Saçımı sürekli kirli hissediyorum

Gün aşırı yıkıyorum. Sadece 3. Madde var :)) çok gergin oluyorum

Bence yagli karma bi cilde sahipsek yazın hergun bi şampuanlama yapacak sekilde yikanmali. Malum yaz mevsiminde daha cok terliyoruz. Sac derisi de tıpkı yüzümüz gibi deri sonuçta. Yazin nasil yüzümüz fazla yaglanip terleyip kirleniyorsa sac derimizde ayni şekilde. Kışın gün aşırı yıkıyorum ben. Malesef bu şekilde yikamaya gec başladım önceden saci kendi yagi besliyor gibi sacma bisey duyduğum için yagli birakiyordum, yagli egzamaya sebep oldu. Her sac tipi farklı o yüzden. Kuru cildiniz varsa gun aşırı yeterli olacaktir.

Kışın neysede yazın her gün yıkamadan asla rahat edemiyorum ense bölgesi hafif terlesin hemen darlanıyorum

Genel olarak o kadar değil ama bendede şu problem yıkamadan durabilirim problem yok ama yaz malın hergunde duşa girsem gunde iki kerede mutlaka sacimidaşampuanlarım evet zararlı biliyorum ama kesinlikle sadece vücut düşü aldigimi hatırlamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…