkes hayranlıkla bakıyor.Bilenler beni bilir belki bunlar da fotoğraflar.[url=http://......./c25MCx][/URL]
30 temmuz 2010
[url=http://......./c25MCx][/URL]
25 Aralık 2010
Sinameki kürünü uygulamıştım ve özel tarihlerede dikkat etmeye çalıştım böyle kızlar umudunuzu yitirmeyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?