Saç Uzatma Yöntemleri Saçımı Uzatıyorum...Temmuz'a kadar fotoğraflarla takip etmek isteyenler...

Banu_

Long Hair...
Kayıtlı Üye
24 Mart 2012
814
0
46
Ankara
Merhaba arkadaşlarım...Uyguladığım bakımları adım adım takip edelim istiyorum.
Bu bakımlar gerçekten işe yarıyor mu en azından aklında soru işareti olanlar için
güzel olur kanısındayım.
Bakım serüvenimi kısaca yazayım;
3 martta dip boyam yapıldı ve 7 martta evigen,bemiks, badem yağı kürü uyguladım.
7 ve 14 martta da aynı kürü yaptım.
24 mart,31 mart ve 7 nisanda ki kürlere sinemaki ekledim.
bunun dışındada barcelino, ısıtılmış yağ, sarımsaklı şampuan gibi bakımlarda düzenli devam ediyor.
Kürlere başladığım gün foto çekmeyi hiç akıl edemedim ama eklediğim bu fotodan 2 cm kadar kısa ve yoluk yoluk bi saç düşünün. röfleden sonra rezaletti.ve zaten diplerden çıktığı belli...(siz kür tarihlerine göre fotoları değerlendirin lütfen)
eklediğim ilk foto 2 nisanda çektik.
biz bu fotoyu başlangıç hali olarak kabul edicez mecburen. çünkü kürlere başladığım 7 mart tarihine dair
foto yok((
9 temmuza kadar kendime zaman tanıdım ve bu süre içinde ne kadar uzayacak hep beraber görücez...
Hadi hayırlısı....
*******(ARKADAŞLARIM 26 HAZİRAN SALI GÜNÜ TOPLU FOTO PAYLAŞIMI YAPICAZ...İLK VE SON FOTOLARINIZI EKLEYİNİZ...)**********

Son düzenleme:
Umarım hepimiz güzel bir gelişme kaydederiz Hesapladım 3 Nisanda başladım 1 ocağa kadar ta 40 kez sinameki bakımı yapmış olacağım amacım zaten mezuniyet yani

Bende fotoğraf yükliyim dedim 1 fotoğraf 3 nisandan önce 2. fotoğraf kürlerden sonra tabiki uzama belirtisi yok fakat parlak ve yumuşacık en sağda da asıl boyu ıslakken Çok ümitliyim

Son düzenleyen: Moderatör:

ne güzel...beraber uzatıcaz sırma saçlarımızı...aşama aşama görülebilecek bir sayfa olacak bu...
çok sevindim arkadaşım....

ne güzel...beraber uzatıcaz sırma saçlarımızı...aşama aşama görülebilecek bir sayfa olacak bu...
çok sevindim arkadaşım....

İnşallah ya Herkes aşamalarını kaydedip paylaşsa ne güzel olur aslında :44:

hadi kızlar hayırlı olsun topiğimiz sizi gördükçe kendim uzatmış kadar seviniyorum...benim saçlarım sizlerden birazcık daha uzun...sarı saç sevdasına yaktım saçlarımı uzadıkça kestiricem saçlarımı...hem sağlıklı hem uzun olsunlar istiyorum...benim de var fotolarım ama aktarma kablosu eşimde...alayımda bende resim ekliyeyim bari

Gecen sene uyguladigim kür sirasinda cektigim fotograflar. Bu uzamayi bir bucuk ayda elde etmistim. Aci farkli oldugu icin pek belli olmamis uzama ama elinizle kafa ismini kapatin, sadece omuz ve sirt görünsün, anlarsiniz uzamayi. Benim saclarim yavas uzar, bu uzama mucize gibi bir sey benim icin.

Kürü düzenli olarak uyguladim ve saclar neredeyse belime geliyordu ki yandigi icin kestirdim..

Simdi yine uyguluyorum. Saclarim omuzlarimda, yanik ve kötü bir renk. Simdilik amacim sütyen hizasina kadar uzatmak. O hizaya getirip bir süre düzenli olarak uclarindan alacagim, böylece boyali, yanik saclardan kurtulup saglikli, dogal renginde saclarimi belime kadar uzatacagim.
Sinamekiyle uzattigim saclarim... Su an o halinden eser yok...

Bu küre basladigim zaman cekildigim fotom. Ayni kazagi giyip önümüzdeki hafta tekrar cekecegim, bakalim farki merak ediyorum.
Ben takip edecegim burayi. Umarim istedigin uzunluga gelir bir an önce saclarin...

Sac rengin cok güzel...
O kadar uzun süre uygulayacaksan eger ara vermeyi ihmal etme. 2-3 ayda bir 2 hafta kadar ara ver ki dinlensin sac derisi.

Sac rengin cok güzel...
O kadar uzun süre uygulayacaksan eger ara vermeyi ihmal etme. 2-3 ayda bir 2 hafta kadar ara ver ki dinlensin sac derisi.

Çok teşekkür ederimmm Kendim boyamıştım ilk günler turuncuydu.Ara vermekten söz edildiğini duymuştum ama hiç detaylı okumamıştım öyle yapıyım madem kaş yapalım derken göz çıkarmayalım

Uzun hali çok hoşmuş umarım hep birlikte uuuuuupuzun saçlara sahip oluruz. KK bayanları

Çok kişi sarı sevdasına gidiyor ya En güzeli aslında uzadıkça parça parça kestirmek ama ben kıyamıyorum böyle daha yavaş uzuyor ama ne yapalım Birde tövbe ettim bir daha kestirmicem diye çok üzgünüm çook Gerçi Slania'nın saçlarıma yaptığı yorum uzun süreli sırıtmama yardımcı oldu

merhabalar bende saçlarıma turplu kür yapmıştım gerçekten uzama oldu bugünde sinamekili bir kür uyguladım ilk defa gerçekten yumuşacık oldu saçlarım

1 tutam sinamekiyi 1 çay bardağı suyla kaynatıp posasını aldım epey ılıdktan sonra içerisine birer kapak ;

tatlı badem yağı
çörek otu yağı
saf zeytinyağı
3 diş sarımsak
çamterebentin
1 adet bephanten ampul kırdım
saçlarımı ılık havluya sarıp 1 saat boyunca bekleyip yıkadım

ben de dünn yaptımm hatta bi günn bilee beklettim ilk yapışımmm sinameki, tatlı badem yağı ve hint yağıı karışımını yaptımm bakalımm ne olacakk inşallahh yaptığımızaaa değerr kızlarrrr

Umarım işine yarar hepimizin saçları hemencik uzaar :)

ya bende uzasınlar istiyorum ama anlayamadım tam olarak nasıl yapıldığını :26: bide bu sarımsak olmadan olmuyormu yaa :18:

ya bende uzasınlar istiyorum ama anlayamadım tam olarak nasıl yapıldığını :26: bide bu sarımsak olmadan olmuyormu yaa :18:

sinamekiyi deneye bilirsin canım :) zaten 100g. 1,5 tl o da büyük yumurta poşetinin yarısı kadar oluyr bir de tatlı badem yağıı ve hint yağı

bir tutam sinemakiyi yarım çay bardağı suyla kaynatcaksın içine badem yağı ve hint yağı koyacaksın o kaynayınca 2,3 dakika zaten sarı-turuncu gibi biii renk oluyrr saç diplerini sürr 3 4 saat beklett :) hafta da bir yap canım

Son düzenleme:

Hangi kürden bahsettiğine bağlı ama
Sinamekili kürün özü ;
Sinameki , badem yağı ve bemiks ampuldür. İçine katılanlar kişiye bağlı tercihlerdir

bazıları bemik ampulu kullanıyrlrr ama benn hint yağıı kullanıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…