- 28 Ağustos 2020
- 8.463
- 37.312
- 498
- Konu Sahibi Pestososlumakarnam
-
Bunun bir taktigi var eskiden benim saclarımda cok sık yıkadığımdan günde 1 yağlanıyordu kademe kademe yaptım 4 günde bir daha iyi oluyor yardımcı olurum ama hergün yıkamak iyi değil bende yasadım biliyorum deneycem dersen özelden anlatırımOvvv 4 günde bir mikahrımdan ölürüm o kadar durursam sanırım ama imrenmedim de değil
ne kadar sık yıkarsan saç alışıyor. ben de her gün yıkıyordum bir gün ara versem yağlanıyordu. bir gün sıktım dişimi(üçgen saç bandanaları var ya onlardan taktım) şimdi rahatım. sabah akşam duşumu alırım ama saçlarımı 2 günde 1 yıkarım. her gün yıkamayın saç için de pek sağlıklı değil.Yazın her gün tıkıyorum saçımı bu sefer çatal çatal oluyor. Kupkuru. Yıkamazsam çok kirliymiş gibi geliyor. Üni de başladı bu durum.
Bazen iş yerinde görüyorum kızları kulaklarına kadar yağlı saçla gayet rahatlar. Bu sefer bir gün bekleyeyim dedim gece gece uykum kaçtı kalktım saat 5 acaba yıkasam mı diyorum. Yıldım uzun saçı toka kurut tara fönle her gün hee gün. Acaba dönsen mi diye normal bıraktım yine aynı.
Psikolojik mi bilmiyorum. Siz kaç günde bir yıkıyorsunuz saçınızı?
Ay çok mutsuzum Şuan yıkamak istiyorum
ne kadar sık yıkarsan saç alışıyor. ben de her gün yıkıyordum bir gün ara versem yağlanıyordu. bir gün sıktım dişimi(üçgen saç bandanaları var ya onlardan taktım) şimdi rahatım. sabah akşam duşumu alırım ama saçlarımı 2 günde 1 yıkarım. her gün yıkamayın saç için de pek sağlıklı değil.
Bunun bir taktigi var eskiden benim saclarımda cok sık yıkadığımdan günde 1 yağlanıyordu kademe kademe yaptım 4 günde bir daha iyi oluyor yardımcı olurum ama hergün yıkamak iyi değil bende yasadım biliyorum deneycem dersen özelden anlatırım
Nopoo akımını bir araştırsanıza.Şuanki gibi çatal çatal olur.
Keratinle filan toparlıyorum ama. Pazar salı perşembe cumartesi olmak üzere 4 defa benimhafta sonu spor yapınca mecbur her gün
Keşke ikiye indirsem
Nopoo akımını bir araştırsanıza.
Saç kremiyle de yıkayabilirsiniz. Yıkamaya uygun kremler var. Ben de başta krem saçı temizler mi la dedim ama temizliyormuşaslında şampuanım baya doğal kaliteli olanlarından alıyorum ama ama sadece suyla yıkamam imkansızzzz
Saç kremiyle de yıkayabilirsiniz. Yıkamaya uygun kremler var. Ben de başta krem saçı temizler mi la dedim ama temizliyormuş
Daha müsait bir zamanda yazayım ayrıntıları.Aa ilk defa duydum yazar mısınız bana
ay bilemedim o kadar ben dayanamam sanırımBen de gün aşırı yıkıyorum dişimi sıkıyorum bir gün bekletiyorum. Ama 4 günde bir yıkayanları okuyunca imrendim. Acaba kokmuyor mudur ya 2 günden fazla bekleyince
Sık yıkanan saç sık yağlanır. Bandana vs takıp yağlı gezin ki saçınızın yağlanma süresi uzasın. Ben ort 2 günde bir yıkanıyorum.Yazın her gün tıkıyorum saçımı bu sefer çatal çatal oluyor. Kupkuru. Yıkamazsam çok kirliymiş gibi geliyor. Üni de başladı bu durum.
Bazen iş yerinde görüyorum kızları kulaklarına kadar yağlı saçla gayet rahatlar. Bu sefer bir gün bekleyeyim dedim gece gece uykum kaçtı kalktım saat 5 acaba yıkasam mı diyorum. Yıldım uzun saçı toka kurut tara fönle her gün hee gün. Acaba dönsen mi diye normal bıraktım yine aynı.
Psikolojik mi bilmiyorum. Siz kaç günde bir yıkıyorsunuz saçınızı?
Ay çok mutsuzum Şuan yıkamak istiyorum
bir gün arayla yıkıyorum ben de yani toplamda iki gün yıkamamış oluyorumSık yıkanan saç sık yağlanır. Bandana vs takıp yağlı gezin ki saçınızın yağlanma süresi uzasın. Ben ort 2 günde bir yıkanıyorum.
Maalesef konuyu taşıyamam çünkü içerik bdvlik değil.Mune burada kimse görmüyor çözüm yolu veren bir kaç kişi çıkmıştı bdv den. Bdv ye taşır mısınız konuyu
Maalesef konuyu taşıyamam çünkü içerik bdvlik değil.
Konu linkini profilinize ekleyin, profil mesajları çabuk fark ediliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?