Umarım hepimiz güzel bir gelişme kaydederizHesapladım 3 Nisanda başladım 1 ocağa kadar ta 40 kez sinameki bakımı yapmış olacağım amacım zaten mezuniyet yani
Bende fotoğraf yükliyim dedim 1 fotoğraf 3 nisandan önce 2. fotoğraf kürlerden sonra tabiki uzama belirtisi yok fakat parlak ve yumuşacık en sağda da asıl boyu ıslakkenÇok ümitliyim
ne güzel...beraber uzatıcaz sırma saçlarımızı...aşama aşama görülebilecek bir sayfa olacak bu...
çok sevindim arkadaşım....
İnşallah yaHerkes aşamalarını kaydedip paylaşsa ne güzel olur aslında :44:
Umarım hepimiz güzel bir gelişme kaydederizHesapladım 3 Nisanda başladım 1 ocağa kadar ta 40 kez sinameki bakımı yapmış olacağım amacım zaten mezuniyet yani
Bende fotoğraf yükliyim dedim 1 fotoğraf 3 nisandan önce 2. fotoğraf kürlerden sonra tabiki uzama belirtisi yok fakat parlak ve yumuşacık en sağda da asıl boyu ıslakkenÇok ümitliyim
Sac rengin cok güzel...
O kadar uzun süre uygulayacaksan eger ara vermeyi ihmal etme. 2-3 ayda bir 2 hafta kadar ara ver ki dinlensin sac derisi.
Gecen sene uyguladigim kür sirasinda cektigim fotograflar. Bu uzamayi bir bucuk ayda elde etmistim. Aci farkli oldugu icin pek belli olmamis uzama ama elinizle kafa ismini kapatin, sadece omuz ve sirt görünsün, anlarsiniz uzamayi. Benim saclarim yavas uzar, bu uzama mucize gibi bir sey benim icin.
Kürü düzenli olarak uyguladim ve saclar neredeyse belime geliyordu ki yandigi icin kestirdim..
Simdi yine uyguluyorum. Saclarim omuzlarimda, yanik ve kötü bir renk. Simdilik amacim sütyen hizasina kadar uzatmak. O hizaya getirip bir süre düzenli olarak uclarindan alacagim, böylece boyali, yanik saclardan kurtulup saglikli, dogal renginde saclarimi belime kadar uzatacagim.
Sinamekiyle uzattigim saclarim...Su an o halinden eser yok...
Bu küre basladigim zaman cekildigim fotom. Ayni kazagi giyip önümüzdeki hafta tekrar cekecegim, bakalim farki merak ediyorum.
Ben takip edecegim burayi. Umarim istedigin uzunluga gelir bir an önce saclarin...
hadi kızlar hayırlı olsun topiğimizsizi gördükçe kendim uzatmış kadar seviniyorum...benim saçlarım sizlerden birazcık daha uzun...sarı saç sevdasına yaktım saçlarımı uzadıkça kestiricem saçlarımı...hem sağlıklı hem uzun olsunlar istiyorum...benim de var fotolarım ama aktarma kablosu eşimde...alayımda bende resim ekliyeyim bari
ben de dünn yaptımm hatta bi günn bilee beklettimilk yapışımmm sinameki, tatlı badem yağı ve hint yağıı karışımını yaptımm bakalımm ne olacakk inşallahh yaptığımızaaa değerr kızlarrrr
Merhaba arkadaşlarım...Uyguladığım bakımları adım adım takip edelim istiyorum.
Bu bakımlar gerçekten işe yarıyor mu en azından aklında soru işareti olanlar için
güzel olur kanısındayım.
Bakım serüvenimi kısaca yazayım;
3 martta dip boyam yapıldı ve 7 martta evigen,bemiks, badem yağı kürü uyguladım.
7 ve 14 martta da aynı kürü yaptım.
24 mart,31 mart ve 7 nisanda ki kürlere sinemaki ekledim.
bunun dışındada barcelino, ısıtılmış yağ, sarımsaklı şampuan gibi bakımlarda düzenli devam ediyor.
Kürlere başladığım gün foto çekmeyi hiç akıl edemedim ama eklediğim bu fotodan 2 cm kadar kısa ve yoluk yoluk bi saç düşünün. röfleden sonra rezaletti.ve zaten diplerden çıktığı belli...(siz kür tarihlerine göre fotoları değerlendirin lütfen)
eklediğim ilk foto 2 nisanda çektik.
biz bu fotoyu başlangıç hali olarak kabul edicez mecburen. çünkü kürlere başladığım 7 mart tarihine dair
foto yok((
9 temmuza kadar kendime zaman tanıdım ve bu süre içinde ne kadar uzayacak hep beraber görücez...
Hadi hayırlısı....
Eki Görüntüle 389868
ya bende uzasınlar istiyorum ama anlayamadım tam olarak nasıl yapıldığını :26: bide bu sarımsak olmadan olmuyormu yaa :18:
ya bende uzasınlar istiyorum ama anlayamadım tam olarak nasıl yapıldığını :26: bide bu sarımsak olmadan olmuyormu yaa :18:
Hangi kürden bahsettiğine bağlı ama
Sinamekili kürün özü ;
Sinameki , badem yağı ve bemiks ampuldür. İçine katılanlar kişiye bağlı tercihlerdir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?